• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 gune 4 kilo verelimmi))

hoşbulduk :54: canım..umarım hepimiz başarılı oluruz..benim en büyük problemim akşamlar..eşimle diyet yapmak gerçekten zor oluyor :1:
1 saatlik yürüyüşümü yaptım ayak bileklerim koparcasına ağrıdı sanırım ilk günden çok zorlandım..meğer kışın vücut ne kadar paslanmış..
ama bu sefer başaracağım.. birbirimize destek olalım..hep birlikte güzelleşelim inşllh..

hoşbulduk :54: canım..umarım hepimiz başarılı oluruz..benim en büyük problemim akşamlar..eşimle diyet yapmak gerçekten zor oluyor :1:
1 saatlik yürüyüşümü yaptım ayak bileklerim koparcasına ağrıdı sanırım ilk günden çok zorlandım..meğer kışın vücut ne kadar paslanmış..
ama bu sefer başaracağım.. birbirimize destek olalım..hep birlikte güzelleşelim inşllh..

İnş ya. Ben yürüyüşe çıkamıyorum 45 dk sabah akşam evde yapıyom. 24 Mart'ta başladım 2.50 kg verdim 28 yaşındayım 159 boyum 52 kg olmak istiyorum. Senin fazla kaç kilon var boyun ve yaşın kaç

benim fazlam çok :1:
aslında hedefim 65 ama..:17: 77 olsam bana yeter hazirana kadar...
boyum 1,70 kilom 85,5

Boyun uzun ne güzel :) hadi inş başarırız. Cumartesi tartılcam ben şuan 60 kiloyum sende tartılır bildirirsin Ogün bakalım 1 haftada ne kadar vericez

Ben de dün başladım tedavim vardı ve kilo almıştım inşallah olur :-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende bugün tartıldım 65 kiloydum 64.4 çıktım 5 günde sporsuz bu kadar oldu napalım :37:

Merhabalar..Konuyu dogru yere acib acmadigimi bilmiyorum ama neyse)
20gune vermem gereken 4 kilo var arkadaslar yani haftaya 1 kgdan 300 gram fazla..Cok onemli buluwmam var ve bunu bawarmam gerek.Benimle hedefi ayni olan arkadas ariyorumm boyle biri varmi kizlarr
29Mart
_Aytac_ -52kg
tubams -61kg
seymasevde -61,70kg
aycan21 -66kg
lastmimzy -64 kg
Gamzeserhat -65kg

1Nisan
_Aytac_ -51,8kg
tubams -60kg
seymasevde -60,70kg
aycan21 -65,2kg
lastmimzy -63,10kg
Gamzeserhat -
pamuh -78,2kg
eylemsevcan -62,50kg
pericikk -66kg

4Nisan
_Aytac_ -51,8
tubams -
seymasevde -60
aycan21 -64
lastmimzy -
Gamzeserhat -
pamuh -76,7
eylemsevcan -
pericikk -

KURALLAR.
1.17:00 Dan sonra yemek,meyve ve s. hic birwey tuketilmicek
2.20 gun boyunca kek,borek,cikolata ve bu turlu tatlilar bir lokma dahi agiza surulmicek.(Ekmek arzuya gore degisir)
3.Haftada 2 gun 45 dak spor.Yuruyus ve s ne uygusa.(Fazlasi arzuya gore degisir)

31Mart,1Nisan menusu.Uygun bulan arkadaslar yapar.
Sabah kahvaltisi
2Dilim peynir.2tk ligt recel.1Yumurta
Domates.Salatalik

Oglen yemegi
Bol yesillikli Salata.1Kase yogurt

Aksam yemegi
1Kase corba.Bol yesillikli salata.1Kase yogurt

Aralarda 4 kayisi

Toplam 650 kalori civari.
Biz bu listeyi arkaslarla yaptik kendi kafamizdan kendimize uygun bulup yaptik.Hic kimsenin beyenisine sunmadik.Yada hadi gelin bu listeyi yapalim demedik.Hadi gelin 20 gune 4 kilo verelim dedik.Bu kadar.Bu yapma bawkasini yap.Zaten icerigi okunursa tam olarak bizde boyle beslenmiyoruzArkadaslar bu liste uygulanacak diye bir wey yok..Sadece onerriii...Degiwik listeler yapiyoruz denemek isteyen dener istemeyen yapmaz:54:

