- 4 Haziran 2015
- 4.620
- 20.039
- 308
- 38
- Konu Sahibi caresizbirkizim
-
Konuyu okumadiniz o anlasiliyor ama basligi da mı okumadiniz? Haftasi sizinle ayni.Kürtaj olmak için sana lazım olan para 1200 tl gibi bir rakam hatta daha uyguna yapan hastaneler de var.
O şerefsizle konuş keyfi için korunmadıysa ve bu çocuğu da istemiyorsa sana bu nakdi sağlamak zorunda.
Şu an kaç haftalıksın bilmiyorum ama 14 haftaya kadar kürtaj olunabiliyor.
Konuyu okumadiniz o anlasiliyor ama basligi da mı okumadiniz? Haftasi sizinle ayni.
SÜRESİ OLDUĞUNU BİLMİYORDUM DİYOR, PARA BİRİKTİRENE KADAR SÜRESİ DOLDUĞUNU FARK ETMİŞTers mantık.
Konuyu okudum fark ettiysenz cevabım da ona göre fakat başlığa dikkat etmemişim.
Konu sahibi: 20 haftalık bebek demek 5 aylık bebek demek malesef aldırmak için çok geç.
Doğuramam diyorsun, Madem kürtaj düşünüyordun bu kadar beklemenin anlamı neydi? Şimdi herşey senin için çok daha zor olacak.
SÜRESİ OLDUĞUNU BİLMİYORDUM DİYOR, PARA BİRİKTİRENE KADAR SÜRESİ DOLDUĞUNU FARK ETMİŞ
CİDDEN OKUMUŞSUNUZ
Böyle bir durum sizin çocuğunuzun ya da yakınınız da başına gelebilir. Bence bu kadar büyük konuşmayın. Bence çocuklarına her koşulda destek olamayacak insanlar anne-baba olmamalı.Sizin gibilere hiç üzülmüyorum müstehak .sorgulamıyorum neyine güvendin bu halde bu noktaya geldin diye.
Çekim derdinizi
Beş dakikalık sevginize kurban ettiğiniz masum bebeklere üzülüyorum..
Böyleleri anne olmamalı işte ..
Teşekkürler. Ama dile getirmek çözüm olmuyor ki, sorunlu bir toplumuz maalesef. Umarım konu sahibi iyidir ya da konu sahtedir.Çok güzel dile getirmişsiniz.
Her kelimesine katılıyorum
O tuvalete atılan bebekler ailem beni öldürecek korkusuyla ortaya çıkıyor
Erkek olup karısını 10 kadınla aldatsa onbirinciyi gözleriyle arayanlar oğlum hangisini alayim sana bütün kizlar oğluma hasta düşüncesiyle ortaya çıkıyor
Sorunu ellerimizle yaratıp suçu pis zevke atıyoruz
Geçen gün biri çok güzel yazmıştı internette bizim halkımızın aklına namus deyince o evin kızının evlenmeden kimseyle birlikte olmamasi geliyor sadece
Onun dışında hırsız da olsan oğlun tecavüz de etse ailecek iftirada atsanız siz namuslu bir ailesiniz diye
Aileniz sevgilinizin ailesini bulup konuşsun guvenebilcegnz bi aile büyüğüne dostunuza söyleyip yardım isteyin başka çare yok23 yaşındayım üniversite öğrencisiyim çocuğu aldırmak için para biriktirirken 10 haftadan sonra mümkün olmadığını öğrendim yapayalnızım aileme karşı çok mahcubum ne yapacağımı bilmiyorum sevgilim çocuğu istemiyor doğursam bakamayacağım çaresizim bana akıl verin artık dayanamıyorum canıma kıyacağım karnım büyümeye başlayınca ailem öğrenecek çok korkuyorum yardım edin
Ben sevdim , inandım güvendim önce aldırmama müsade etmedi sonra sorumluluk almaktan korktu ve gitti . Hatalıyım kabul hem ona hemde kendi canıma kıyıcam sonunda çözüm bu
Büyük konuşmak bunun neresinde? Bu tercih akıl mantık zevk meselesi ben bunun bilincindeyim ki çocuğumu da bu yönde yetiştirme niyetindeyim hata yapmak farklı bişey ve bile bile lades demek farklı .Böyle bir durum sizin çocuğunuzun ya da yakınınız da başına gelebilir. Bence bu kadar büyük konuşmayın. Bence çocuklarına her koşulda destek olamayacak insanlar anne-baba olmamalı.
Keşke yaşanmasa ama olmuş şimdi öncelikle içinde bulunduğun durum zor ama sakin olmaya çalış. 1. Bebeğinde kendinin de hayatı sana emanet katil olamazsın öyle ya da böyle oldu bu hata lütfen bebeğin için yaşa . Yani ailene durumu anlatmak zorundasın en azından yasal yollara başvurman gerek 2.Asla okulu bırakma ne olursa olsun ilerde seni bu kurtaracak23 yaşındayım üniversite öğrencisiyim çocuğu aldırmak için para biriktirirken 10 haftadan sonra mümkün olmadığını öğrendim yapayalnızım aileme karşı çok mahcubum ne yapacağımı bilmiyorum sevgilim çocuğu istemiyor doğursam bakamayacağım çaresizim bana akıl verin artık dayanamıyorum canıma kıyacağım karnım büyümeye başlayınca ailem öğrenecek çok korkuyorum yardım edin
O sizin sınavınız o da onun sınavı çok katı bir yorum olmuş . Allah onun da alnına onu yazmış evet kendisi seçti o yolu ama artık kaderinin bir parçası tıpkı sizin bebeğinizin olması için tedavi görmeniz gibi.3 yildir cocugum olsun diye yapmadigimiz kalmadi sen kalkmis neyi soruyorsun ne diyim ki sana cok aci gercekten
Evet ama hicbirturlu yasama tutunmus bi bebegin hayatina son verilmesini kabullenemiorum haklisin belkide bilmiorum hassas noktam benimde iste.O sizin sınavınız o da onun sınavı çok katı bir yorum olmuş . Allah onun da alnına onu yazmış evet kendisi seçti o yolu ama artık kaderinin bir parçası tıpkı sizin bebeğinizin olması için tedavi görmeniz gibi.
Sizi de 5 senedir bebek sahibi olmaya çalışan biri olarak anlıyorum ama ben bunu bir sınav olarak görüyorum
Tabiki hayatına son verme isteği yanlış onu kurtarmak vazgeçirmek adına yorum yapmalıyız . Araştırmalar bu tarz durumlarda sosyal medya acımasızlığı yüzünden kötü sonuçlar çıktığını söylüyor .Evet ama hicbirturlu yasama tutunmus bi bebegin hayatina son verilmesini kabullenemiorum haklisin belkide bilmiorum hassas noktam benimde iste.
Senin bir kocan bir evin bir evliliğin belli bir maddiyatin var3 yildir cocugum olsun diye yapmadigimiz kalmadi sen kalkmis neyi soruyorsun ne diyim ki sana cok aci gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?