Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1000kaloriyi asmissin canim..Yarin daha dikkat edersin :*Eki Görüntüle 1044013
bugünkü kalori listem yarın daha az olacak inş
Merhaba canim xos geldin..INWALLAH Saglikla gider kilolar.Arkadasimiz kalori sayimi yapicak..Ben Hurma diyetini denemek istedm ama daha Hurma alamadim :)Selam kızlar bende katılayım aranıza kalori sayımı yaparak başladım bende Pazartesi sıkı yapmam lazım hep aştım. 62 kiloyum aslında 52 olmak istiyorum ama sizle beraber veririm inş 4-5 kilo. Hurma diyetini yapmıycaksınız heralde?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben sirf kalori sayimiyla yapmicam canim..Gunluk menuler oluwturucam..Bide fazla dugunlerde var onumuzdeki 2 Ay .((http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=667840 bu topik
Alm arkadaslar bende dogumdan sonra bu kalori diyetini yapmak istiyorum öyle bakarken gözlerim takildi size hamile kalcam diYe 9 kilo vermistim basla sagliksiz ama zor bi DiYetle.sukur fazla kilo almadim ama
Bilgi amacli arastiriyorum diyetleri felan ve size sunu söylemek istedim nacizane tavsiyem sadece. Genelde protein agirlikli peslenmeniz gerek yani pasta ekmek kek gibi seyleri hayatinizdan ne kadar cok cikarirsaniz bu kalori sayimi o kadar ise yariyor. Karbonhidratta seker icerir Bu Yuzdende kilo vermek zorlasir bunu nette arastirabilirainiz cok ayrintili yazilar var. Bi arkadasim buna diklat ederek yani low carb diEtiyle guzel kilo vermenin yaninda bayada göbegi felan eridi Yani butun is karbonhidratta bitiyor. Size boll zayiflamalar 11 hafta sonra gelirim artik yaniniza insallah;-)
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
haklisiniz ben ekmek fazla tuketmem ama kek borek cikolata oh ohhhhhh normadan cok fazla yerim
500 gram gitmis canim tebrikler..6 gün olmuş kalori sayımına 62.20 çıkıyordum 61.70 çıktım tartıda ve kaloriyi kaçırdığım oldu. Sporda yapıyorum
2,3 tane diyet listesi bakindim bana uygunalarindan ama 1 hafta kadar uyamiyorum sikiliyorum malasef..2 gun 2 gun bawka bawka diyetleri denemeyi duwundum ben canim..Bence beraber yapa biliriz bunu sende istersenAynen ya ekmeğe sınır koyuyorum ama önüme gelen çikolataya keke hayır diyemiyorum dur dememiz lazım başka diyetler derken bende uyarım sana bi fikrin var mı yada program hazırladın mı şu diyeti yapıcam diye
Benide alın bende 4-5 kilo vermeliyim
Hos geldin aycancimm..bawlangic kilonu yazarsan senide not ederim..Boyun ve kilon kac acabaa Canim