20 gune 4 kilo verelimmi))

Rus diyeti yaptın mı hiç ben Bi kere başladım hakikaten iki günde iki kilo verdim ama çok zordu dayanamadım daha fazla.

Kızlar bende yapayım not edin. Ama ben kahvaltımı yaptım ve 200 kcal değerin de bi kahvaltı ekmek+ıspanaklı yumurta+lor peynir+tereyağı vardı ama azcık yedim fittingo sitesinden hesapladım 200 kalori

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Liste belirlediniz mi? Kural 1 17:00 sonra yemek yok (içmek var mı bitki çayı şekersiz mesela?) başka kurallar var mı kısaca açıklarmısınız

Bu bugünün listesi mi

evet canim bitki cayi var wekersiz tabi..
Kurallari ilk sayfada ilk mesaja not etdim canim..Senide ekledim..
tatli yok ekmek istiyen yiye bilir..en az haftada 2 kere 45 dak spor var..Menulerimizi yazarken son yeme saatinide not edicez

Yok canim))))) burada hava cok ruzgarli malum baku ruzgarlar sehiri)))
Set yokdu o yuzden

bütün yurt geneli rüzgarlı yağışlıymış.neyse ne detoksu yapallım?çay,su mu yoksa çorba?yada başka,sen ne önerirsin

Listeleriniz kaç kalorilik olucak? 500 yaparsanız hızlı verirsiniz ben öyle 6 kilo verdim ve geri almadım ara vermiştim 2-3 ay şimdi tekrar başladım hedef 52

Kalori hesabi yapmadik canim..Sen yapa bilirmisin..onceki liste yogurt 1 kase hesablarsan aksamda et yerine corba olucak

Sabahları 30 dk jillian akşamları 45 dk leslie yapıyorum hergün inş hızlı veririm destek olun kızlar motive edelim. Hergün mü tartılcaz

vavv çok iyi disiplinlisiniz bravo.bence her gün tartılalım kahroldukça daha az yeriz

3 gunden bir tartilicaz canim..1,4Nisan wimdilik tari gunumuz..
Basaricaz INWALLAH ..yeni yeni listeler denicezz sikilmadan bikmadan!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…