SÜRESİ OLDUĞUNU BİLMİYORDUM DİYOR, PARA BİRİKTİRENE KADAR SÜRESİ DOLDUĞUNU FARK ETMİŞ
CİDDEN OKUMUŞSUNUZ
Allah aşkına konu sahibinin derdiyle mi ilgileniyorsunuz ? insanların açıklarını mı kolluyorsunuz? Makara yapmaya mı girdiniz konuya anlamadım ki?
İlla algılamanız için uzun uzun yazmak tek tek açıklamak mı gerekiyor??
İlk mesajımdada belirttim yine söylüyorum. Hani bu kızcağız hamile kalmış ya , hamile olduğunu da öğrenmiş ya , öğrendiği anda gidip o şerefsizin yakasına yapışıp kürtajın parası ne ise ondan alacaktı.
Gidip Çocuğu aldıracaktı, Benim savunduğum bu. Böyle birşey benim başıma gelse para biriktirmek aklımın ucundan bile geçmez o çocuğu bu kız tek başına mı yaptı?
O şerefsiz 2 dakika zevk alacak diye sonuçlarına neden hamile kalan kadın tek başına katlanıyor?
Ama doğru Sizler “rahime düşen bebek aldırılmaz , günah allah sorar adama ,doğan bebek rızkıyla gelir , bereket getirir” kafasında olduğunuz için kürtaj yaptırın diyenleri seçip böyle uğraşıyorsunuz işte.
Kızın düşeceği durumu veya ailesiyle yaşayacağı problemleri göz önünde bulunduramıyorsunuz.
“Bekara karı boşamak kolay” diye bir laf vardır. Sizin için herşey çok kolay. Doğur büyüt işte çocuk demek bereket demekle olmuyor bu işler.