20 yasinda refakatci olmak

kızınız değil zaten
ama siz de bakın yani, değil mi?
konu sahibi neden annem bakabilir aslında demiyor mesela, biz de onu soruyoruz.

ha istemiyorsa kimse bakmaz kimse kimseye zorla bak zaten demiyor ancak bunun için birinin kulağını öbürünün 20 yaşı bahane etmesi acınası bence.

istemiyorum, mecbur da değilim bakmam. bitti. böyle net olsa insanlar keşke.

Konunuzun 20 yasinda olmakla ne alakasi var? Ben 16 yasinda babaannemi hastaneye goturuyordum, gerekirse kalirdim yaninda. Yasla baglantiyi kuramadim?
Bravo size. Sizin de mi babaneniz belden ameliyat olmustu? Aa pardon gunubirlik goturmussunuz siz.
Ya bu kiz da kendi kendine yuruyebilen bi hastaya cok rahat bakar. Kosturur eder. Ama bel fitigi hastasini banyoya da goturmek zorunda. Devlet hastanesiymis. Her sey ustune kalacak. Herkesin harci degil bu. Basina gelmeyen atar tutar anca. Bir nevi yataga bagimli birine refakat edecek kiz. Kolay mi. Hastaneye goturmekle nasi bir tutuyorsunuz?! Ha normal zamanda birine banyoda eslik edersiniz o da ok ama hem yasli hem belinden ameliyat olacak bir hasta var burada. Brlki kiz tutamayacak, halledemeyecek ananeye de zarar verecek. Duser kadin belki.

Ananeniz kac yasinda?
Benim annem de bu ameliyati (bel kaymasi) oldu, vida takildi.
hatta duzelmedi 1. Bucuk sene sonra 2. Ameliyatini oldu.Hic altini alma vs olmadi.
Ozel hastane oldu tabi , 3 gun onlar ilgilendi.
1 hafta ben baktim,kendi evimde. Her seyini kendi yapti.

70

He siz bakin diye demedim. Yasiniz kucuk ,yapabilirsiniz ama sinava girecekmissiniz, size guvenmemeleri lazim. Yine de 1 haftadan bir sey olmaz(bana gore) size dua eder.
Benim yegenlerim var sizin yaslarinizda , uninokuyan ,calisan var. Gerektiginde her zaman yardimci oluyorlar. Oldugu kadar yani.
Siz de ben yardimci olurum, ama sirf bana guvenemezsiniz diyebilirsiniz

Bakmak istemiyorsan bakma ama normal şartlarda 20 yaşında birisi şu dediklerini yapabilir. Mecbur değilsin ama insan mecbur kalınca neler yapabiliyor aklın hayalin şaşar

Vallahi ben bu kadınlar hangi dünyada ne yaşıyorlar anlamadim. Bende nenemi kaç kez şehir dışına hastaneye götürdüm ayrıca ameliyat olacağı yer de şehir dışı. 2 saat uzaklıkta tek başıma kalacağım. Dayımın ehliyeti yok , bizim arabamız yok yanıma yardımcı da olmayacak Her şeyi ben yapacağım. Bunlar ölmeyi bayılmak zannediyor. Elimden kaysa düşse Her şey bana kalacak

Kaç gün kalacaginizi öğrenin Hergun biriniz bakin. Yengeniz de birgunluk izin alabilir. İlk gün yardımcı olurlar göstermek için zorlanmazsiniz ilkgun siz kalın . diğer günler yengem dayım da gelsin deyin

O degilde ben anneanneye uzuldum cok. Zaten hastalikla ugrasiyor kadincagiz, birde herkes bir bahaneyle kenara cekilince beni kim bakacak stresine girmistir. Torunu bile burada ben bakamam diye konu aciyor. Cok aci bir durum.
Ablacım bana fikrimi danismadi ki . Kendi kafasına göre gitmis gün almis. Beni sinir eden böyle emrivaki yapılması. Sonra geliyor bana bilmiyorim kim kalacak yanımda diyor madem bilmiyorsun neden kafama göre iş yapıyorsun önce bi konus

Annem 73 yasinda yani kolsy atlatir sikinti yapmayin. 1 gun ben kalayim 1 gun dayim vs deseneniz, hqstane uzak mi?
normalde bu işler böyle planlanır zaten
bu kadın kaç kilo?
ek bir hastalığı var mı?
kaç gün yatması bekleniyor? hastane ile lojistik durum nedir.

buna göre gece-günzdüz mü shift yapılacak
1er gün mü yapılacak, bir plan yapılır.

ama bunlar tutturmuş biri ineğim, biri kulağım, biri 20 yaşım....

bu kadın inşallah yatmadan akmadan kokmadan kolayca huzurla ölür gider yoksa işi zor.

Bunu ananenize söylerseniz üzülür tabi ama dayiniza soylesenize. Bana sormadan yapabilir mi diye düşünmeden emri vaki yapıyorsun dayı ananemle kim kair diye düşündün de randevu aldın ? Yengem bikacgin izin alır diye düşünmüştüm ben deyin.

Bakasiniz yok anladığım kadarıyla En olmadı bakıcı ayarlayalim deyin. ben korkarım yanlış birşey yaparım ananene bişey olursa üzülürüm sorumluluk alamam deyin. anneme bakarken yan hastaya bakıcı bakıyordu çokta güzel ilgileniyordu

Bunun kadın erkek olmakla alakası yok.
Anneniz bakabilir yazanlara da cevap vermemişsiniz.

Yazdığına göre herkesin kendince bir işi var,evde olan işi olmayan tek kişi sizsiniz.

Aileniz de garip, anlattığınız kadar ciddi bir ameliyatsa sizi nasıl refakatçi bırakmayı düşünüyorlar anlamadım.

Annenizle beraber siz kalabilirsiniz niye bu kadar mesele oluyor, Allahım sen muhtaç etme temalı bir konu.

Nenem annemi istemiyor

Aynen annem iyi olamasina ragmen , sirayla yaninda kaldi kardeslerim de . Ben kendi evimi tercih ettim.
Ameliyat oncesi ,kim nasil bakacak konusuldu. Her ameliyatin riskleri var cunku.
Emily19 siz haklisiniz ,sorulmamis edilmemis. Ama ananeniz ve annenizin hatirina bakacaginizi dusunun. Cozum bulamazsaniz 3 gun ben dururum .gerisini dusunun deyin. Olmadi parali bakici bulacaksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…