Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben bu pazartesi çekilicem. Çok önce çekilecektim ama adet olamadım. Doktor ilaç verdi olayım diye en sonunda. Pazartesiye randevu aldım. Çok ümitliyim inşallah kucağımıza alırız bebişlerimizi. Bende pcos var senin rahatsızlığın var mıydı?
Merhaba bende de bu hafta rahim filmi çekilecek.3 aydır Klomen folik asit dupbaston ve bu son ay çatlatma iğnesi tedavisi vuruldum umudum vardı ama dün adet oldum.Son olarak rahim filmi denildi.Bakalim sizde inşallah güzel haberler alırsıniz
Folik asit kullanmaya devam edin ama bende klomen falan kullandım ama tüpler kapalı diye herhalde olmadı. Çok zor bir işlem değil, inşallah hepimiz güzel haberler alırız
Ben bu pazartesi çekilicem. Çok önce çekilecektim ama adet olamadım. Doktor ilaç verdi olayım diye en sonunda. Pazartesiye randevu aldım. Çok ümitliyim inşallah kucağımıza alırız bebişlerimizi. Bende pcos var senin rahatsızlığın var mıydı?