- 7 Kasım 2023
- 1.878
- 3.211
- 53
- 41
Yengenc ya yazacaklarım içimde patladıben bu konuyu hatırlıyorum . hatta "ne munasebet onca cocugi varken sana mi kaldi ananene bakmak" yazmistim, haftasina ananem hastaneye kaldirilmisti cok üzülmüştüm, refakatci kalmistim:)))
ama tabii ki severek ve isteyerek.
Verdim sana tavsiye ama sen g*t atıyosun annene bakmamak için yapacak bişey yok :)Ablacım senin gözler 2 satır okuyamıyorsa benim problemim değil. Alt tarafı 2 cümle okuyup tavsiye vereceksin
Bide kendini bişey sanıp saygısızca yorum yapıyor yorumlarımız işine gelmiyo edepsiz kitapsiz:)Kadın yada erkek olmakla ilgisi yok
Yaşlı annenizi veya babanızı veya dedenizi annanenizi hastanede 2 gün yanlız bırakacaksanız bence aynısını yaşarsınız karma Evren veya kader ne derseniz
Maddi durumu iyiyse bakıcı da tutulabilir
Hala anne diyor . Ablacım sende inatla ANANEM yazmama rağmen anne demek için ısrarla g*t atıyorsunVerdim sana tavsiye ama sen g*t atıyosun annene bakmamak için yapacak bişey yok :)
Edepsiz tartışılır ama kitapsızın ucu sizi gösteriyor.Bide kendini bişey sanıp saygısızca yorum yapıyor yorumlarımız işine gelmiyo edepsiz kitapsiz:)
Edepsiz tartışılır ama kitapsızın ucu sizi gösteriyor.Bide kendini bişey sanıp saygısızca yorum yapıyor yorumlarımız işine gelmiyo edepsiz kitapsiz:)
ben herkesin bir üst/ alt nufusun sorumlulugunu baskasina kitlemesine kılım. mesela kadin cocuk doguruyor annesine kaynanasinq baktirmak istiyor- olmayinca gönül koyuyorlar falan. iyi de o cocugun bir üst soyu sensin. ne yapılacaksa senin gorevin.Yengenc ya yazacaklarım içimde patladı
benim anane nine yok. Kayınvalidem var. Gözden katarak oldu. Eşimle beni toplayınca 1 refakatçi zor ettik. Kvalidemi giydirdim sadece . Oğlumun sünnetinde de hemşireyle kardeşim giydirdi. Benim tansiyonum düştü.
Bunları yazdıktan sonra aman bak ne olacak diyemem. Bakma da diyemem kimin kime düşeceği belli değil
Parayla birini tutmazlar sana kalır gibi görünüyor
14 yaşımda annemin doğumda refakatçisi olmustum .. öncelikle sakin olun siz size dayatmayla gideceksin dedikleri için gıcık yapmışsın hırsın buraya kadar geldi.. neyse herkesin kendine göre işleri var belliki seni uygun gördüler derslerin pamuk ninenden daha önemli değil .. ameliyatta komplikasyon olur Allah korusun birşey olur vicdan azabı çekersin .. gitmelisin geçmiş olsunMerhaba . 20 yaşındayım . Annanem belinden ameliyat olacakmış. Beline vida takilacakmis ( bel kayması var) Bende sınava hazırlanıyorum . Dayımla nenem bana danışmadan hastaneye gitmisler ameliyat sırası almışlar . Bana hala yatili kalır mısın diye soran yok. Sorna geliyorlar bana akrabaların yanında sen yaparsın sen kalırsın. Akrabaların yanında birsey diyemeyeceğimi de biliyorlar beni böyle sindirmeye çalışıyorlar. Annem kalamaz isitme engelli .dayımın da 10 15 ineği var . Yengem çalışıyor teksilde. Bana diyorlar git kal diye
Dayım şimdi inekleri bahane ediyor ve kendisi de emekli. Benim ineklerim var demedi hacıya gitti geldi ineklere nenemle dedem baktı daha 2 sene önce . Şimdi de dedem bakabilir biz de yardımcı oluruz ama işine gelmiyor . Babam sen yapamazsın senlik bir iş değil o diyor . Ne tepki vermeliyim. Bana fikrimi soran da yok . Nenem de gözümün içine bakıyor. Onun da kalbini kırmak istemiyorum. Dedem de gidemez dedem de isitme engelli ne duyabiliyor ne de konusabiliyor
