- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ekmek sadece kahvaltıda yiyorum. Tavuk büftek köfte aldırdım onları buzluğa koydum bi porsiyon çıkarıp pişiriyorum akşamları ekmeksiz onları yiyorum.
Hiç meyve yemiyorum kuru meyvede yemiyorum çorba içmiyorum salata yemiyorum. Ama bunları bilerek yememezlik yapmıyorum sen ne yemiyorsun dedin bende düşününce farkettim. Hazır yiyecek te yemiyorum. Polivit-c vermişti doktor hergün içiyorum. Internette okumuştum c vitamini yağ yakmaya yardımcı oluyormuş onun etkisi varmı bilmiyorum
protein diyeti olmuş bu o zaman.bakalım ben de deneyeyim işe yarayacak mı?
He kız ama ben hiç farkında değilim ya :)
😆 ilahi iyi dayanmışsın ama bende Bi ara iki gün yapmıştım ölüyorum sandım bıraktım.
1.300 1.400 sağlıklı olan zaten gr gr ver kalıcı olsun sağlıklı olsun canım.
😃 niye kız dokundumu
tansiyonum düştü
kahvaltın 110 kalori yapar çiğköftenin de tanesi 70-80 kalori ayran da öyle.ona göre hesaplayabilrisin
çok teşekkür ederim .arkadaşlarım acı yersen yağları daha çabuk yakar çiğköftede ette yok yağda yok acı ye dediler benimde kafam karıştı doğruluğu var mıdır acaba diye.kadınlar klubundeki diyet arkadaşlarıma sorayım dedimm
ayyy çok sevindim bu habere cnmmm ben kendim yapamadığım için dışardan dürüm alabilirim anca.sanırım onun içinde 3 sıkımlık çiğköfte oluyor.kalori hesabı yaparak günlük seviyemi geçmeyecek şekilde yiyebiliriz demek ki
bunu hiç duymadım canım ama acı iştah açar o yüzden dikkat et yinedeçok teşekkür ederim .arkadaşlarım acı yersen yağları daha çabuk yakar çiğköftede ette yok yağda yok acı ye dediler benimde kafam karıştı doğruluğu var mıdır acaba diye.kadınlar klubundeki diyet arkadaşlarıma sorayım dedimm
ben 1.64 boyunda 57 kiloyum ama aşırı derece de kalçam ve göbegim var napıcam bilmiyorum.belim ince oldugu için çay bardağı gbi kalıyorum lütfen bana da yardımcı olur musunuz buralarda yeniyim :26:
sen hem gene biraz diyetle birlikle
sporda yapsan sırf kalça ve göbek eritme hareketleriyle manken gibi olursun
maşallah hiç fazla kilon yok temelli fıstık gibi olursun şekerimmmmmmmm
arkadaşım bende senin gibiyimben 1.64 boyunda 57 kiloyum ama aşırı derece de kalçam ve göbegim var napıcam bilmiyorum.belim ince oldugu için çay bardağı gbi kalıyorum lütfen bana da yardımcı olur musunuz buralarda yeniyim :26: