20 yıllık dost kazığı !

samimi olarak bir yorum yapayım mı
hepsinden uzaklaş hem de derhal ve kendine yepyeni bir çevre yap
20 yılın ve pisliklerinin tortularını taşıma artık sırtında
yeter..
elini de çamura bulama, o çamura düşmüşler kolundan yakalayıverir de kendini bataklıkta bulursun çırpındıkça batarsın...
hepsinden kurtul...

hiçbir şeye üzülmüyorum bunca yıllık gecemin gündüzümün birlikte geçtiği insanın yalan yanlış şeyleride katarak bana ithamlarda bulunması kadar.
evet hayatımdan çıktı çıkmasına ama ben hala salak gibi üzülüyorum hala nasıl bu noktaya gelebildik diye.bu üzüntümde bi yerde çok şiddetli öfkeye dönüşüyor.
annemde bulaşma Allah'tan bulsunlar yine sen kötü olursun iyi niyetle yapsan bile diyor,sanırım doğru da söylüyor :S

Bizim gelin 13 yıllık yediği içtiği ayrı gitmemiş yüzyüze görüşemese her gün en azından telefonla mutlaka irtibat halinde olduğu, kendisinin evlenmesine vesile olan, düğününde her her sorununda şehirler arası olmasına rağmen hemen yanında olan hamile arkadaşına iftira attı... Kadıncağız hamile haliyle aylarca gece uyuyamadı, yemeden içmeden kesildi... Ben bunu gördüm ya artık ne duysam şaşırmıyorum.

hiçbir şeye üzülmüyorum bunca yıllık gecemin gündüzümün birlikte geçtiği insanın yalan yanlış şeyleride katarak bana ithamlarda bulunması kadar.
evet hayatımdan çıktı çıkmasına ama ben hala salak gibi üzülüyorum hala nasıl bu noktaya gelebildik diye.bu üzüntümde bi yerde çok şiddetli öfkeye dönüşüyor.
annemde bulaşma Allah'tan bulsunlar yine sen kötü olursun iyi niyetle yapsan bile diyor,sanırım doğru da söylüyor :S

boşverrr, hepimiz yaşadık benim de çocukluk arkadaşım kazık attı, uzak dur ve sokma kendi nefret haset art niyet hainlik kusmuklarında boğulsunlar, layık olduklarınu elbet yaşayacaklardır.

Bizim gelin 13 yıllık yediği içtiği ayrı gitmemiş yüzyüze görüşemese her gün en azından telefonla mutlaka irtibat halinde olduğu, kendisinin evlenmesine vesile olan, düğününde her her sorununda şehirler arası olmasına rağmen hemen yanında olan hamile arkadaşına iftira attı... Kadıncağız hamile haliyle aylarca gece uyuyamadı, yemeden içmeden kesildi... Ben bunu gördüm ya artık ne duysam şaşırmıyorum.

sizi tebrik etmek istedim öncelikle.kendi gelininiz olmasına rağmen hak hukuk bilmiş söylediğine inanmamışsınız.
gerçekten sizi gibi insanlar istisna oldu artık :KK43:
Allah islah etsin bu tip insanları.
mantıklı konuşursun anlamazlar,bağırıp çağırırsın çirkef olursun :)
cahil dost değil akıllı düşman her zaman daha iyi galiba :44:

boşverrr, hepimiz yaşadık benim de çocukluk arkadaşım kazık attı, uzak dur ve sokma kendi nefret haset art niyet hainlik kusmuklarında boğulsunlar, layık olduklarınu elbet yaşayacaklardır.

valla bu dünyada pek görmüyolar da öteki alemde nereye kaçacaklar onu bilmiyorum

Hayatta dostkazigi yememis kisisanirim yok

Kotuye kotulukle karsilik vermek

Encok kisinin kendisini yipratiyor

En guzel ceza bence tamamen hayatindan silmek

Hayatta dostkazigi yememis kisisanirim yok

Kotuye kotulukle karsilik vermek

Encok kisinin kendisini yipratiyor

En guzel ceza bence tamamen hayatindan silmek

gerçekten çok doğru ben verdiğim cevaplar yüzünden çok üzüldüm sinirim geçince,ama görüyorum ki karşımdaki gayet mutlu mesut devam ediyor.

benim de 2 sene önce 20 yıllık arkadaşlığım bitti malesef.ama inan onu hayatımdan çıkardığım şu son 2 yıl kafam öyle rahat ki.ben onun için kendimi bir kenara koydum,onun dertleriyle ilgilendim,saymakla bitmez yaptıklarım.ama o beni bir kalemde sattı sırrımı başkalarına söyleyerek.ben de anında bitirdim,sen barışmakla hata etmişsin,konu saygısızlık sadakatsizlik şerefsizlik olunca arkadaşlığın bitirilmesi gerekir bence.başta üzülüyor insan ama sonra iyiki bitmiş deniliyor.sen de kendini basit insanlar için üzme,kendileri ne yaparlarsa yapsın hiçbirşeyiyle ilgilenme.eşinin gay olduğunu anlamıyorsa o kendi sorunu

benim de 2 sene önce 20 yıllık arkadaşlığım bitti malesef.ama inan onu hayatımdan çıkardığım şu son 2 yıl kafam öyle rahat ki.ben onun için kendimi bir kenara koydum,onun dertleriyle ilgilendim,saymakla bitmez yaptıklarım.ama o beni bir kalemde sattı sırrımı başkalarına söyleyerek.ben de anında bitirdim,sen barışmakla hata etmişsin,konu saygısızlık sadakatsizlik şerefsizlik olunca arkadaşlığın bitirilmesi gerekir bence.başta üzülüyor insan ama sonra iyiki bitmiş deniliyor.sen de kendini basit insanlar için üzme,kendileri ne yaparlarsa yapsın hiçbirşeyiyle ilgilenme.eşinin gay olduğunu anlamıyorsa o kendi sorunu

zaten hayatımdaki en büyük pişmanlığım O'nunla barışmak oldu.dahası eşiyle bile barıştım zamanında o kadar salağım yani.
bir ramazan akşamıydı ve bir şekilde aynı iftar sofrasında bulunduk,bende mübarek gün diye slm verdim ve barıştık maalesef.bende 1 yıla yakındır kafam rahat diyordum ama yine birşeyi çıktı bu borç meselesi.birde utanmadan ben seninle sorun yaşamaktan bıktım demedi mi bana ölür müsün öldürür müsün :)
arkadaşlarımla bu konuda konuştuğum zaman onlarda söyleme diyorlar.ama nasıl zor tutuyorum içimde Allah biliyor!

X