20 gune 4 kilo verelimmi))

Su içmeyi unutmayın kızlar çok önemli kilo vermemizde. 5 bardak içtim uyandığımdan bu saate kadar hadi sizde yapışın bardaklara 👏

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tamam canim not ederim senide..
evet isin geregi hep yemekelein icindesin iwin zor
Ama devam canim dikkat et herzaman

Bu konuda bana bilgi verirmisin canim bende nesfit fitness duwunuyorumda

Ara öğün yedim 2.5 saat olmuş kahvaltı yapalı 2 taze hurma+1 ceviz içi yedim. Sizde ihmal etmeyin ara öğünü kızlar. Taze meyveyle aram yok bende kuru meyve tercih ediyorum.

Ben meyve hastasi biriyim
Son yemegini ne zaman yiyosun tatlim

17;00 da yiyorum

AA evet hatirladim sen 5de kapatiyordun
nesfit fitness programi konusunda bifikrin varmi cnm

Yok canım ya hiç kullanmadım araştırmadımda. Akşam eşimle çay içerken bi kaç kuru meyve ve fındık yerim bugün dün yoktu ama bugün evde olur akşam

Bu konuda bana bilgi verirmisin canim bende nesfit fitness duwunuyorumda

35 çok zorlanıyorum bende vermekte,çok mutsuzum şu an.süt karbonhidratlı şeylerle tüketildiğinde içeriğindeki asaltılarla vücutta da karın bölgesinde asılıp kalıyormuş,süt su içindeki yağ asıltısıdır işte yağlarla birleşen karbonhidratlarda içerde yapışıp kalıyormuş buna sadece c vitamini onları çözdüğü için engel olabiliyormuş.

Son düzenleme:

Ben bu gun nestle fitness aldim sutsuz ya su yada yogurtla kullanmayi duwunuyorum canim yine meyve gereklimi hem limon nasil yenir eksi eksi:26:

Ben bu gun nestle fitness aldim sutsuz ya su yada yogurtla kullanmayi duwunuyorum canim yine meyve gereklimi hem limon nasil yenir eksi eksi:26:

Aytaç senin yaş kaç boyun bide?

Mutsuz olmak yok vericez kiloları morelimizi yüksek tutalım aç müziği dans et canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…