Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşınız eski eşinin size meyletmesini hazmedememiş anlaşılan.Eşini de intikam almak için aldatmış kanaatimce.
Öyle ya da böyle,bence arkadaşınız kotasını çoktan doldurmuş.
Bana kalırsa böyle bir insana hiiiiç bulaşmayın,suya sabuna ellemeyin,şimdiki sevgilisi gay diye de endişelenmeyin.Bazı yorum yapan arkadaşlar "ben olsaydım bilmek isterdim,kim böyle biriyle evlenmek ister ki"demişler gay adam hakkında ama arkadaşınız da sütten çıkma ak kaşık değilmiş yani,eşini aldatmış.
Boşverin,dinsizin hakkından imansız gelirmiş
birde sen bu olayı söyledğin anda iftiracı konumuna düşersin bi ton başın ağrır
üstünede o adam iyi sen kötü olursan hiç şaşırma
arabozan olursun yani,yalan atıyormuş gibi...
her mesajda farklı bir durum çıktı ortaya ... :26:
bu kadar şey üst üste gelmeden değerlendirmenizi yapıp hayatınızdan çıkaracaktınız o insanı...
bence, birşey söylemeyin. hiçbir şekilde aralarını bozan insan siz olmayın. bir şekilde gidecektir kulağına, er veya geç...
siz o arkadaşı tamamen hayatınızdan çıkarın. ilgilenmeyin, umursamayın...
eğer siz de bildiklerinizi ona anlatırsanız, art niyetle bunu yapacağınız için, ondan bir farkınız kalmaz... büyüklük sizde kalsın, uzak durun her türlü...
bu tür insanlara hiç bir şeyi anlatamazsın canım
şu anda eminim onun gözünde sen herşeyinle yanlış bir insansındır ve bütün hatalar sende toplanmıştır
nankör insan adama cinnet geçirtir, o yüzden kendin içinen sağlıklısı hiç bi şekilde diyolağa girmemek
çünkü bu tür insanlar hiç bir şeyi söylemekten çekinmezler ki öylede olmuş
Allah bi daha böyleleriyle karşılaştırmasın
eger arkadasinizin sevgilisi gercekten ortak arkadasinizla öyle bir münasebeti oldu ise, ama gercekten yüzde yüz eminseniz bence 20 yillik arkadaslik bir yana 1 günlük bile arkadas olsaniz veya hic olmasaniz yinede mutlaka ve mutlaka söylemeniz gerekir.
bu arada belkide arkadasinizin bu durumdan haberi vardir, belkide sasirmaz..
bunu bana söyleyen ortak arkadaşımız zaten ben bu olaya şahit olmamıştım o zamanında.aynı semtte oturduğumuz yıllardır tanıdığımız bir insan O'da.
elçiye zeval olmaz durumu da var ortada aslında ama ben arkadaşımı tanırım dicem yine aptal gibi :) bu durumdan midesi bulanır asla kabul edemez diye düşünüyorum ama başımızıda ne geldiyse O yapmaz dediklerimizden geldi zaten :S
bana anlattığı kadarıyla evde kıyamet kopmuş o akşam.en çok korktuğum da eşinin benden yüz bulduğunu söylemesi olurdu ama Allah'tan yapmadı bunu.
böyle birşey saklanır mıydı Allah aşkına yine ben suçlu oldum söylediğim için.
aslında ben kondurmak istemiyorum da artık diğer arkadaşlarım bana salak diye diye bende inanmaya başladım asıl derdine benimle olan.
bu çok sevdiğim arkadaşımın eşi yaklaşık 3 yıl önce bildiğiniz üzerime atladı pislik,yapabildiğim tek şey oradan kaçmaktı.ve geçen yıl ki ilk ciddi kavgamızda benim eski nişanlıma hakaret etmesi yüzünden çıkmış,silmiştim onu hayatımdan.
işte hazmedemedikleri bunlar.ve bana olan borçlarını eski eşi özellikle ödemiyormuş çünkü bana takıkmş yediği haltı eşine söylediğim için.
çok şeyler hakediyorlar aslında ya benim Allah'tan korkum var başka kimseden değil.
ehh böyle insanlarla yolunuzu ayırmak farz olmuş zaten hakkınızda en hayırlısı olmuş,bence bırakın hiç bulaşmayın daha fazla bu sefer siz kıskanç onu çekemeyen insan olursunuz yine yakanızı silkin...benim ablamında bi kız arkadaşı vardı 15 senelik benimde yakın arkadaşım olurdu aynı zamanda...başka arkadaşlarla takılmaya başladı koptu bizden biraz sonra ben farkettimki uyuşturucu alıyo hali hal değil yapma etme takılma şu insanlarla dediysekte yok dinletemedik,o arkadaşlarına laf söyletmedi biz suçlu olduk çıktık sonra kopardı bağları bizimle uyuşturu içme dediğimiz için!!5 yıldır falan görmüyosun en son geçen sene gördüm eşimle erimiş bitmiş ayak üstü konuştuk bi oğlu olmuş evlendim diyodu nasıl evlenip çocuk yaptığını az çok tahmin ediyorum tabiki ama kendi düşen ağlamamalı işte....sizin arkadaşta o hesap sanırım onun yanlışlarına kimse hayır diyemez işiniz olmasın artık boşverin bence...
arkadaşının elle tutulur bir yanı yok uzak dur bağını tamamen kopar hiçbir şey de anlatma.arkadaşın sağlam biri değil ayrıca hiçbirşey gizli kalmaz ortaya çıkar zaten.sen Allaha havale et ve ilişkini bitir bence
arkadasınız da ne bahtsız bır ınsanmıs boyle
ılk kocası sapık cıkar,suan kı sevgılısı gaylerle ılıskı yasar .
insan da su durumla karsısında ruh saglıgı dıye bırsey
kalmaz valla .
ayrıca arkadasınız suan kı sevgılısının gecmıs durumunu
bılmelı dıye dusunuyorum ben .ılk esınden yuzu gulmemıs
barı bu ınsan sorunlu cıkmasın .yazık gunahtır yaa .
ama sızin ıyılıgı ıcın soyleyecegınızı pek sanmıyorum :)
oyle olmus olsa idi en basından yanı bu durumlara gelmeden
once acıklardın .20 yıllık dost kazıgı dıyorsun ama senın bunu
bıle bıle, zamanında saklamanda bıraz dost kazıgına gırıyor cnm .
ustelık ortak bır gay arkadasınızın oldugunu bıle bıle .sahsen
benım en samımı dostum boyle bırseyı benden saklamıs olsa ıdı
sılerdım onu .
kesinlikle soyle !! ama bunu ıntıkam ıcın deil onun ıyılıgı ıcın yap 2. evlılıgı olucak dıosun smdi toplumda soyle bı durum var 2 gun sonra bu carpık ılıskıyı ogrendıgınde kesınlıkle ayrılıcak arkadasın millet sunu dıycek '' hadı ılk esı kotuydu budamı kotu bu kızda sorun var'' die vır vır konuscaklar ıster ıstemez etkılenıcek arkadasın bunalıma gırıcek. ara arkadasını bulus ona son bir ıyılık yap sonra ıster gorusun ıster gorusmeyın hatta bulustugunda o gay arkadasınızda gotur yannda anlatsın herseyı belki sana ınanmaz kıskanıo beni die dusunur. kesinlikle bunu yapmalısın ilerde vıcdan azabı cekmemek ve eski gunlerin hatrı için
aynen kimse O'nun yanlışlarına hayır diyemiyor.bizim ilk kavgamız face yüzünden çıkmıştı.nişanlım arkadaşlarına söyle senin resimlerini kaldırsınlar demişti f... ten bende kendiminkini kapatmıştım.birçok arkadaşıma sadece msj çekerek söyledim benim olduğum resimlerimi siler misiniz diye,hepsi sildiler hiç cevap vermeden hemde.ama bu arkadaşım inatla silmediği gibi bide laf sokmalara başladı oradan.
