- 19 Kasım 2018
- 1.802
- 1.432
- 83
- Konu Sahibi caresizbirkizim
Ne oldu acaba GERÇEKSE ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bayan kendisi değilmiş çocuğum olmuyor benim rahim kanseriyim yazdı bana@gulaysegulgul kesınlıkle konu sahibi arkadaş , bir sayfa önce de yazmıştım ,
üyelik yeni açılmış konu yok yorum yok begeni yok sadece konusunu etiketlemiş ,
şimdide yasal evlatlık verme konusunu araştırıyor ,
Valla ben evlenmeden hamile kaldim ve kimsenin ayıbını cocugumun hayatindan üstü görmeden doğdum. Zorluğuna da katlanıyorum. Ama bir kere karar vermişse kafasinda bitirmişdir. Abilerinin kurbanı olacağına ya da kendi başına ilaç icib kanama yaşayacağına bari doktorla normal erken doğum yaptirtsin ne diyim .yazik tabi .Ben de gectim öyle durumdan. Her kesin günahı kendi boynunaBahsettiğiniz işlem kürtaj mı? Konu eski ama siz 20 haftalık bir bebek için kürtaj önerisinde mi bulundunuz? Hemde semtine kadar yazarak? 20 haftalık bebeğin alınmasının yasal olarak mümkün olmadığını bilmiyor musunuz? Suç işleyen kasapları övmeyin şurada!
Bayan kendisi değilmiş çocuğum olmuyor benim rahim kanseriyim yazdı bana
Yani gelip de niye o mesajı etiketledi çocuğu olmuyorsa gelip bu topiği bulup msjı niye alıntılayıp bişey yazmadı dimi çok ilginç geldi bana da ben etiket yapmadım özel mesaj attım burada çocuğu olmayan birilerine vermek istiyorsa evlatlık hesaplara göre çocuk doğmuş bikaç aylık gibi geliyor bana ama tam hesap yapmadımbu arkadas maşallah herkese cevap vermiş ama birtek benım etiketlemelerime cevap verememiş ,
bence kesinlikle kendisi , ben inanmıyorum