Her gun moralimizi bozmamak icin demiwtim ben)))vavv çok iyi disiplinlisiniz bravo.bence her gün tartılalım kahroldukça daha az yeriz
4 kayisi var canim..Ben suda bekletib tuketiyorum..Guzelmis kalorisdeListe 632 kcal tam kıvamında ana öğünleri hesapladım arada bişey yok tu dimi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sarimsak ve tartcin cayi nasil oluyor hazirmi aliyoruzEn az 8 br su ve sarımsak çayı
Yeşil çay
Tarçın çayı tüketiyorum tavsiye ederim bağırsak problemim bitti
Sarimsak cayi ne icin faydali?Kabuk tarçın aldım üzerine su kaynatıp döküyorum küçük bi demliğim var 2 çubuğu gün boyunca bittikçe demliyorum tatlı isteğini cidden gideriyo. Sarımsak çayını 10 tl ye eczaneden aldım sabah aç karna ve akşam yemekten önce içiyorum
O zaman mutlaka denerim canimZayıflatmaya yarıyo diye okumuştum ve tabi doğal antibiyotik zencefil ve funda yaprağıda var içinde. Tükettiğimiz yemeklere de illa katarım sarımsağı ben çok faydasını gördüm özellikle kabızlık problemim vardı o konuda çok rahatladım.
O zaman mutlaka denerim canim
Menuyu ilk sayfaya not ettim bu arada)
Bence diger 2 gunde bu listeyi yapa biliriz cnmİnceleyin düzeltme yaparak uygularsanız paylaşın bende uygulayım ona göre
Bence diger 2 gunde bu listeyi yapa biliriz cnm
Bu listeyi screeb edib resmini cektim..Paylasirim INWALLAHSen ona göre tekrar paylaşırsın ozaman
Bu saate kadar 328 kalori aldim akşam da dikkat edersem arada ceviz yerim 750 olur bugun ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?