Sabah : 4 galeta
Öğlen : bir avuç beyaz leblebi 5 kuru kayısı 1 elma
Akşam: yarım tabak bezelye 2 kaşık arpa şehriye pilavı 3 kaşık yoğurt
Toplam: 842cal
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba
Kalori olarak bawarili..
Boy ve kilonuda soylersen senide not ederim
1Nisan tarti gunumuz var unutmadan
Aksam yemeg saatiniz kac acabaa:44:
Tamamdir .Boyumdan tam emin değilim 168-170 arasıdır kilom 64 akşam yemeğini 19-19.30 civarı yiyorum :)
Tamamdir .
Biz 17:00 dan sonra yememek karari aldik cok faydali zayiflama konusunda hemde vucut icin ogle:26:
Okuldan çıkıp eve gelmem anca 7.30 civarı oluyo en erken bu saatte akşam yemeği yiyebiliyorum malesef
Gunaydin kizlar ben dun wc ye cikamadim..Bu gun kuru kayisi kuru erik yapmayi duwunuyorum :26:
Gunaydin kizlar ben dun wc ye cikamadim..Bu gun kuru kayisi kuru erik yapmayi duwunuyorum :26:
Günaydın canım bence bitki çayları iç. Bende yeni kalktım spor yapıp geç kahvaltı yapıcam. Veeeeeeee dayanamadım gene tartıldım 60.90 çıktım tabi yarın esas gün. 800 gr bir günde süper.
Canim tebrikler sana cok guzelGünaydın canım bence bitki çayları iç. Bende yeni kalktım spor yapıp geç kahvaltı yapıcam. Veeeeeeee dayanamadım gene tartıldım 60.90 çıktım tabi yarın esas gün. 800 gr bir günde süper.
günaydın canıım
dün hem yorgunluk hem açlık erkenden sızmışım tv izlerken.dün menüye uydum ben bu arada.arada bir elma birde portakal yemiştim.
sen çok zayıfsın ondandır lavaboya gidememen diyette olduğun içinde pek bişey yemiyorsun.
👌 bravo çok hızlı gidiyorsun.
Canim tebrikler sana cok guzel
ben fazla bile gele bilirim moralim bozuk dersten cikista Kayisi yogurt alicam bakalim
Senin boyun kac bu arada
Tebrikler canm monuden fazla diwari cikmamissin
Oylemi dersin dun meyve Salatalik yumurta saglikli beslenmiwdim
İnş devamı gelirya bide spor yapıyorum onun etkisi var. Soğuk su demişsin onuda unutmuycam bende hep ılık içerim öğrendiğim iyi oldu :)
Kahvaltı mı yaptım gene değişiklik yaptım reçel sevmem bende yerine 1 tk pekmez ve 1 tk tahin yedim. Domates salatalıklada aram yok yemedim 2 dilim ekmek yedim 300 kcal bi kahvaltı oldu.
çok imrendim vallahi ben üşeniyorum spor için.bide baharatlı yemekler metabolizmayı hızlandırıyor muş.yediklerimizi bol baharatlı yiyelim.ben bunu denemiştim iki ayda 4-5 vermiştim.
afiyet olsun ama yaramasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?