Yani benim fikrimi sormadılar bile kendi kafalarına göre gitmislar sıra almışlar gün almışlar doktor da her an çağırabilirim demis14 yaşımda annemin doğumda refakatçisi olmustum .. öncelikle sakin olun siz size dayatmayla gideceksin dedikleri için gıcık yapmışsın hırsın buraya kadar geldi.. neyse herkesin kendine göre işleri var belliki seni uygun gördüler derslerin pamuk ninenden daha önemli değil .. ameliyatta komplikasyon olur Allah korusun birşey olur vicdan azabı çekersin .. gitmelisin geçmiş olsun
Anneniz niye kalamasın ki hiç mi duymuyor kulaklık takıyorsa ya da dudak okuyorsa gayette kalabilir. Açıkca ben kalmak istemiyorum bana sormadan iş yapmayın evlatları varken bana düşmez deyin olay bakamamak değil siz sadece istemiyorsunuz ayrıca 20 yaşta çocuk değil koca yetişkinsiniz mecbur kalsanız çokta güzel bakarsınız bence.Merhaba . 20 yaşındayım . Annanem belinden ameliyat olacakmış. Beline vida takilacakmis ( bel kayması var) Bende sınava hazırlanıyorum . Dayımla nenem bana danışmadan hastaneye gitmisler ameliyat sırası almışlar . Bana hala yatili kalır mısın diye soran yok. Sorna geliyorlar bana akrabaların yanında sen yaparsın sen kalırsın. Akrabaların yanında birsey diyemeyeceğimi de biliyorlar beni böyle sindirmeye çalışıyorlar. Annem kalamaz isitme engelli .dayımın da 10 15 ineği var . Yengem çalışıyor teksilde. Bana diyorlar git kal diye
Dayım şimdi inekleri bahane ediyor ve kendisi de emekli. Benim ineklerim var demedi hacıya gitti geldi ineklere nenemle dedem baktı daha 2 sene önce . Şimdi de dedem bakabilir biz de yardımcı oluruz ama işine gelmiyor . Babam sen yapamazsın senlik bir iş değil o diyor . Ne tepki vermeliyim. Bana fikrimi soran da yok . Nenem de gözümün içine bakıyor. Onun da kalbini kırmak istemiyorum. Dedem de gidemez dedem de isitme engelli ne duyabiliyor ne de konusabiliyor
İstediğim kadar uzatacağım.daha neler artık?
30 yaşına kadar da evde sınav çalışır, anası önüne çay getirir.
40-45 yaşta filan umuyoruz yetişkin olur, inşallah maşallah...bu işleri yapan hemşireler de 21 yaşında mezun oluyor yalnız onu ne yapacaz? teknikerler zaten 20 yaşta mezun çoktan....
yapmak istememek, çocukları varken torunun vazifesi olmamsı, eyvallah. bu ayrı. ama 20 yaş kusura kalmayın da eşşek kadar olmuş yetişkin bir yaş, daha ne kadar uzatacaksınız bu ergenliği?
He he noldu dokandı mı :)Edepsiz tartışılır ama kitapsızın ucu sizi gösteriyor.
Yahu hadi anneannen olsun hiç mi hakkı yok üzerinde yapma edepsizliğe ver ortalığı ne büyüttün be sen bakma olayına alt üstü yanında duracan okadar hemşire var orda korkma sana altını değştirtmezlerHala anne diyor . Ablacım sende inatla ANANEM yazmama rağmen anne demek için ısrarla g*t atıyorsun
Nasıl değiştirtmezler ya hu, hemşireler alt mı değiştiriyor?Yahu hadi anneannen olsun hiç mi hakkı yok üzerinde yapma edepsizliğe ver ortalığı ne büyüttün be sen bakma olayına alt üstü yanında duracan okadar hemşire var orda korkma sana altını değştirtmezler
işte bilmeden yazmayınÖzel hastanede annem ameliyat geçirdi biz alt değiştirmedik hiç ama devleti bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?