20 gune 4 kilo verelimmi))

Ayran detoksunu yapayım kızlar Çarşamba günü söylerim sonucu

protein diyeti olmuş bu o zaman.bakalım ben de deneyeyim işe yarayacak mı?

1.300 1.400 sağlıklı olan zaten gr gr ver kalıcı olsun sağlıklı olsun canım.

evet canım bende sağlıklı gittiğimi düşündüğüm için
çok sıkmıyorum kendimi haftasına 4 kilo 5 kilo vermek akıl karı değil diye dşünüyorum
aşşa yukarı 2 ayda ancak 3-4 kilo verebildim ama böylede olsun istediğimden
yoksa geri alırım diye korkuyorum
istesem biraz daha sıkabilirim kendimi ama sıkmıcam
böylesi iyi bir daha geri almam böyle olunca inşallah

tansiyonum düştü

Aaa tuzsuz yemişindir bide ondan. Benim bırakamadığım iki şey bitter çikolata ve tuzlu yediğim için belki bana dokunmuyor çünkü benim tansiyonumda hep düşer ama bu süreçte yaşamadım

kahvaltın 110 kalori yapar çiğköftenin de tanesi 70-80 kalori ayran da öyle.ona göre hesaplayabilrisin

çok teşekkür ederim .arkadaşlarım acı yersen yağları daha çabuk yakar çiğköftede ette yok yağda yok acı ye dediler benimde kafam karıştı doğruluğu var mıdır acaba diye.kadınlar klubundeki diyet arkadaşlarıma sorayım dedimm

evet canım benim eşim urfalı onlardan öğrendim bende yapmayı çok zaman et koymuyorum
yağ zaten hiç koyulmuyor sadece su salça baharatlarla soğanla sarımsakla yoğuruyorum
çok güzel oluyor çok kalorisi düşük bir yiyecek

ayyy çok sevindim bu habere cnmmm ben kendim yapamadığım için dışardan dürüm alabilirim anca.sanırım onun içinde 3 sıkımlık çiğköfte oluyor.kalori hesabı yaparak günlük seviyemi geçmeyecek şekilde yiyebiliriz demek ki

kesinlikle yiyebilirsin
çünkü içine onlarda et koymuyor için rahat olsun et koysalar çok daha pahalı olur alınmaz zati

Kızlar bu ayran detoksu çok şişirdi beni ve uyku yaptı. Bugün bitsin de bi yarın yapmam

bunu hiç duymadım canım ama acı iştah açar o yüzden dikkat et yinede

ben 1.64 boyunda 57 kiloyum ama aşırı derece de kalçam ve göbegim var napıcam bilmiyorum.belim ince oldugu için çay bardağı gbi kalıyorum lütfen bana da yardımcı olur musunuz buralarda yeniyim :26:

ben 1.64 boyunda 57 kiloyum ama aşırı derece de kalçam ve göbegim var napıcam bilmiyorum.belim ince oldugu için çay bardağı gbi kalıyorum lütfen bana da yardımcı olur musunuz buralarda yeniyim :26:

sen hem gene biraz diyetle birlikle
sporda yapsan sırf kalça ve göbek eritme hareketleriyle manken gibi olursun
maşallah hiç fazla kilon yok temelli fıstık gibi olursun şekerimmmmmmmm

arkadaşım bende senin gibiyim
1,64 boyum kilom 59.4
göbeğim yok ama basenlerim var ne yapsam gitmiyo
birde belim ince aynen çay bardağı gibi yada armut:)
bende 56 kilo olmak ve sıkılaşmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…