- Konu Sahibi caresizbirkizim
-
Agziniza saglik.
Bir evlat su sikintim var deyip ailesine gidemiyorsa, ölümü tercih ediyorsa o ailenin ebeveynligi, toplumun ahlaki, namusu serefi yere batabilir, hatta batmali, hatta batsin.
Kötü niyetli değilsinizdir ama paragrafınızın başında sen evlilik dışı cocuk olmak ister miydin? Diyerek bir insanı intihara sürükletip sonra intihar etmesin diye bla bla yorum yapmışsınız. Amacım tartışmak değil ama bir yorum yaparken ki intihara meyilli insanlar için dikkatli yorum yapmak lazım. Yargılamak bize dğşmez korunsalarmış vs gibi.Sen hic en basindan beri dusundun mu? Sen evlilik disi dunyaya gelmis cocuk olmak ister miydin? Anneni ailen redetmis baban ortada yok... Neden kendi basina gelmesini istemedigin seyleri yasatiyorsun hemde kendi evladina? Kurtaj cok mu guzel sey sanki?! Neden korunmasini istemedin partnerinin ? Ayrica su intihar durumundan vazgec psikologa danis belki ailene soylersen partnerinin ailesiyle diyologa gecip cozum yolu uretebilirler, belki partnerinin ailesi sicak karsilayabilir cozum yollari cok
Konu açıldığı gün bağlanmış demekki bu tür konular açmak yasak ne yaptı merak ediyorum?Konu sahibinden hala haber yokmu?
Bende cokk merak ettim :/Konu açıldığı gün bağlanmış demekki bu tür konular açmak yasak ne yaptı merak ediyorum?
Bebeği çöpe atanlar.obur dünyada cehennemin sonsuzluğunu yaşayacaklar Allah sana vermiş o canı sen nasıl kiyabiliyorsun ?23 yaşındayım üniversite öğrencisiyim çocuğu aldırmak için para biriktirirken 10 haftadan sonra mümkün olmadığını öğrendim yapayalnızım aileme karşı çok mahcubum ne yapacağımı bilmiyorum sevgilim çocuğu istemiyor doğursam bakamayacağım çaresizim bana akıl verin artık dayanamıyorum canıma kıyacağım karnım büyümeye başlayınca ailem öğrenecek çok korkuyorum yardım edin
senin adına çok üzüldüm bende üniversite öğrencisiyim aynı durum ile yakın arkadaşım sınanmıştı ama o akıllılık edip çocuğu hemen aldırmıştı gerçi akıllık mı bilemem hala vicdan azabı çekiyor senin haftan da geçtiğine göre tek çaren ailene söylemek sevgilin istese de bu sorumluluktan kaçamaz gerekirse şikayet et hapse kadar yolu var kabul etmemenin çocuguna sahip çıkmak zorunda çok zor bi dönem var önünde ailenin de tabi ama ölmek çare değil emin ol herşeyin bi yolu var bu hayatta illa ki bi çıkış var aklını başına al ve çözmeye çalış bu arada kaçıncı sınıfsın ?23 yaşındayım üniversite öğrencisiyim çocuğu aldırmak için para biriktirirken 10 haftadan sonra mümkün olmadığını öğrendim yapayalnızım aileme karşı çok mahcubum ne yapacağımı bilmiyorum sevgilim çocuğu istemiyor doğursam bakamayacağım çaresizim bana akıl verin artık dayanamıyorum canıma kıyacağım karnım büyümeye başlayınca ailem öğrenecek çok korkuyorum yardım edin
Arkadaşlar ankarada birisi üniversite öğrencisi.intihar girişimde bulunmuş.bu kişi olmasınmı ismi ö.d diye geçiyorgerçek kimliği biliniyordur sitenin yöneticilerinde
İnşallah değildir
Insallahİnşallah değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?