20 haftalık hamileyim parasızlıktan kürtaj olamadım çocuğu sevgilim istemiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dedigim gibi yasadigimiz psikolojik surecten belkide bukadr hassasiz neyse konu ben degilim arkadas onada allah yardim etsin dicek biseyim yok

Haklisiniz kimine gore guzellik bi bebek onunda zamanlama hatasindan zorluk teskkurler bn binanlik doldum herhalde konu sahibi arkadasimizada allah yardim etsin

O bebek uzerinde babanin da sorumluluklari var. Tek basina bu sorumlulugu alma. Hukuki olarak haklarini almalisin ama once ailene durumu anlatmalisin. Anne baba evladina kizsa da gerekeni yapacaktir. Ailenizle konusup durumu anlatmalisiniz.

kusura bakmayın herkesin bir yaşama hakkı vardır , kimse de bunu elinden alamaz...
günahıyla sevabıyla alakası yok...
kadın zaten dayanmış kapısına kabul etmemiş

ağzına sağlık bu kadar iyi açıklanabilinirdi
kınayanlar,ahkam kesenler hangi hakla bu şekilde konuşabiliyorlar acaba

ağzına sağlık bu kadar iyi açıklanabilinirdi
kınayanlar,ahkam kesenler hangi hakla bu şekilde konuşabiliyorlar acaba

Sonunda aklı selim çıkıp bişeyler diyebildi. Herşeyden önce ben kendimi de çocuğuda öldüreceğim diye gözünü karartmış çaresiz bi kız varken daha da üzerine gidip haltları yerken iyiydi diyerek fitili ateşleyenler. Allah korusun kız kendine bişey yaptıysa vicdanınıza ne diyeceksiniz

Sen hic en basindan beri dusundun mu? Sen evlilik disi dunyaya gelmis cocuk olmak ister miydin? Anneni ailen redetmis baban ortada yok... Neden kendi basina gelmesini istemedigin seyleri yasatiyorsun hemde kendi evladina? Kurtaj cok mu guzel sey sanki?! Neden korunmasini istemedin partnerinin ? Ayrica su intihar durumundan vazgec psikologa danis belki ailene soylersen partnerinin ailesiyle diyologa gecip cozum yolu uretebilirler, belki partnerinin ailesi sicak karsilayabilir cozum yollari cok

Iyilik?kim iyilik yapmak istedigimi soyledi.Ben bu mesaji ozelden yazmadim regal olarak buraya yazdim.Yasal olarak hukuken yazdim okuyabildiniz mi?Sanki merdiven alti isler yapiyormusum gibi davranmayin.Baska bir mesajimda genc kizlarimiza korunma yontemleri konusunda sitemde dahi bulundum."Lutfen hamile kalin dogrun ve bebeklerinizi ozellikle cocugu olmayanlara verin sevaptir"Bunu mu yazmisim.Ben dogma hakki elinden alinmaya calisilan bir nevi cinayete engel olmaya calistim.Hukuken bilen varsa yasal olarak soyledigim suc ise duzeltilsin dedim siz o kismi yanlis anlamissiniz akil vericek olan yazsin demedim.

Ablacım maalesef benim bir bilgim yok
hay Allah yaa, üzüldüm çünkü intihar kelimesini kullandı, günlerdir meydanda yok, şayet konu uydurmaysa bile böyle düşünmeyiz haberimiz olsa...

Valla istediği kadar istemesin.. Bebek onun neticede.. Polise gidip tecavüz ettiğini söylerim deyin, telefon konuşmasında..
Ne sanıyor bu erkekler kendilerini??? Şöyle öküzleri nereden buluyorsunuz ?

Agziniza saglik.
Bir evlat su sikintim var deyip ailesine gidemiyorsa, ölümü tercih ediyorsa o ailenin ebeveynligi, toplumun ahlaki, namusu serefi yere batabilir, hatta batmali, hatta batsin.

Gidip görüyor mu çocuğunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…