Hayırlı geceler
Son gelişmeleri yazmak istiyorum
Avukatima noterden vekaletname ve avukatlık ücretinin yarısını verdim
Aynı gün kendisi beni yabancı numaradan aradı açtım bizim 3 evladımız varmış yuvasını bana yiktirmazmis ömür boyu o davaya gelip bosanmayacagim diyecekmis böylece bosanmam sanıyor galiba
Aile çok önemli bir değermis
Vs vs neler neler
Adam aşk böceği oldu çıktı
Dedim ki hiç kendini yorma
Gün bugünmus benim sabrım bitti
Bundan sonrasını mahkeme halletsin
Gitmiyorum o zaman Kazakistana dedi o biraz sıkar dedim annen seni öyle orda oturtmaz oynaya oynaya gideceksin
Nitekim bugün e devletinden baktım öğlen gitmiş şu an Kazakistan'da şimdilik gelişmeler bunlar
Valla helal olsun sizin gibi kadın bulmuş bunuyor armut ,neolcak sinir oldum ayyyy
16sene gelmemesine ,tek cocuk büyütmeye ,nasıl katlandın be bacım ,peygamber sabrımı var sende
bukadar güvende nebilim yani insan gözüm görmüyor der şüphe etmezmi
,zamanında eskieşim yurtdışına gidicem 6ayda 15gün gelcem demişti ,yurtdışı kuralı buşekil enaz 6ayda bir geliniyor, çok karşıyımdır bu konuya ,gidersen gittigin yerdekiyle kalırsın beni yorma ,git gitme demiyorum gidersen arkanda beklemem bilesin demiştim, oraya gidipte arında namusunda kalıp dönecek zor ,meyil olur gözgörmüyor rahatlar, kabul etmedim başka sorunlardan zaten boşandım
Rabbim bildiği gibi yapsın o sinsi armudu , karakteryoksunu,millete yedir doyur esini yoksay eşin emek versin enzoru başarsın kocasız 3evlat yetiştirsin hemde 4 kadın olarak erkeksiz yaşasınlar yatacak yerin yok senin sinsi sinsi olanlar yapıyor ,merhametsiz .karısı yuvam demiş eşim demiş evlatlarım demis sabretmiş.
Deli oluyom böyle vefasızlara bir baba çocuklarını düşünmezmi sinirden ağzımı bozacam varya yatcak yeri olmasın ,güngelsin seni arasın bulamasın eline gecmesin daha .inşallah enazından kiranı ödeyecek 3kızına bakcak nafakan gelirde bunca emeğinin zâyi olmasına iyiniyetinin suistimal edilisine merhem olsun çok üzüldüm offyaa