20 gune 4 kilo verelimmi))

suyu himalaya tuzlu yada karbonatlı içtin mi hiç kabızlığı baya Bi geçiriyor

suyu himalaya tuzlu yada karbonatlı içtin mi hiç kabızlığı baya Bi geçiriyor

Karbonatlı suyu yapıcam güya karbonat almayı unutuyorum alkali su oluyormuş bi ara çok araştırmıştım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

vücut sıkılaşmış ne güzel. 5 kilo vermem lazım bence

Karbonatlı suyu yapıcam güya karbonat almayı unutuyorum alkali su oluyormuş bi ara çok araştırmıştım.

evet ben yapmıştım kilo veririm diye ama diyet yapmayınca olmadı sadece kilom sabitlendi yenisini almadım.

Boyuna göre 5 kilo versen iyi olursun 10 kilo versen manken olursun :)

nerde o günler keşkeeee.sen hızlısın sen daha çabuk vereceksin.

165 ,5kilo azmı?

Çok normal bence ama hani manken gibi 36 beden için 5 kilo daha verebilirsin çok ta önemli değil bence sağlığın kilon yerinde olur 5 kiloyla da

Canım başlangıç kilom 65 verimli olmuyordan kastım lokanta tarzı biryerde çalışıyorum o yüzden diyete uyamıyorum daha doğrusu yaptığım bi diyet yok bu yüzden de verimli olmuyo 😔

inşallah ama olmuyor ya evde yemek pişiriyorum dayanamıyorum yiyorum.

porsiyonlarını küçült yiyebildiğin kadar az ye.öyle Bi yerde de insan çok zorlanır ama yarışıyoruz bakalım 20 günde kim daha çok verecek.

porsiyonlarını küçült yiyebildiğin kadar az ye.öyle Bi yerde de insan çok zorlanır ama yarışıyoruz bakalım 20 günde kim daha çok verecek.

Porsiyonla çok alakası yok sanki bide ben işim gereği sürekli oturuyorum kasiyerlik yapıyorum da ondan mesela bu saate kadar sadece sabah uyanır uyanmaz ılık suya sirke döküp içtim kabul midem acayip bulandı 😊 az önce de light sütle nestle nesfit sade yedim onu da yarım litre suyla içtim sayılır çünkü midemi bulandırıyor 😔😊

harika acıktıkça su iç bide sütle beraber bu gevrekleri felan tükettiğinde yada karbonhidrat aldığında,beraberinde mutlaka c vitamini içeren Bi meyve yemelisin.yoksa o tahıllar direk süt asaltısıyla göbüşe yapışıyo tvde doktor söylemişti.

Aaa cidden mi bak ben bunu bilmiyordum teşekkür ederim faydalı bilgin için o zaman ben bi elma yemeyi hakettim ☺️😊

Aaa cidden mi bak ben bunu bilmiyordum teşekkür ederim faydalı bilgin için o zaman ben bi elma yemeyi hakettim ☺️😊

elma değilde limon iyi olur,bide önce yada sonra değil tam o sütle karbonhidratı tükettiğin an olmalıymış yoksa zaten yerleştiği için hiç etki etmiyormuş

Son düzenleme:
Tamam limon yerim o zaman canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…