• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 haftalık hamileyim parasızlıktan kürtaj olamadım çocuğu sevgilim istemiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Agziniza saglik.
Bir evlat su sikintim var deyip ailesine gidemiyorsa, ölümü tercih ediyorsa o ailenin ebeveynligi, toplumun ahlaki, namusu serefi yere batabilir, hatta batmali, hatta batsin.

Haklısınız. Böyle bir durumda ölüm aileden yardım istemekten daha kolay geliyorsa daha ne diyebilir ki insan... Çocuğuna bu güveni veremeyenler çocuk yapmasa keşke.

Lütfen ban kaldırılınca geç değilse bana özelden mesaj atın lütfen..
Size anlatacağım şeyler var sevgili konu Sahibi..
Lütfen.

kendine ve çocuğa zarar verecek bir karar alma da .. gerisi kolay.. millet neler neeler yapıyor sen dünyaya sevgilinden cocuk getirmişsin çok mu? İnssnım evladı tecavüzcü tacizci pedofili olmasın. O cocuğu sahiplenmeyen şahısta mecbur sahiplenecek bir davaya bakar. İlişkiye girmeninde bir adabı var. Çok afedersiniz sevişirken erkekler, korunmayı bilmezler ondan sonra nerdeler o ben erkeğim diye gezenler??

Sen hic en basindan beri dusundun mu? Sen evlilik disi dunyaya gelmis cocuk olmak ister miydin? Anneni ailen redetmis baban ortada yok... Neden kendi basina gelmesini istemedigin seyleri yasatiyorsun hemde kendi evladina? Kurtaj cok mu guzel sey sanki?! Neden korunmasini istemedin partnerinin ? Ayrica su intihar durumundan vazgec psikologa danis belki ailene soylersen partnerinin ailesiyle diyologa gecip cozum yolu uretebilirler, belki partnerinin ailesi sicak karsilayabilir cozum yollari cok
Kötü niyetli değilsinizdir ama paragrafınızın başında sen evlilik dışı cocuk olmak ister miydin? Diyerek bir insanı intihara sürükletip sonra intihar etmesin diye bla bla yorum yapmışsınız. Amacım tartışmak değil ama bir yorum yaparken ki intihara meyilli insanlar için dikkatli yorum yapmak lazım. Yargılamak bize dğşmez korunsalarmış vs gibi.

Bazı yorumları okudum dışardan söylemesi o kadar kolay ki. Hiç hayatının içine tamamen edip sıfırdan yükseldiler mi bunları yazan kişiler. Böyle bir şey yaşamadım benzer şey yaşadım gençlik .Hayatimin icine ettim ben bittim dedigim anda hayat karisniza oyle cozumler cikartiyor ki. Su an evli mutlu iki cocuk annesiyim sukur. hatası olabilir kız burda psikolojisinin ne durumda olduğunu paylaşıyor daha da üstüne gidiyorsunuz yani. Ne yaptı acaba bu kişi.

Vay niye evlenmeden seviştin , of nasıl güvendin fln demeyeceğim beşer şaşar hepimiz insanız hatalarımız var ama konunu okuyunca intiharı çözüm görmenden dolayı sana çok kızdım
ayrıca sen neden tüm sorumlulukların faturasını kendine kesiyorsun eşeysiz ürememi yapın nedir yani?
intihara gelene kar zibilyon kadar seçeneğin var kadın derneklerinin kapısını çal ailelerde şansını dene ne bileyim hiç olmazsa kendini öldüreceğin yerde git o seni yüzüstü bırakan şerefsize dava aç ama gözünü seveyim kendini öldürerek bir tane erkek kılıklının yapıp edip hiçbir bedel ödemeden sıyrılmasına izin verme ,

23 yaşındayım üniversite öğrencisiyim çocuğu aldırmak için para biriktirirken 10 haftadan sonra mümkün olmadığını öğrendim yapayalnızım aileme karşı çok mahcubum ne yapacağımı bilmiyorum sevgilim çocuğu istemiyor doğursam bakamayacağım çaresizim bana akıl verin artık dayanamıyorum canıma kıyacağım karnım büyümeye başlayınca ailem öğrenecek çok korkuyorum yardım edin
Bebeği çöpe atanlar.obur dünyada cehennemin sonsuzluğunu yaşayacaklar Allah sana vermiş o canı sen nasıl kiyabiliyorsun ?
Demem o ki cezanın bedelini çek ama gunahsiz bebeğe kıyma!

23 yaşındayım üniversite öğrencisiyim çocuğu aldırmak için para biriktirirken 10 haftadan sonra mümkün olmadığını öğrendim yapayalnızım aileme karşı çok mahcubum ne yapacağımı bilmiyorum sevgilim çocuğu istemiyor doğursam bakamayacağım çaresizim bana akıl verin artık dayanamıyorum canıma kıyacağım karnım büyümeye başlayınca ailem öğrenecek çok korkuyorum yardım edin
senin adına çok üzüldüm bende üniversite öğrencisiyim aynı durum ile yakın arkadaşım sınanmıştı ama o akıllılık edip çocuğu hemen aldırmıştı gerçi akıllık mı bilemem hala vicdan azabı çekiyor senin haftan da geçtiğine göre tek çaren ailene söylemek sevgilin istese de bu sorumluluktan kaçamaz gerekirse şikayet et hapse kadar yolu var kabul etmemenin çocuguna sahip çıkmak zorunda çok zor bi dönem var önünde ailenin de tabi ama ölmek çare değil emin ol herşeyin bi yolu var bu hayatta illa ki bi çıkış var aklını başına al ve çözmeye çalış bu arada kaçıncı sınıfsın ?

Evlilik dışı ilişkiyi gectim artık neden korunmadin ki ?? Özetle erkeklerle değil adamlarla sevgili olun ..Yapacak hiç birşey yok .. Öyle veya böyle seni çok zor günler bekliyor .. Allah yardımcın olsun

Umarim kendine kotu birsey yapmamissindir bunlari okuyorsundur.Herkes hata yapabilir bu da bir hata ancak sakin olup mantikli dusunmelisin sevgilinle konusup ailene anlatacagini soylemelisin.Dovsede sovsede onlar senin ailen.El birligiyle bu bebisi dunyaya getirecrksin okulunu dondurup.Ailen de sana yardimci olacaktir sonrasinda o bebise de sahip cikacaksin sakin ola biryerlere birakma o gunahsizi.

Arkadaşlar ankarada birisi üniversite öğrencisi.intihar girişimde bulunmuş.bu kişi olmasınmı ismi ö.d diye geçiyorgerçek kimliği biliniyordur sitenin yöneticilerinde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back