- Konu Sahibi merak dolu
Henuz belli değil ama anestezi olmadan yapicamAnestezilimi olacak sizin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Henuz belli değil ama anestezi olmadan yapicamAnestezilimi olacak sizin
Bende anestezisiz oldum çok korkulacak bişey değil biraz ağrı oluyor ama hemen geçiyorHenuz belli değil ama anestezi olmadan yapicam
İnşallah teşekkür ederimBende anestezisiz oldum çok korkulacak bişey değil biraz ağrı oluyor ama hemen geçiyor
Evet canım anestezi ile oldu benimkiAnestezi mi oldu
Folik asit kullanmaya devam edin ama bende klomen falan kullandım ama tüpler kapalı diye herhalde olmadı. Çok zor bir işlem değil, inşallah hepimiz güzel haberler alırızMerhaba bende de bu hafta rahim filmi çekilecek.3 aydır Klomen folik asit dupbaston ve bu son ay çatlatma iğnesi tedavisi vuruldum umudum vardı ama dün adet oldum.Son olarak rahim filmi denildi.Bakalim sizde inşallah güzel haberler alırsıniz
Bende pcos yok ama yakın arkadaşım pcostu, rahim filminden sonraki ay femara kullandı ve gebe kaldı o ay inşallah sana da nasip olur canımBen bu pazartesi çekilicem. Çok önce çekilecektim ama adet olamadım. Doktor ilaç verdi olayım diye en sonunda. Pazartesiye randevu aldım. Çok ümitliyim inşallah kucağımıza alırız bebişlerimizi. Bende pcos var senin rahatsızlığın var mıydı?
femara ne için kullanılıyor tam olarak?Bende pcos yok ama yakın arkadaşım pcostu, rahim filminden sonraki ay femara kullandı ve gebe kaldı o ay inşallah sana da nasip olur canım
Femara Klomen gibi mi acabaBende pcos yok ama yakın arkadaşım pcostu, rahim filminden sonraki ay femara kullandı ve gebe kaldı o ay inşallah sana da nasip olur canım
Femara da tıpkı klomen gibi, adetin 3 veya 5. Gününde başlanıyor, bazı doktorlar günde üç kere bazıları ise günde iki kere için diyor. Klomen genelde birden fazla yumurta üretirken femara bir tane güçlü yumurta üretiyor. Bildiklerim bunlar ama siz yine de daha iyi bilen birine, hekiminize danışın tabii kifemara ne için kullanılıyor tam olarak?
Yok yok zaten şuan teşhis sürecindeyim kafama göre birşey yapmam. Rahim filmim bir sonuçlansın da. Amh değerim yüksek çıktı benim 9lardaFemara da tıpkı klomen gibi, adetin 3 veya 5. Gününde başlanıyor, bazı doktorlar günde üç kere bazıları ise günde iki kere için diyor. Klomen genelde birden fazla yumurta üretirken femara bir tane güçlü yumurta üretiyor. Bildiklerim bunlar ama siz yine de daha iyi bilen birine, hekiminize danışın tabii ki
Herhangi bir sıkıntı çıkti mi pekiBende rahim filmi sonrası hamile kalanlardanım ben çektiğim ay kalmıştım
Hayır tüplerim açıktı zaten sağlıklıda bir hamilelik yaşadım şimdi kızım 19 aylıkHerhangi bir sıkıntı çıkti mi peki
Bende Çarşamba günü olucam kimisi rahim filminden hemen sonra hamilelik düşünmeyin sağlıklı gebelik olmuyor demisti o yzuden sormak istedimHayır tüplerim açıktı zaten sağlıklıda bir hamilelik yaşadım şimdi kızım 19 aylık
Bende hamilelik olumca o şekilde tedirginlik yaşadım ama çok şükür bir sorun olmadıBende Çarşamba günü olucam kimisi rahim filminden hemen sonra hamilelik düşünmeyin sağlıklı gebelik olmuyor demisti o yzuden sormak istedim
Çok şükür sevindim adınıza teşekkür ederim cevabınız içinBende hamilelik olumca o şekilde tedirginlik yaşadım ama çok şükür bir sorun olmadı
Canım hayırli olsun gebeliğin öncelikle 26 Aralık'ta çekindim 28 günde adet olurum 16 ocakta adet olmam gerekiyordu adetden 1 gün önce ve adet günü lekelenme yaşadım ve yoğun akıntı gecikmemin 6. Gününde tarnusal kullandım hala adet olmadım ilaç biteli 2 gün oldu ben anlamadım niye bu gecikme siz nasıl ögrendiniz gebeliginiziÖyle pek bi belirtim olmadı aslında. Adet olmam gereken zamanlarda adet sancısı çektim biraz göğüs hassasiyeti bende regl öncesi hep olur yine oldu uyku hali vardı bir de biraz
Ben klomen+ovitrelle kullandığım ay hamile kaldım. Regl olmam gereken günden 3 gün öncesi falan test yapmıştım galiba o zaman hafif bi gölge görmüştüm. Sonrasında testlerim git gide koyulaşmaya başladı regl olmam gereken gün de kan verdim öyle öğrendim. Öyle bariz bi belirtim de olmamıştıCanım hayırli olsun gebeliğin öncelikle 26 Aralık'ta çekindim 28 günde adet olurum 16 ocakta adet olmam gerekiyordu adetden 1 gün önce ve adet günü lekelenme yaşadım ve yoğun akıntı gecikmemin 6. Gününde tarnusal kullandım hala adet olmadım ilaç biteli 2 gün oldu ben anlamadım niye bu gecikme siz nasıl ögrendiniz gebeliginizi
Merhaba canım bende 6 ocakta rahim filmi çektirdim tüplerin açık bir sorun yok dedi yumurtlama günlerini değerlendirdik ve yumurtlama gününden beri kasık ağrım bel ağrım oluyordu ama gecikme olduğundan beri kasık ağrım geçti şimdide 4 gün geciktim hala adet olmadım bel ağrısı göğüs hassasiyeti yorgunluk uykusuzluk var bide sürekli yemek yemek istiyorum aç hissediyorum gebelik olabilir mi tecrübesi olanlar bakabilir mi 2 yıla gidiyor evliyim hiç korunmadık pcosum anne olmak istiyorum yorumlarınızı bekliyorumBende rahim filmi sonrası hamile kalanlardanım ben çektiğim ay kalmıştım
Merhaba canım bende 6 ocakta rahim filmi çektirdim tüplerin açık bir sorun yok dedi yumurtlama günlerini değerlendirdik ve yumurtlama gününden beri kasık ağrım bel ağrım oluyordu ama gecikme olduğundan beri kasık ağrım geçti şimdide 4 gün geciktim hala adet olmadım bel ağrısı göğüs hassasiyeti yorgunluk uykusuzluk bide karnımda şişlik hissi var bide sürekli yemek yemek istiyorum aç hissediyorum gebelik olabilir mi tecrübesi olanlar bakabilir mi 2 yıla gidiyor evliyim hiç korunmadık pcosum anne olmak istiyorumBende rahim filmi sonrası hamile kalanlardanım ben çektiğim ay kalmıştım