- 16 Şubat 2008
- 36
- 0
- Konu Sahibi femmepetal
Doktor hiç bir şey demedi ve sorun da bu. Hamileliğin ilk aylarında çok ilaç kullandım.Ağır girp geçirdim ve ilaç kar etemedi. Bir antibiyotik bitti ikincisine geçtim.Üstelik 1000lik. Bunun dışınta tylol gibi ilaçlar da var ve intten baktım en az 4 tanesi sakıncalı. Şimdi bebek nasıl etkilendi ya da etkilendi mi bilmiyorum. Daha önce bir düşük yaptım ve ilk başlarda aynı seyri gösterdi bu da. 8 haftaya kadar kanamayla düşüğü atıyor vücut ama ondan sonra bebek ölse de, kanama olmuyor ve şiddetli bel ağrısı çekiyorsun. Ben iki gündür belimden doğrulamıyorum. Kasıklarımın ağrısı gece uyandırıyor. 9 aylık hamileler nasıl eli belinde geriye kaykılarak gezinir öyleyim. Birden 4 -5 kilo alşınır mı hamilelikte yaw? Daha 2 ay 4 aylık karnım oldu( Ne oluyor anlamadım ki? Şimdi gittiğimde ne kadar rahatlayacağım bilmiyorum. Daha önceki doktoru doçent diye tercih ettim bu da öyle ama doç. olmak insan olmak anlamına gelmiyormuş. Zaten sinirlerim bozuk, tavrıyla iyice zıvanadan çıkarttı. Çok gerginim(