Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2008 AĞUSTOS Anneleri Ve Bebekleri

maşallah cnm benim ne güsel uyuyor yerim ben onun minik burnunu,Allah nazarlardan saklasın :)

arzuuuuuuuuuuuuuu maşallah ecenas'ıma ne güsel bir kız olmuş annesi,büyümüş..Allah sağlık huzur versin yavruma korusun :)

evet canım bi doğsalar diyoduk bak doğdularda büyüyolar..kuzularr..hade kız sende koy bekim oğluşunun resmini..gamyoncuiremsubekliyoz bakk

oooooo kızlarr maşaallah hepiniz bebeklerii çok tatlı yavrularım benim melekler yaaaa ... kübracıgım baharcıgım arzucugum çok tatlı bebekelriniz:) inş. benimd ebebgim çıksın hast. ikisinin fotosunu koıycam:) o gelmeden eve ne misafir kabuşl ediyorum nede fotograflarını çekiyorum :)

Sehercim sabırla bekliyoruz canım bebişlerinin resimlerini. Allah hayırlısıyla gelmesini nasip etsin prensinin. KArdeşleride çok özlemişlerdir onu. Allah yardımcınız olsun. Durumdan haberdar et bizleri

işte biz geldik kimse resim koymuyor yawgamyoncuiremsu

bu resimi bayramın 1.günü çekmiştim

ertuğ 53 günlük teyzeleri. çok şekerler teyzesi yesin hepsini öpüyorum canlarııııım

günaydın Kızlar kuzuları ve sizleri özledim vallahi umarım iyisinizdir.hihoyyyt Bizim kızın burnu tıkalı birkaç gündür damlasını damlatıyorum ama nafile.Sizin kuzulardada oldu mu tıkanıklık?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…