Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2008 AĞUSTOS Anneleri Ve Bebekleri

kızlarrr bebişlere maşallah allahımm korusunnn. hepsi birbirinden şekerlerrr. allahım saglıklı uzun ömürler versin hepsine analı babalı.

maşallah ecenas'a :) yesinler onu walla!! bizimki de ecenas gibi gülüp duruyor,melekler hep onlarla,onlara gülüyorlar durmadan :)

Nihancığım maşallah elvinciğimize, çok ama çok tatlı, güzeller güzeli kızını kokla benim için ltf.

kızlar allah bebişlerinizi nazarlardan korusun...hepinizin bebişlerinize 40 bin kere maşallah
bende koyucam kızımın fotosunu...ama fotosunu çekmeye kıyamıyorum.bişi olucak diye korkuyorum ((

Yıldızlar doğum yaptı sanırım , ayyy takipte edemiyorum yaaaaaaaaa.
Canım allah Allah Hayırlı uğurlu eylesinn bebişini, Güle güle büyütmeni diliyorum , Maşallahhhhhhhhhhhhhhhh

Teşekkürler kızlar,eee hadi sizde koyun ama bakın ben cok korkuyorum nazardan ama burda hepimiz birbirimiz için iyi şeyler diliyoruz düşünüyoruz,allah hepimizin bebişini korusun kollasın,onları nazarlardan korusun ailelerine huzurlu mutlu bir yaşam versin,hadi hadi koyun resimlerinizi görelimm,

mrb kızlar bebişleriniz maşallah çok şeker allah nazarlardan saklasınn.. canlarımm sağlıklı büyüsünler.
bende resim koyacam olurmu bilmem deniyom olmuyoo forum sayfamada ecenazımın resmini koyamadımm url adresi diyor ne demek olduğunu resmi nasıl atacam biriniz açıklarsanız sevinirim

CANIM RESİM EKLEMEK İÇİN;

google dan tıklıyosun gözat a tıklayıp bilgisayrında kayıtlı resmi seçiyosun resize image diye bir bölüm var oradan resim ebatlarını 800-600 olarak ayarlayıp host it tıklıyosun çıkan url lerden baştan 2. kutucuğu(sonunda forums1yazanı)mesaj bölümüne kopyalayıp yapıştırıyosun.

dina,ecenaz07 ben bu ikisini de yerim diğer minikleri yediğim gibi :) maşallah ikisine de çok şekerler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…