- 18 Nisan 2018
- 48
- 46
- 3
- 29
- Konu Sahibi caresizbirkizim
Arkadaşım sen 90 lar da kaldın herhalde. Doğumdan çok önce yetkililer ile iletişime geçsin zaten. Yeni doğan bebeği çat diye evlat edinirler sen merak etme. Yetimhane de büyürse 19 yasidan sonra da hiç bir yere salmiyorlar korkma kadrolu devlet memuru oluyorlar. 20 haftalık olmuş bir bebek kürtaj olmaz zaten. Doğum olur. Suni sancı ile doğum başlatılır. Düşük hapı vs diye önerdiğiniz ilaçlarla da dusuk olmaz zaten. En fazla doğum tetiklenir. Ay çok sinir oldum ana rahminde mutlu mesut gelişmekte olan bir bebeğin kaderi icin böyle saçma sapan yorumlar. Kimsiniz yahu siz.
Evet arkadaşım 10 haftaya kadar kürtaj oldun oldun yoksa geçmiş olsun. Bebek bu buyur zamanı gelince de doğar. Diğer problemleri ertelediğin gibi bunu erteleyemezsin veya görmezden gelemezsin. 20 haftalık bir gebelikse söz konusu olan dogurursun bakmıyorsan devlet bakar. Devletin temel görevi zaten bu.
Dediklerimi anlamadınız sanırım. Bir sürü çocuk var daha yetimhanelerde nasıl alıyorlar çat diye? Madem alıyorlar niye hala bir sürü çocuk esirgeme kurumlarında çocuk var ve yenileri ekleniyor. Sizin gibi insanların gazına gelipte ne de olsa devlet bakar diyip doğurduktan sonra çocuğu istemiyorum diyip evli bekar demeksizin çocuğunu veren var haberiniz var mı? Hadi doğdu devlette çocuğu aldı biri de evlat evlatlık aldı peki ya o çocuğun başına bir şey gelirse onu hiç düşündünüz mü ? Bu dünyada kendi öz kızına tecavüz eden insanlar var o masum çocuğn neler yaşayacağını düşündünüz mü? Kaç hafta olduğuna dikkat etmemiştim ama gerçekten annenin çevre ve aile baskısı yüzünden korkuları varsa ne kendisi için ne de çocuk için doğurmamalı. Allah vermiş bulursun elbet bir çaresini ile olmuyor bu işler. Bu arada 20 değil 10 haftalık.