20 gune 4 kilo verelimmi))

Hangi listeyi yapiyordun cnm?Olmazmii koy koy)))

Hangi listeyi yapiyordun cnm?Olmazmii koy koy)))

Liste yapmıyorum canım evde ne varsa denkleştiriyorum verdiğin listenin kalori değeriyle salata malzemem yok onun yerine bulgur pilavım vardı 3 kaşık ondan 1 kase yoğurt yedim
Akşam da çorba yoğurt yerim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sabah kahvaltisi
2Adet elma.1Adet armut.1Adet mandalina

Ogle yemegi
1Adet haslanmis yumurta.1Dilim kadar beyaz peynir.1Adet Domates.1Adet Salatalik

Aksam yemegi(17:00kadar)
2,5Adet elma.Yarim armut.Yarim mandalina.Yarim havuc

Toplam kalori:650 Kkal

Bende bu wekilde yaparim INWALLAH

Ben yarindan uymaya calisicam INWALLAH..
Obur gun tarti var yarin cok dikkatli olmaliyiz

Waww sıkısın baya meyveyle yoğurt yada süt tüket kan şekerini dengeler

Ben de dün başlamıştım kızlar hedefim 5 kilo 1 ay gibi bi sürem var ben de yazayım buraya yediklerimi
Spor için de zumbayı tavsiye ediyorum hem eğlenceli hem de tüm vücudu çalıştırıyor :)

Zumba yı duymamıştım jillian ve leslie yapıyorum. İlk sayfayı okursan orda örn liste koydu arkadaş bide biz 5 ten sonra yemiycez

Zumba yı duymamıştım jillian ve leslie yapıyorum. İlk sayfayı okursan orda örn liste koydu arkadaş bide biz 5 ten sonra yemiycez

Benim için 5ten sonra çok zor çünkü çok geç yatıyorum açlıktan ölebilirim :) ben 7den sonra yemiyorum hiçbir şey

Olsun bişekilde burda birbirimizi motive edelim ayyy zumba çok eğlenceli süper ama ayak uydurabiliyomusun seviyesi felan var mı

Hos geldin
Kilonu yazarsan senide listeye eklerim :)
Biz kurallarimizi koyduk ve aklimiza geldikce kurallari daha katilawtiryoruz).Sana uygun olanlari yaparsin..Bawarilar diliyorum :*

Arkadaslar ben siteye telefonla geliyorum..Az once awagida full site yazilmis ona tikladim bilgisayarda oldugu gibi acildi site..Ama ben boyle sevemedim eski halina nasil cevirim

Arkadaslar ben siteye telefonla geliyorum..Az once awagida full site yazilmis ona tikladim bilgisayarda oldugu gibi acildi site..Ama ben boyle sevemedim eski halina nasil cevirim

Aynı yerde mobil felan yazmıyo mu? Belki öyle bi seçenek bulabilsen düzelir

4 hurma +6 fındık + 15 tane çubuk kraker Le günü kapadım. Yemek te vardı ama canım istemedi

761 kcal ile tamamladım.45 dk spor yaptım

4 hurma +6 fındık + 15 tane çubuk kraker Le günü kapadım. Yemek te vardı ama canım istemedi

bütün gün başak birşey yemedin mi ama metabolizman çok yavaşlamştır ve bu da kilo yakmayı yavaşlatır.nasıl dayandın ki.şok diyet mi bu acaba.
ben şidiye kadar 450 kalori aldım akşam yemeği yemedim daha

2.00 x 1 Porsiyon (200gr) Çoban Salata (84 kcal) 168 kcal Getir
1.00 x 1 Porsiyon Nestle Nesfit Sade (125ml Yağsız Süt İle) (151 kcal) 151 kcal Getir
1.00 x 1 Avuç (40gr) Beyaz Leblebi (145 kcal) 145 kcal Getir
1.00 x 1 Porsiyon (230gr) Sebzeli Tavuk Fajita (363 kcal) 363 kcal Getir

Alınan Kalori Toplamı 827 kcal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…