• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim filmi sonrası hamile kalanlar

Kaç aylık şimdi çok sevindim ya kendime yakın hissettim sizi
10+2 oldu şimdi yeni sayılır 😊 hamile kalmadan önce hiç olmayacakmış hissine kapılıyordum hep en son klomen+ovitrelle kullanıp artık akışına bırakacaktım çok şükür ilk denemede oldu

10+2 oldu şimdi yeni sayılır 😊 hamile kalmadan önce hiç olmayacakmış hissine kapılıyordum hep en son klomen+ovitrelle kullanıp artık akışına bırakacaktım çok şükür ilk denemede oldu
Belirtiler varmıydı peki çok sevindim gerçekten ya çok umut oldunuz bana

Belirtiler varmıydı peki çok sevindim gerçekten ya çok umut oldunuz bana
Öyle pek bi belirtim olmadı aslında. Adet olmam gereken zamanlarda adet sancısı çektim biraz göğüs hassasiyeti bende regl öncesi hep olur yine oldu uyku hali vardı bir de biraz 🥰

Hadi yaa bir sorun varmıydı filmde pcos falan varmı
Filmde sıkıntı yokdu tüpler vs açıktı sadeceT rahim denildi temmuz ayında çekildim Ağustos da histereskopi oldum 6 ay oldu işte daha gebelik elde edemdik 3 ay Letu 2 ay femera kullndim bir kerede çatlatma iğnesi oldum tutmadı bu ayda kendi akışına bıraktım çünkü 5 aydır hormon alıyordum . Benim iki gebelik oldu bir kimyasal biride 24+2 de erken doğum oldu suyum gelmişti .

Filmde sıkıntı yokdu tüpler vs açıktı sadeceT rahim denildi temmuz ayında çekildim Ağustos da histereskopi oldum 6 ay oldu işte daha gebelik elde edemdik 3 ay Letu 2 ay femera kullndim bir kerede çatlatma iğnesi oldum tutmadı bu ayda kendi akışına bıraktım çünkü 5 aydır hormon alıyordum . Benim iki gebelik oldu bir kimyasal biride 24+2 de erken doğum oldu suyum gelmişti .
İnşallah bu sefer olur ben ovulasyon testi yapıyorum daha yumurtlama görmedim siz denediniz mi

İnşallah bu sefer olur ben ovulasyon testi yapıyorum daha yumurtlama görmedim siz denediniz mi
3 kez ovulasyon testi denedim rahim filminden sonra yumurtlama oluyordu dollenme olmuyordu falan derken bu ay yine yapmaya başladım 1-2 güne pik olur koyuluk olmaya başladı

13 aralıkta rahim filmi çekildi doktor gebelik istemiyoruz dediği için korunduk bu ay umutluyuz rahim filmi sonrası hamile kalanlar varmı biraz morale ihtiyacım var
Evet ben kaldım.
Yani başka başka şeyler de vardı gebeliğe hazırlık olarak ama rahim filminin 2.ayı hamile kaldım.
İnşaAllah gönlünüze göre sağlıklı hayırlı evladınız olur 🩷

Back