Merhaba ,ben de 172 boyunda 65. kiIoydum,kaIori hesabıyIa 1 kiIo verebiIdim 10 günde,fakat daha sonra ayran detoksunu duydum ve başta inanmadım kendim ve kuzenim denedik,metaboIizmanıza göre 1 ya da iki kg veriyorsunuz,
sadece iki gün uyguIanacananiIiyor sağIık açısından,sabah normaI kahvaItınızı yapıyorsunuz,
öğIen 12 den itibaren 2 şer saat arayIa ayranı içiyorsunuz,gün içinde başka birşey yenmeyecek ve inanıImaz bir şekiIde ayran tok tutuyor
içine atacakIarınız
4 yemek kaşığı ince buIgur,
4 yemek kaşığı nohut,
4 yemek kaşığı yeşiI mercimeği haşIıyorsunuz,
2 adet saIataIık
isteğe göre de baharat veya bir tutam maydanoz atıyorsunuz hepsini karıştırıp içiyorsunuz(mikserden geçirince içimi daha rahat oIuyor)
her iki gün de taze hazırIanacak,diyette 2 kg veriyor yazıyordu ben 500 er gram verdim iki günde 1 kg oIdu,ama kuzenim 2 kg verdi bünyenize göre fark ediyor sanırım,şuan 63 kg ım daha da vermeyi hedefIiyorum bakaIım hayırIısı..bir de diyeti 3 ayda bir yapabiIiyormuşsunuz sağIık açısından..:21:

Merhaba ,ben de 172 boyunda 65. kiIoydum,kaIori hesabıyIa 1 kiIo verebiIdim 10 günde,fakat daha sonra ayran detoksunu duydum ve başta inanmadım kendim ve kuzenim denedik,metaboIizmanıza göre 1 ya da iki kg veriyorsunuz,
sadece iki gün uyguIanacananiIiyor sağIık açısından,sabah normaI kahvaItınızı yapıyorsunuz,
öğIen 12 den itibaren 2 şer saat arayIa ayranı içiyorsunuz,gün içinde başka birşey yenmeyecek ve inanıImaz bir şekiIde ayran tok tutuyor
içine atacakIarınız
4 yemek kaşığı ince buIgur,
4 yemek kaşığı nohut,
4 yemek kaşığı yeşiI mercimeği haşIıyorsunuz,
2 adet saIataIık
isteğe göre de baharat veya bir tutam maydanoz atıyorsunuz hepsini karıştırıp içiyorsunuz(mikserden geçirince içimi daha rahat oIuyor)
her iki gün de taze hazırIanacak,diyette 2 kg veriyor yazıyordu ben 500 er gram verdim iki günde 1 kg oIdu,ama kuzenim 2 kg verdi bünyenize göre fark ediyor sanırım,şuan 63 kg ım daha da vermeyi hedefIiyorum bakaIım hayırIısı..bir de diyeti 3 ayda bir yapabiIiyormuşsunuz sağIık açısından..:21:

Gerçek ten çok sağlıklı ve o tarz ayran çıkta lezzetli deniycem ben

peki haftaya cumartesi tartılırız..bu arada bu ayran diyetini ben duymuştum daha önce içinde ki nohutun çok gaz yaptığı hatta mideye kramp falan yaptığını söylemişlerdi..sizde öyle bir sıkıntı oldu mu ?

peki haftaya cumartesi tartılırız..bu arada bu ayran diyetini ben duymuştum daha önce içinde ki nohutun çok gaz yaptığı hatta mideye kramp falan yaptığını söylemişlerdi..sizde öyle bir sıkıntı oldu mu ?

Aslında hepsi gaz yapan yiyecekler cdden

menüm :)

hafta sonu ve geç kalktım yine :)

öğle 14:00
iki dilim kepek ekmeği ve bir dilim kaşar ile yapılmış tost
bir bardak yarım yağlı süt
iki kuru incir

akşam 17:30
bir tabak ıspanak yemeği
bir tabak yoğurt

ara 20:30
bir kuru incir
bir avuç fındık

2 lt su
1 saat pilates

Yarın başlayalımmı ?

canım siz bi uygulayın çok kilo verdiyorsa yapmayı düşünüorum imdi normal idare ediyorum ama kilo veririmim durunca size katılırım işte benim tansiyonum çok dişüyor ve çok çalışıyorum veririmim düşüyor canım şimdi düşünme aşamasındayım :):26::26::26::26::26::26:

Back