doğru söylüyorsunuz aslında zaten bende vicdan yapmasam burada paylaşmazdım ama şeytan dürtüyo işte.
inanılmaz kırıldım anlatacak cümle bulamıyorum.neler yaşadık biz neler paylaştık ne haklarımız var birbirimizin üzerinde.ama hiç mütevazi olamıcam kesinlikle benim hakkım daha fazla.çok savundum O'nu yeri geldi,asla kabul edilmeyecek hatalarını savundum insanlara sırf arkadaşım diye,zarar görmesin diye.
Allah'a havale etmek en iyisi doğru ama insanoğlu da sabırsız üzüldüğünü görmek istiyorum!
birde 2.evliliği olacak sonradan duyarsa bu evliliği de bitebilir belki :S
aslında ben kondurmak istemiyorum da artık diğer arkadaşlarım bana salak diye diye bende inanmaya başladım asıl derdine benimle olan.
bu çok sevdiğim arkadaşımın eşi yaklaşık 3 yıl önce bildiğiniz üzerime atladı pislik,yapabildiğim tek şey oradan kaçmaktı.ve geçen yıl ki ilk ciddi kavgamızda benim eski nişanlıma hakaret etmesi yüzünden çıkmış,silmiştim onu hayatımdan.
işte hazmedemedikleri bunlar.ve bana olan borçlarını eski eşi özellikle ödemiyormuş çünkü bana takıkmş yediği haltı eşine söylediğim için.
çok şeyler hakediyorlar aslında ya benim Allah'tan korkum var başka kimseden değil.
Niyetiniz arkadaşınızın bu bilgiyi sonradan öğrendiğinde evliliğinin ileride biteceği endişesiyse söyleyin,ama bana niyetinizin daha çok bu bilgiyle arkadaşınızı üzmek olduğu düşüncesi geliyor okuduklarımdan sonra.
Dediğim gibi bu bilgiyi paylaşmanızdaki amacınız iyi niyetinizse ileride pişman olmazsınız hiç değilse niyetinizi bildiğiniz için(ama ben yine de bu bilgiyi sizin paylaşmanızı doğru bulmuyorum,kendi cinsel tercihleri sonuçta,belki de adam tövbe etti ?)
Fakat niyetiniz sadece arkadaşınızı üzmekse emin olun üzeceksiniz bu davranışınızla ve belki de ileride kendinizi hiç affedemeyeceksiniz bu yüzden.
KARAR SİZİN
Nasıl üzerinize atladı ya ?Sinirle mi şehvetle mi ?
Arkadaşınız ilk eşinden bu yüzden mi ayrıldı ?
Kafam çok karıştı :44:
alkollü olduğu bir akşamda bildiğiniz şehvetle yaptı bunu.sonradan çok pişman olduğunu benden asla bir cesaret almadığını falan söylemişti eşine ama yaptı işte.uzun bir süre tecavüze uğramış gibi nasıl psikolojim bozuktu anlatamam.arkadaşıma da ağlayarak çok zor anlatmıştım.
bu yüzden ayrılmadılar,eşinin yaptığı ilk pislik değildi ayrıca bana yaptığı.bu olaydan 1,5 yıl sonra ayrıldılar ama benim arkadaşım eşini aldattığı için ayrıldılar.ve ben arkadaşımı bu kadar erdemsiz bir davranışında bile korumaya kollamaya çalışmıştım o dönem.ama sanırım artık bu laçka ilişkilerden midem bulandığı için saygım kalmadı arkadaşıma bu yüzden de herşeyi batar olmuştu.
anlıyorumki şu şartlarda senin bulunuğun durum iki ucu ... değnek hesabı :)
daha olaylarda yeni belli ki sinirlerde taze
sen en iyisi hiç karışma canım
bunu aslında gay olan arkadaşınız söylemeli ama işte..
ya böylede diyorum ama bir yandan kendi başıma böyle birşy gelse kesinlikle bilmek isterim ya saklansın istemem bu çok ağır bişey..
sen en iyisi şimdilik hiç bişey yapma araya bi zaman girsin
sıcağı sıcağına kararlar verip uygulama
senin bu arkadaşın baya bi nankör heralde
alkollü olduğu bir akşamda bildiğiniz şehvetle yaptı bunu.sonradan çok pişman olduğunu benden asla bir cesaret almadığını falan söylemişti eşine ama yaptı işte.uzun bir süre tecavüze uğramış gibi nasıl psikolojim bozuktu anlatamam.arkadaşıma da ağlayarak çok zor anlatmıştım.
bu yüzden ayrılmadılar,eşinin yaptığı ilk pislik değildi ayrıca bana yaptığı.bu olaydan 1,5 yıl sonra ayrıldılar ama benim arkadaşım eşini aldattığı için ayrıldılar.ve ben arkadaşımı bu kadar erdemsiz bir davranışında bile korumaya kollamaya çalışmıştım o dönem.ama sanırım artık bu laçka ilişkilerden midem bulandığı için saygım kalmadı arkadaşıma bu yüzden de herşeyi batar olmuştu.
bırakın allahından bulsun..sizin yapacağınız tek şey allaha havale etmek çünkü yapacağınız her bir kötülük dönüp dolaşır size bulur. haklıyken haksız konumuna düşmeyin..
nasıl yaa eşine bişey demedimi bu kadın adam sizin üstünüze atlayınca...
aynen söylediğin gibi iki ucu ... değnek ve sinirlerim çok bozuk.
söylediğin gibi ben bu ortak arkadaşımıza daha bugün konuştuk hatta söylemesi için baskı yapıyorum nereye kadar saklayabilecek ki?
yarın bir gün düğünleri olacak,evlerine davet edilecek illa ki yüz yüze gelecekler nasıl saklanır ki bu her iki taraf içinde hiçbirşey olmamış gibi biri eşinden diğeri çok yakın arkadaşından bunu saklayarak.
emin ol bunların fazlası var eksiği yok ama bu kadardan bile ne kadar nankör olduğu anlaşılabiliyor.
ama O'na sorsan hiç kendi bişey yapmamış sanki ben durup dururken O'na sarıyorum canım sıkılıyoda.