Guzelmis gercekten..Dikkat etmeye calisirsan super olurrrr..Boylee devammmBu saate kadar 328 kalori aldim akşam da dikkat edersem arada ceviz yerim 750 olur bugun ins
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Guzelmis gercekten..Dikkat etmeye calisirsan super olurrrr..Boylee devammmBu saate kadar 328 kalori aldim akşam da dikkat edersem arada ceviz yerim 750 olur bugun ins
Hangi listeyi yapiyordun cnm?Olmazmii koy koy)))Iyi almışın ben bugün listeye uyamıyorum ama kalori değerini aynı alacak şekilde yedim şimdiye kadar 457 kcal oldu. Akşamda geçmeden 700 e tamamlarım inş. Leslie yle de koşarım iyi olur
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hangi listeyi yapiyordun cnm?Olmazmii koy koy)))
Ben yarindan uymaya calisicam INWALLAH..Liste yapmıyorum canım evde ne varsa denkleştiriyorum verdiğin listenin kalori değeriyle salata malzemem yok onun yerine bulgur pilavım vardı 3 kaşık ondan 1 kase yoğurt yedim
Akşam da çorba yoğurt yerim
Sabah kahvaltisi
2Adet elma.1Adet armut.1Adet mandalina
Ogle yemegi
1Adet haslanmis yumurta.1Dilim kadar beyaz peynir.1Adet Domates.1Adet Salatalik
Aksam yemegi(17:00kadar)
2,5Adet elma.Yarim armut.Yarim mandalina.Yarim havuc
Toplam kalori:650 Kkal
Bende bu wekilde yaparim INWALLAH
Acaib meyve severim bazi gunler cook canim ceker bu gunde o gunlerden biriydi))bayagi yedim))Waww sıkısın baya meyveyle yoğurt yada süt tüket kan şekerini dengeler
Ben de dün başlamıştım kızlar hedefim 5 kilo 1 ay gibi bi sürem var ben de yazayım buraya yediklerimi
Spor için de zumbayı tavsiye ediyorum hem eğlenceli hem de tüm vücudu çalıştırıyor :)
Zumba yı duymamıştım jillian ve leslie yapıyorum. İlk sayfayı okursan orda örn liste koydu arkadaş bide biz 5 ten sonra yemiycez
Hos geldinBen de dün başlamıştım kızlar hedefim 5 kilo 1 ay gibi bi sürem var ben de yazayım buraya yediklerimi
Spor için de zumbayı tavsiye ediyorum hem eğlenceli hem de tüm vücudu çalıştırıyor :)
Arkadaslar ben siteye telefonla geliyorum..Az once awagida full site yazilmis ona tikladim bilgisayarda oldugu gibi acildi site..Ama ben boyle sevemedim eski halina nasil cevirim
4 hurma +6 fındık + 15 tane çubuk kraker Le günü kapadım. Yemek te vardı ama canım istemedi