- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım başlangıç kilom 65 verimli olmuyordan kastım lokanta tarzı biryerde çalışıyorum o yüzden diyete uyamıyorum daha doğrusu yaptığım bi diyet yok bu yüzden de verimli olmuyo 😔
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
165 ,5kilo azmı?
harika acıktıkça su iç bide sütle beraber bu gevrekleri felan tükettiğinde yada karbonhidrat aldığında,beraberinde mutlaka c vitamini içeren Bi meyve yemelisin.yoksa o tahıllar direk süt asaltısıyla göbüşe yapışıyo tvde doktor söylemişti.
Ben meyve hastasi biriyimAra öğün yedim 2.5 saat olmuş kahvaltı yapalı 2 taze hurma+1 ceviz içi yedim. Sizde ihmal etmeyin ara öğünü kızlar. Taze meyveyle aram yok bende kuru meyve tercih ediyorum.
17;00 da yiyorum
AA evet hatirladim sen 5de kapatiyordun
nesfit fitness programi konusunda bifikrin varmi cnm
Yasin kac bitanem?
Cok saglikli bence..
her kes kendini mutlu hiss etdigi kiloda olmali..
uzmanlarda soyliyor normal kilonusun 3,4 kilo ustundede olsaniz her hangi bir probleminiz yoksa ve rahatsaniz boyle kalim kilo vermek icin vucudunuzu zorlamayin
Bu konuda bana bilgi verirmisin canim bende nesfit fitness duwunuyorumda
merhaba kızlar ben de varım
merhaba kızlar ben de varım
35 çok zorlanıyorum bende vermekte,çok mutsuzum şu an.süt karbonhidratlı şeylerle tüketildiğinde içeriğindeki asaltılarla vücutta da karın bölgesinde asılıp kalıyormuş,süt su içindeki yağ asıltısıdır işte yağlarla birleşen karbonhidratlarda içerde yapışıp kalıyormuş buna sadece c vitamini onları çözdüğü için engel olabiliyormuş.
Ben bu gun nestle fitness aldim sutsuz ya su yada yogurtla kullanmayi duwunuyorum canim yine meyve gereklimi hem limon nasil yenir eksi eksi:26:
Yok canım ya hiç kullanmadım araştırmadımda. Akşam eşimle çay içerken bi kaç kuru meyve ve fındık yerim bugün dün yoktu ama bugün evde olur akşam
Aytaç senin yaş kaç boyun bide?
Yasim 19 ablam kucugum yavv
boyum 166
35 çok zorlanıyorum bende vermekte,çok mutsuzum şu an.süt karbonhidratlı şeylerle tüketildiğinde içeriğindeki asaltılarla vücutta da karın bölgesinde asılıp kalıyormuş,süt su içindeki yağ asıltısıdır işte yağlarla birleşen karbonhidratlarda içerde yapışıp kalıyormuş buna sadece c vitamini onları çözdüğü için engel olabiliyormuş.
Kız sen niye uğraşıyon zaten zayıfsın ölmeye mi çalışıyon