20 gune 4 kilo verelimmi))

Ben yarın yapıcam inş 2 kilo en fazla atılıyormuş araştırdım

kızlarr size yarın için bir sorum var .sabah normal domates salatalık 1 dilim ekmekle kahvaltımı yapacağım her zaman ki qibi akşam 16.00 gibi çiğköfte+ ayran içerek günü kapatsam bana bi kalori hesabı yapar mısınız lütfen acilen :26:

kahvaltın 110 kalori yapar çiğköftenin de tanesi 70-80 kalori ayran da öyle.ona göre hesaplayabilrisin

kilo verebilmenin mutluluğuyla başlıyorum güneeeeeeeeeeeeeee
sizleri seviyorummmmmmmmmmmmmm

aytaç gideli kaç kilo verdin canım?ben diyeti bıraktım gibi.

Kıııız bırakılır mı diyet ben bu sabah dayanamadım tartıldım 59.80 kilo çıktım 200-300 gr vermişim ayran detoxunu yapayım dedim bugün be yarın

Kıııız bırakılır mı diyet ben bu sabah dayanamadım tartıldım 59.80 kilo çıktım 200-300 gr vermişim ayran detoxunu yapayım dedim bugün be yarın

maşallah napıyorsun sen ne yiyorsun böyle

Yemiyorum canım
Spor kızlar cidden spor ve su diyorum.

ya benim günlük kalorim biraz çok oluyor galiba :26:
bugünde 1 yumurta 1 dilim ekmek yeşillik 2 de zeytin yedim..
öğleni biraz geç yapacağım piknikte olacağımız için ızgara yiyeceğim umarım abartmam akşama hiç bir şey yemesem piktikte top falan oynasam kurtarır mıyım acaba günü
bir de SEYMASEVDE ayran detoksunun sonuçlarını senden bekliyorum bende cuma başlayacağım 3 gün yapmayı planlıyorum....

ben berecemiyorum
illaki hep 1300-1400 ü buluyor ama genede kilo verebiliyorum çok şükür ona seviniyorum
bende illaki günlük 200-300 kalori ekstradan yakıyorum
öylelikle gidiyor heralde kilolar
aslında ben doğumlardan sonra 68-69 ları görmüştüm işte ondan sonra ödüm koptu
ara ara verdim hep bıraktım verim bıraktım en son 65 dim işte tekrar başladım ama bu sefer
sizlerinde sayesinde daha güzel daha ciddi gidiyor sağolun varolun

😃 ne yemiyorsun o zaman

Ekmek sadece kahvaltıda yiyorum. Tavuk büftek köfte aldırdım onları buzluğa koydum bi porsiyon çıkarıp pişiriyorum akşamları ekmeksiz onları yiyorum.
Hiç meyve yemiyorum kuru meyvede yemiyorum çorba içmiyorum salata yemiyorum. Ama bunları bilerek yememezlik yapmıyorum sen ne yemiyorsun dedin bende düşününce farkettim. Hazır yiyecek te yemiyorum. Polivit-c vermişti doktor hergün içiyorum. Internette okumuştum c vitamini yağ yakmaya yardımcı oluyormuş onun etkisi varmı bilmiyorum

Kaloriye takılmayın kızlar ben takıntı yaptım ondan. Kızartma abur cubur kola gibi yicekler tüketilmezse bence Bişeycik olmaz

1.300 1.400 sağlıklı olan zaten gr gr ver kalıcı olsun sağlıklı olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…