o zaman erkek arkadaşım olan nişamlımda,bu kız senin 20 yıllık dostun benim için O'nu hayatından çıkaramayacağına göre ve bu kız yüzünden belliki biz sürekli sorun yaşayacağımıza göre ben seni hayatımdan çıkarıyorum diyerek bitirmişti.bende o sinirle bu arkadaşıma arayarak ağzıma geleni saymıştım.çünkü öncesinde 50 kere rica minnet kaldırmasını söylemiştim ama yapmadı.tabi O'da benim çıkışlarım yüzünden erkek arkadaşıma hakaretler dolu msj lar göndermişti.ama biz kendi kocası görmesin die face te bazı ayarlar yapıyorduk zamanında.ama hiçbirini hatırlamaz kabul etmez.
açıkçası bunu O'na söylemem hem iyilik hem de kötülük olacak O'na.ama kapıma gelmesini istiyorum bahtsızlığının(benim gibi :) dibe vuruşluğunu benimle yaşamasını istiyorum eski günlerdeki gibi ilk çaldığı kapı ben olmalıyım.ama ben affeder miyim bilmiyorum.en azından arkamdan atıp tutmalarına bir çözüm olur belkide :S
merhaba bayanlar.
hem çok üzgün hem de çok sinirli olduğum bir konuda fikirlerinize danışmak istedim zira gecenin bu saatinde bile hala bunu düşünüyorum.
başlıkta da okuduğunuz gibi 20 yıllık çocukluktan beri arkadaşım,dostum,sırdaşım olan insanla artık görüşmüyoruz.maddi manevi güzel kazıklar yediğim için son 1.5 yıl içinde.en son geçen yaz kavga etmiş ve küsmüştük.8 ay sonra yani geçen kış evime geldi özür mahiyetinde bir konuşma yaptı ve barıştık.Ama birkaç ay sonra başka bir konudan yine tartıştık ve konuşmadık.anlayacağınız eskisi gibi değildik artık.hayatlarımızın zorluğu mudur nedir bilmiyorum her konuda bana batmaya başlamıştı artık,sanırım bende ona.
1 2 hafta önce arkadaşımla, geçen yıldan benim adıma olan bir borç yüzünden tartıştık yine.borcu insan gibi ödeyemeyecekse bile söylemek yerine reddetti bir de gündemdeki konularımız yetmemiş gibi sen eskiden şöyleydin böyleydin gibi inanılmaz hakaretlere girdi,bende karşılık verdim tabi mesajlarına.hiç alakasız bir şekilde eski nişanlımı kattı ortaya kendi erkek arkadaşıyla kıyaslıyormuşum falan gibi.gerçekten inanamadım yazdıklarına ve ben utandım eski dostumun bana verdiği sırları yüzüne vurarak hakaret ettiğim için.ama O'nda utanmanın zerresi yok.
Bu arkadaşımın 1 yıldır birlikte olduğu biri var.ve bizim çok yakın ve ortak gay bir arkadaşımızla zamanında bu şahsın küçük çapta bir ilişkisi olmuş.ve bu arkadaşım bu durumdan çok utandığı için 1 yıldır neredeyse sürekli davetlerine olumsuz yanıt verip O'nunla karşılaşmak istemiyor.
şimdi şeytan beni dürtüyor bunu bir şekilde arkadaşının kulağına gönder ilişkisi bitsin,benim nişanlımla kıyaslamak neymiş görsün.
ama bir yandan da düşünüyorum 20 yılın hatrına bu işi iyilikle söylesem,bunu bilmeden O'nunla evlenmesine de gönlüm pek razı gelmiyor açıkçası.tabi ortak arkadaşımızda bunu söylememi istemiyor.
biraz karışık oldu ama umarım anlamışsınızdır.
beni şu hayatta tanıyan en iyi tanıyan insanlardan biri olarak sırf canımı acıtmak için yalan yanlış ithamlarda bulunup beni günlerce ağlatan bu arkadaşıma bunu yapmalı mıyım sizce ?