• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 haftalık hamileyim parasızlıktan kürtaj olamadım çocuğu sevgilim istemiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşım sen 90 lar da kaldın herhalde. Doğumdan çok önce yetkililer ile iletişime geçsin zaten. Yeni doğan bebeği çat diye evlat edinirler sen merak etme. Yetimhane de büyürse 19 yasidan sonra da hiç bir yere salmiyorlar korkma kadrolu devlet memuru oluyorlar. 20 haftalık olmuş bir bebek kürtaj olmaz zaten. Doğum olur. Suni sancı ile doğum başlatılır. Düşük hapı vs diye önerdiğiniz ilaçlarla da dusuk olmaz zaten. En fazla doğum tetiklenir. Ay çok sinir oldum ana rahminde mutlu mesut gelişmekte olan bir bebeğin kaderi icin böyle saçma sapan yorumlar. Kimsiniz yahu siz.

Evet arkadaşım 10 haftaya kadar kürtaj oldun oldun yoksa geçmiş olsun. Bebek bu buyur zamanı gelince de doğar. Diğer problemleri ertelediğin gibi bunu erteleyemezsin veya görmezden gelemezsin. 20 haftalık bir gebelikse söz konusu olan dogurursun bakmıyorsan devlet bakar. Devletin temel görevi zaten bu.

Dediklerimi anlamadınız sanırım. Bir sürü çocuk var daha yetimhanelerde nasıl alıyorlar çat diye? Madem alıyorlar niye hala bir sürü çocuk esirgeme kurumlarında çocuk var ve yenileri ekleniyor. Sizin gibi insanların gazına gelipte ne de olsa devlet bakar diyip doğurduktan sonra çocuğu istemiyorum diyip evli bekar demeksizin çocuğunu veren var haberiniz var mı? Hadi doğdu devlette çocuğu aldı biri de evlat evlatlık aldı peki ya o çocuğun başına bir şey gelirse onu hiç düşündünüz mü ? Bu dünyada kendi öz kızına tecavüz eden insanlar var o masum çocuğn neler yaşayacağını düşündünüz mü? Kaç hafta olduğuna dikkat etmemiştim ama gerçekten annenin çevre ve aile baskısı yüzünden korkuları varsa ne kendisi için ne de çocuk için doğurmamalı. Allah vermiş bulursun elbet bir çaresini ile olmuyor bu işler. Bu arada 20 değil 10 haftalık.

AMİN.
Düşünmekten kafayı yemiş durumdayım ..
Öyle de bir gitti ki herşeyimi alıp benden bakakaldım.
Bugün cytotec satan kişilere yazdım ölürsün dediler düşük hapıyla erken doğum yaptıracak hiçbir doktor yok inancım zayıfladı isyan ediyorum günah üstüne günaha giriyorum ateşler paklayacak beni
Iki evladim var cocuk hasreti cekmiyorum yani.Bu tarz prosedurleri bilmiyorum bilen varsa duzeltsin.Eger hukuken bir sakinca yoksa kendi rizanizla bir aileye vermenize Ben seve seve omrum yettikce bakarim o melege.Allah sahidim olsun ki bir an bile iki evladimdan ayirirsam.Cunku biyolojik olarak dogurmak annelik degildir bakmak emek vermek buyutmek anneliktir.Eger yasal olarak sakinca yoksa ben gayet ciddiyim.

Senin için araştırdım. Dünyada sadece 7 ülkede 20 haftalık hamilelikten sonra bebek aldırılabiliyormuş. Bu ülkeler:
Kanada, Çin, Hollanda, Kuzey Kore, Singapur, ABD ve Vietnam. Çin, Vietnam ya da Singapur'a bu amaçla ucuza gidebilirsin. Bunun için erkek arkadaşından para ve yardım talep etmelisin.

Kaynak: http://www.journalgazette.net/news/...lective-abortions-after-20-weeks-of-pregnancy
Canada, China, Netherlands, North Korea, Singapore, the United States and Vietnam.

