Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah
Domates salatalik
2-4zeytin
2dlim peynir
2tk ligt recel
1yumurta
oglen
her turlu yesillikli salata
yogurt
Aksam
150gr haslanmis yada izgara et
Salata
Yogurt
ve 4 kuru kayisi Aralarda
Yarin ve obur gunu nasil olur canim?ne eklesek?
sabah ve akşam meyve şekeri almak diyettekiler için doğru değilmiş.meyveyi öğlene ayırmak gerekiyor diye okumuştum.
hayir canim daha karar veriyoruz.Sikilmayalim diye 2 gunluk listeler yapicaz konusub anlasibBu bugünün listesi mi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aaaa oylemi canim ben hic bilmiyodum..
Detoks guzel fikir..yapalim bence
Liste belirlediniz mi? Kural 1 17:00 sonra yemek yok (içmek var mı bitki çayı şekersiz mesela?) başka kurallar var mı kısaca açıklarmısınız
Yok canim))))) burada hava cok ruzgarli malum baku ruzgarlar sehiri)))nerdeydin bişeylermii atıştırdım yoksa?
Yok canim))))) burada hava cok ruzgarli malum baku ruzgarlar sehiri)))
Set yokdu o yuzden
Rus diyeti karabasak olanmi?
Listeleriniz kaç kalorilik olucak? 500 yaparsanız hızlı verirsiniz ben öyle 6 kilo verdim ve geri almadım ara vermiştim 2-3 ay şimdi tekrar başladım hedef 52
Listeleriniz kaç kalorilik olucak? 500 yaparsanız hızlı verirsiniz ben öyle 6 kilo verdim ve geri almadım ara vermiştim 2-3 ay şimdi tekrar başladım hedef 52
Verirsiniz yoook.Hep beraber vericez INWALLAH
Sabahları 30 dk jillian akşamları 45 dk leslie yapıyorum hergün inş hızlı veririm destek olun kızlar motive edelim. Hergün mü tartılcaz
Sabahları 30 dk jillian akşamları 45 dk leslie yapıyorum hergün inş hızlı veririm destek olun kızlar motive edelim. Hergün mü tartılcaz