- 25 Nisan 2024
- 275
- 53
- 13
- 24
- Konu Sahibi merak dolu
İnşallah çok istiyorum ve içten içe umudum varÇekildiğim ay hamile kaldım darısı başınıza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah çok istiyorum ve içten içe umudum varÇekildiğim ay hamile kaldım darısı başınıza
Bizde 1 buçuk yıl denedik hiç gebelik oluşmamıştı bu ilk.1 buçuk yılı geçti artık hiç gebelik oluşmadı bende fsh hormonu yüksek biraz 10 civarı ama rakamlara da takılmak istemiyorum açıkçası
Kaç aylık şimdi çok sevindim ya kendime yakın hissettim siziBizde 1 buçuk yıl denedik hiç gebelik oluşmamıştı bu ilk.
10+2 oldu şimdi yeni sayılır hamile kalmadan önce hiç olmayacakmış hissine kapılıyordum hep en son klomen+ovitrelle kullanıp artık akışına bırakacaktım çok şükür ilk denemede olduKaç aylık şimdi çok sevindim ya kendime yakın hissettim sizi
Belirtiler varmıydı peki çok sevindim gerçekten ya çok umut oldunuz bana10+2 oldu şimdi yeni sayılır hamile kalmadan önce hiç olmayacakmış hissine kapılıyordum hep en son klomen+ovitrelle kullanıp artık akışına bırakacaktım çok şükür ilk denemede oldu
Öyle pek bi belirtim olmadı aslında. Adet olmam gereken zamanlarda adet sancısı çektim biraz göğüs hassasiyeti bende regl öncesi hep olur yine oldu uyku hali vardı bir de birazBelirtiler varmıydı peki çok sevindim gerçekten ya çok umut oldunuz bana
Ben ocakta çekildim 3 sene önce yani nişanda hamile kaldım13 aralıkta rahim filmi çekildi doktor gebelik istemiyoruz dediği için korunduk bu ay umutluyuz rahim filmi sonrası hamile kalanlar varmı biraz morale ihtiyacım var
Çok teşekkür ederim hayırlı olsunÖyle pek bi belirtim olmadı aslında. Adet olmam gereken zamanlarda adet sancısı çektim biraz göğüs hassasiyeti bende regl öncesi hep olur yine oldu uyku hali vardı bir de biraz
3 ay sonramı yaniBen ocakta çekildim 3 sene önce yani nişanda hamile kaldım
Hadi yaa bir sorun varmıydı filmde pcos falan varmıBende 6 ay oldu cekileli daha gebelik oluşmadı malesef
Filmde sıkıntı yokdu tüpler vs açıktı sadeceT rahim denildi temmuz ayında çekildim Ağustos da histereskopi oldum 6 ay oldu işte daha gebelik elde edemdik 3 ay Letu 2 ay femera kullndim bir kerede çatlatma iğnesi oldum tutmadı bu ayda kendi akışına bıraktım çünkü 5 aydır hormon alıyordum . Benim iki gebelik oldu bir kimyasal biride 24+2 de erken doğum oldu suyum gelmişti .Hadi yaa bir sorun varmıydı filmde pcos falan varmı
İnşallah bu sefer olur ben ovulasyon testi yapıyorum daha yumurtlama görmedim siz denediniz miFilmde sıkıntı yokdu tüpler vs açıktı sadeceT rahim denildi temmuz ayında çekildim Ağustos da histereskopi oldum 6 ay oldu işte daha gebelik elde edemdik 3 ay Letu 2 ay femera kullndim bir kerede çatlatma iğnesi oldum tutmadı bu ayda kendi akışına bıraktım çünkü 5 aydır hormon alıyordum . Benim iki gebelik oldu bir kimyasal biride 24+2 de erken doğum oldu suyum gelmişti .
Evet3 ay sonramı yani
3 kez ovulasyon testi denedim rahim filminden sonra yumurtlama oluyordu dollenme olmuyordu falan derken bu ay yine yapmaya başladım 1-2 güne pik olur koyuluk olmaya başladıİnşallah bu sefer olur ben ovulasyon testi yapıyorum daha yumurtlama görmedim siz denediniz mi
İnşallah olur:)İnşallah çok istiyorum ve içten içe umudum var
Çok iyiymiş
Bende 1 2 güne kötülük bekliyorum aynı dönemlerdeyiz o zaman3 kez ovulasyon testi denedim rahim filminden sonra yumurtlama oluyordu dollenme olmuyordu falan derken bu ay yine yapmaya başladım 1-2 güne pik olur koyuluk olmaya başladı
En son adet tarihin neydi kaç günde bir oluyorsunBende 1 2 güne kötülük bekliyorum aynı dönemlerdeyiz o zaman
Evet ben kaldım.13 aralıkta rahim filmi çekildi doktor gebelik istemiyoruz dediği için korunduk bu ay umutluyuz rahim filmi sonrası hamile kalanlar varmı biraz morale ihtiyacım var