Eğer aldırmak istemiyorsan, bebek isteyen bir aile ile anlaşabilirsin. Sana doğuma kadar olan dönemde destek olurlar.

20 haftalık mı hamilesiniz? Hangi şehirdesiz? İstanbul’da özel muayenehaneler yasal süre geçtikten sonra da bebeği alabiliyorlar. Öncelikle ilaç filan verip ölmesini sağlıyorlar sanırım :KK43: ama bu işlem diğer kürtajlardan daha pahalı.
Bi muayenehane ile görüş fiyat al erkek arkadaşından da para iste, vermeli.
Keşke böyle olmasaydı ama yapabileceğin bir bu var. Ya da işte yapabiliyorsanız bebek isteyen bir çift ile anlaşıp doğurup vermek ama bu işlem de kolay ve yasal değil.
Umarım konu faketir. Yazık...

Ben bu mesajlara gercekten inanamiyorum :KK57:

Olan olmuş bardır bir hayır de. Ama nasıl olurda para bulamazsın bukadar önemli bir konu için anlamıyorum . Neyse inanıyorum ki o bebek için ne hasret çeken aileler var ve o şanslı bebek güzel bir aileye sahip olacak.
Sende asla üzülme hayat bu herşey olabilir bizde geçtik bu yollardan belkide şanalıydık belkide akıllı davrandık ama yernde de olabilirdik.
Bu saatten sonra karnın şişecek ne arkadaşlarından ne de ailenden saklayabileceksin bir destek şart ailenden. Ank olsan sana elimden geleni yapardım en azından muayne ni karşılamak anlamında çünkü daha cinsiyetini bile bilmiyorsun. Bizim için mıcize olan şeyler sana ızdırap . Eminim send eböyle olsun istemezdn. Nediyim Allah yardım edecek sana inanıyorum

Tek kelime bile etmek istemiyorum o yoruma zira cok kirici olur.Diyebilicegim tek sey Allahim insanlarin kalbine merhamet indir.Resmen kanim cekiliyor abartmiyorum ya.Iki evladim var onlar aklima geliyor kabim sikisiyor o an.

Bende tartismak ve laf anlatmak istemiyorum ama sadece inanamiyorum... :(

Bende tartismak ve laf anlatmak istemiyorum ama sadece inanamiyorum... :KK43:
Her turlu fikir farkliliklarina saygi duyarim ama bu baska bisey ya dusunce farkliligi degil merhametsiz bir dusunce vicdansizlik yani o yuzden boyle hisseden dusunen birine sizin soyledikleriniz etkileyici gelmez merhamet sonradan eklenmiyor insana insanin yaradilisinda vardir yada yoktur.

Her turlu fikir farkliliklarina saygi duyarim ama bu baska bisey ya dusunce farkliligi degil merhametsiz bir dusunce vicdansizlik yani o yuzden boyle hisseden dusunen birine sizin soyledikleriniz etkileyici gelmez merhamet sonradan eklenmiyor insana insanin yaradilisinda vardir yada yoktur.
Aynen öyle ... :( :( :( keske kimse kiymasa cocuklara :( :( icim acidi ... :( :(

Allahim nekadar ilginc bir toplumuz ya gercekten bazen cildiriyorum konu bebek ve cocuk olunca ozellikle.Bir cilt bakimi sac bakimi kiyafet modasi icin saatlerde internette zaman gecirir genc kizlarimiz ama bukadar hayati bir konuda tek bir bilgi bile edinme geregi duymaz.

Ben bu mesajlara gercekten inanamiyorum :KK57:
Karnındaki eli ayağı heryeri oluşmuş bebeklerin nasıl öldürülebilirliliği hakkında yardımda bulunuyorlar..bunun adı işbirliği..bebeği katletmenin işbirliği başkada bişey demiyorum.tavsiyelerini kendi vicdansız kalplerine saklamalarini tavsiye ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back