• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2008 AĞUSTOS Anneleri Ve Bebekleri

oy oy maşalah sana maşallah çok tatlı yerim ben seni.beyzacım sen oturtuyomusun geçenki fotoda öyle gördüm yoksa banamı öyle geliyoo

oy oy maşalah sana maşallah çok tatlı yerim ben seni.beyzacım sen oturtuyomusun geçenki fotoda öyle gördüm yoksa banamı öyle geliyoo

şu sıralar oturuyo bizim bey bilmiyorum bi sakıncasıda varmıı:uhm:ya aslında oturtmak istemiyorum..ama son bi kaç gündür benim oğlum oturmak istiyo kucağıma alıyorum ağlıyo oturunca susuyo..sizce varmıdır bi sakıncası?3 aylık ocak 1 hafta sonra

bu arada saol canım..ertuğ u öp benim içinna.s.

canım benimkide hep oturmak istiyo ama ben oturtmadım daha aynı zamanda dogmuşlar hemen hemen ben 6 cı ay diye duydum bi bakim intrnetten

beyzacım çok erkenmiş 5aydan sonra destekli oturtun oturmaya alışsın diyo dr.ların hepsi bizimkilerin oturması yani 5 aydan önce oturtursan omurilik zarar görebilir zedelenebilirmiş valla okudum hepsi aynı şeyleri yazmış oturma canım

tuğbacım çok saol canım amann artık oturtmam korktum bvalla biraz önce annemlede konuştum oturtma dedi..5 aya kadar...
çok teşekkür ederim cnmm

öptümma.s.

bu arada sana özel msj göndericem neden olmuyor...

canım sakın oturtmayın bebeklerinizi daha çok erken.6. ayda oturtulur bebek.kakalarını yeşil yaparlar.oturtunca geyrekleri batar hemde omirilikleri zarar görür

slm arkadaşlar bizim bu melek ler çok komik bizimki yeni saat farkına alışamadı hep 6 da kalkardı iki gündür 5 te kalkıyor
kaydirigubbakcemile3:dance:

my.php
[/URL]
[/IMG] BUDA BENİM AŞKIM SEVGİLİM BİRİİCİİK KIZIMIZ ZEYNEP TUANA

my.php
[/URL]
[/IMG] BUDA BENİM AŞKIM SEVGİLİM BİRİİCİİK KIZIMIZ ZEYNEP TUANA

Back