• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 gune 4 kilo verelimmi))

Sabah : 4 galeta
Öğlen : bir avuç beyaz leblebi 5 kuru kayısı 1 elma
Akşam: yarım tabak bezelye 2 kaşık arpa şehriye pilavı 3 kaşık yoğurt
Toplam: 842cal

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba:3:
Kalori olarak bawarili..:nazar:
Boy ve kilonuda soylersen senide not ederim
1Nisan tarti gunumuz var unutmadan
Aksam yemeg saatiniz kac acabaa:44:

Merhaba:3:
Kalori olarak bawarili..:nazar:
Boy ve kilonuda soylersen senide not ederim
1Nisan tarti gunumuz var unutmadan
Aksam yemeg saatiniz kac acabaa:44:

Boyumdan tam emin değilim 168-170 arasıdır kilom 64 akşam yemeğini 19-19.30 civarı yiyorum :)

Tamamdir .:34:

Biz 17:00 dan sonra yememek karari aldik cok faydali zayiflama konusunda hemde vucut icin ogle:26:

Okuldan çıkıp eve gelmem anca 7.30 civarı oluyo en erken bu saatte akşam yemeği yiyebiliyorum malesef :(

Okuldan çıkıp eve gelmem anca 7.30 civarı oluyo en erken bu saatte akşam yemeği yiyebiliyorum malesef :(

Olsun canım senin son saatinde o olsun

Gunaydin kizlar ben dun wc ye cikamadim:50:..Bu gun kuru kayisi kuru erik yapmayi duwunuyorum :(:26:

Günaydın canım bence bitki çayları iç. Bende yeni kalktım spor yapıp geç kahvaltı yapıcam. Veeeeeeee dayanamadım gene tartıldım 60.90 çıktım tabi yarın esas gün. 800 gr bir günde süper.

Gunaydin kizlar ben dun wc ye cikamadim:50:..Bu gun kuru kayisi kuru erik yapmayi duwunuyorum :(:26:

günaydın canıım
dün hem yorgunluk hem açlık erkenden sızmışım tv izlerken.dün menüye uydum ben bu arada.arada bir elma birde portakal yemiştim.
sen çok zayıfsın ondandır lavaboya gidememen diyette olduğun içinde pek bişey yemiyorsun.

Günaydın canım bence bitki çayları iç. Bende yeni kalktım spor yapıp geç kahvaltı yapıcam. Veeeeeeee dayanamadım gene tartıldım 60.90 çıktım tabi yarın esas gün. 800 gr bir günde süper.

👌 bravo çok hızlı gidiyorsun.

İçtiğimiz suyu soğuk içersek beslenme düzenimizde bir değişiklik yapmasak bile yılda bir kilo kendiliğinden gidermiş

Canim tebrikler sana cok guzel:nazar:
ben fazla bile gele bilirim moralim bozuk dersten cikista Kayisi yogurt alicam bakalim
Senin boyun kac bu arada

günaydın canıım
dün hem yorgunluk hem açlık erkenden sızmışım tv izlerken.dün menüye uydum ben bu arada.arada bir elma birde portakal yemiştim.
sen çok zayıfsın ondandır lavaboya gidememen diyette olduğun içinde pek bişey yemiyorsun.

Tebrikler canm monuden fazla diwari cikmamissin:21:
Oylemi dersin dun meyve Salatalik yumurta saglikli beslenmiwdim :(

👌 bravo çok hızlı gidiyorsun.

İnş devamı gelirya bide spor yapıyorum onun etkisi var. Soğuk su demişsin onuda unutmuycam bende hep ılık içerim öğrendiğim iyi oldu :)

Canim tebrikler sana cok guzel:nazar:
ben fazla bile gele bilirim moralim bozuk dersten cikista Kayisi yogurt alicam bakalim
Senin boyun kac bu arada

Allah şifa versin kabızlık çok zor çok çektim. Moralini bozma hiç. Daha ilk günümüz doldu.
Benim boyum 159 52-50 kilo arasıydım hep evlendim hamilelikler 2 tane kızım var kilo kaldı üzerimde. Vermem lazım üzerime yapışmadan :D

Tebrikler canm monuden fazla diwari cikmamissin:21:
Oylemi dersin dun meyve Salatalik yumurta saglikli beslenmiwdim :(

thank you çok zordu ama herkes bişeyler ikram etti yemedim ben.
tabi ya çok zayıfsın canım bence spora ağırlık vermen lazım.ilk başta şoka uğruyor vücut yenilen her şeyi depolamaya çalışıyor aç kalıcam diye korkarak sonra düzene girecek.aynı saatte lavaboya ihtiyacı gelir artık.

İnş devamı gelirya bide spor yapıyorum onun etkisi var. Soğuk su demişsin onuda unutmuycam bende hep ılık içerim öğrendiğim iyi oldu :)

çok imrendim vallahi ben üşeniyorum spor için.bide baharatlı yemekler metabolizmayı hızlandırıyor muş.yediklerimizi bol baharatlı yiyelim.ben bunu denemiştim iki ayda 4-5 vermiştim.

Kahvaltı mı yaptım gene değişiklik yaptım reçel sevmem bende yerine 1 tk pekmez ve 1 tk tahin yedim. Domates salatalıklada aram yok yemedim 2 dilim ekmek yedim 300 kcal bi kahvaltı oldu.

Kahvaltı mı yaptım gene değişiklik yaptım reçel sevmem bende yerine 1 tk pekmez ve 1 tk tahin yedim. Domates salatalıklada aram yok yemedim 2 dilim ekmek yedim 300 kcal bi kahvaltı oldu.

afiyet olsun ama yaramasın.

çok imrendim vallahi ben üşeniyorum spor için.bide baharatlı yemekler metabolizmayı hızlandırıyor muş.yediklerimizi bol baharatlı yiyelim.ben bunu denemiştim iki ayda 4-5 vermiştim.

Ya bende daha düne kadar üşenirdim 3 haftadır düzenli yapıyorum kilo vermeden olmayan kıyafetlerim oldu üzerime. Baharatıda deneyim bende fazla katmam bak yeni bişeyler öğreniyoruz. Senin fazla kilon kaç? Kaç kilo vermek hedefin yani

Back