• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2008 AĞUSTOS Anneleri Ve Bebekleri

kızlar hepinizin bebişlerine maşallah
allah nazarlardan saklasın bende becerebilsemde koysam kızımı resimlerini

kızlar hepinizin bebişlerine maşallah
allah nazarlardan saklasın bende becerebilsemde koysam kızımı resimlerini

canım hiç zor deil bak;

google dan ImageShack® - Image Hosting tıklıyosun gözat a tıklayıp resmi seçiyosun resize image diye bir bölüm var oradan resim ebatlarını 800-600 olarak ayarlayıp host it tıklıyosun çıkan url lerden baştan 2. kutucuğu(sonunda forums1yazanı)kopyalayıp mesaj bölümüne yapıştırıyosun.

hadi bakalım kolay gelsin görelim senin prensesi..

kübra ,zeseze ve ertuğ maşallah sizin yakışıklılar pek bi büyümüş.rabbim nazarlardan saklasın.. benim kızım bugünlerde pek emmek istemio buda kilo alımını etkilio dün dr.a gittik 15 günde 300 gr almış 4.350 kg olmuş bana kalsa zayıf deil ama dr ayına göre küçük dedi. neyse benim kızımda çıtır olsun annesi gibi kilo problemi olmasın dimi

işte benim prensesim maşallah deyin teyzeleri..

yerim ben onun docaman gözlerini. ayrıca hiç de zayıf gözükmüyor. bu arada mevsim değişikliğinde midir nedir benim oğlanda da iştahsızlık var. ama en önemlisi sağlığı yerinde olsun.

Evet canim mevsim değişikliinden olabilir. bencede zayıf deil ama şu varki ben 4.750 kg dogmuşum kızım nerdeyse 3 aylık olacak ama 4.350 kg ..dediğin gibi sağlıklı olsunlarda zayıf olsunlar..

ebrarım tatlı yiyenim kız yerim ben seni maşallah canım ya bebeişlerin hepsi çok tatlı ya

unvere, ertuğ bişi sorucam size, su takvimin basına bebişinizin fotosunu nasıl eklediğinizi bi anlatır mısınız.. şimdiden teşekkürler... :)

bernimiz, unvere maşallah prenseslerinize çok tatlılar :nazar:
berenimiz kızının adı berense benim kızımla adaşlar :)))
isimleri gibi melek yüzlü bunlar yaaa

bernimiz, unvere maşallah prenseslerinize çok tatlılar :nazar:
berenimiz kızının adı berense benim kızımla adaşlar :)))
isimleri gibi melek yüzlü bunlar yaaa

canım cok teşekkürler.. evet benim ufaklıgın adı da beren, çok begenerek koyduk bu ismi biz de sırnaşık şey öpüyorum cok.... a.s.

günaydın
banada resim yüklemeyi tarif etmişler çok saolsun arkadaşım am ne yazııki yapamadım hepsini yaptım ama mesaj bölümüne kayıt edemedimm :(((
ama kübra koyucak sanıyorum ona gönderdim artık herkese güzel bir gün diliyorummmmm

valla kızlar bende beceremedim avatar bölümüne de yapamadım neyse şu takvimi zar zor yaptım akşam eşim gelsin bi de o uğraşssın çok datluuuu bebişleinizzz yerim hepsini koklayın benim yerime de ..

KızLar masallah subanallah bebıslerınıze hepsı bırbırınden guzel mıs kokulu hepsını kocamannnn opuyorummm Rabbım saglıcakla buyumelerını nasıp eylesın aminnnnn

Back