- Konu Sahibi femmepetal
-
9.3 haftalık olduk. Yarın ilk randevum var ve çok korkuyorum. Daha önce gittiğim doktor içimi rahatlatmadı ve şimdi çok tedirginim. İsim bile düşünemiyorum bu bebeğe. Daha göremedim ekranda doğru düzgün. Kalbi atıyor dendi ama hiç bir kımıltı yoktu ekranda.
bide eylül ayı ramazana denk geliyo erkek olursada ramazanmı koyacaz :)) eskiler hep öyle koymuş ya ramazanda doğanlara ramazan, bayramdakilere bayram
neden gideceksin doktora canım???
Ben 8 martta gideceğim 2 li test için.Ben de bir bahaneyle gitmek istiyorum
ama doktora yüzüm tutmuyor artık...
Doktora gittim. Minicik bir kalp gördüm, kıpır kıpır atıyor ekranda:) Kendimi çok rahatlamış ve mutlu hissediyorum. Öyle iyi bir doktorla karşılaştım ki, bütün sinir bozukluğumu aldı üzerimden. Elhamdülillah ikimiz de iyiymişiz. Haftaya 2'li teste gireceğim. Ne olduğunu bana biri anlatır mı? Bundan sonra bir dolu test beni bekliyormuş.
Canım maşallah bebeğine de sana da,bak işte Allahın takdiriDoktora gittim. Minicik bir kalp gördüm, kıpır kıpır atıyor ekranda:) Kendimi çok rahatlamış ve mutlu hissediyorum. Öyle iyi bir doktorla karşılaştım ki, bütün sinir bozukluğumu aldı üzerimden. Elhamdülillah ikimiz de iyiymişiz. Haftaya 2'li teste gireceğim. Ne olduğunu bana biri anlatır mı? Bundan sonra bir dolu test beni bekliyormuş.
Sarıkanarya senin de güzel haberlerini bekliyoruz canım...
iyişallah canımmmm yaa, öyle heyecanlıyımki anlatamam..
aralıkda hamile kalmadım ama dogum yaptım olmazmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?