20 gune 4 kilo verelimmi))

hoşbulduk canım..umarım hepimiz başarılı oluruz..benim en büyük problemim akşamlar..eşimle diyet yapmak gerçekten zor oluyor
1 saatlik yürüyüşümü yaptım ayak bileklerim koparcasına ağrıdı sanırım ilk günden çok zorlandım..meğer kışın vücut ne kadar paslanmış..
ama bu sefer başaracağım.. birbirimize destek olalım..hep birlikte güzelleşelim inşllh..

İnş ya. Ben yürüyüşe çıkamıyorum 45 dk sabah akşam evde yapıyom. 24 Mart'ta başladım 2.50 kg verdim 28 yaşındayım 159 boyum 52 kg olmak istiyorum. Senin fazla kaç kilon var boyun ve yaşın kaç

benim fazlam çok
aslında hedefim 65 ama.. 77 olsam bana yeter hazirana kadar...
boyum 1,70 kilom 85,5

Boyun uzun ne güzel :) hadi inş başarırız. Cumartesi tartılcam ben şuan 60 kiloyum sende tartılır bildirirsin Ogün bakalım 1 haftada ne kadar vericez

Ben de dün başladım tedavim vardı ve kilo almıştım inşallah olur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende bugün tartıldım 65 kiloydum 64.4 çıktım 5 günde sporsuz bu kadar oldu napalım

Merhaba ,ben de 172 boyunda 65. kiIoydum,kaIori hesabıyIa 1 kiIo verebiIdim 10 günde,fakat daha sonra ayran detoksunu duydum ve başta inanmadım kendim ve kuzenim denedik,metaboIizmanıza göre 1 ya da iki kg veriyorsunuz,
sadece iki gün uyguIanacananiIiyor sağIık açısından,sabah normaI kahvaItınızı yapıyorsunuz,
öğIen 12 den itibaren 2 şer saat arayIa ayranı içiyorsunuz,gün içinde başka birşey yenmeyecek ve inanıImaz bir şekiIde ayran tok tutuyor
içine atacakIarınız
4 yemek kaşığı ince buIgur,
4 yemek kaşığı nohut,
4 yemek kaşığı yeşiI mercimeği haşIıyorsunuz,
2 adet saIataIık
isteğe göre de baharat veya bir tutam maydanoz atıyorsunuz hepsini karıştırıp içiyorsunuz(mikserden geçirince içimi daha rahat oIuyor)
her iki gün de taze hazırIanacak,diyette 2 kg veriyor yazıyordu ben 500 er gram verdim iki günde 1 kg oIdu,ama kuzenim 2 kg verdi bünyenize göre fark ediyor sanırım,şuan 63 kg ım daha da vermeyi hedefIiyorum bakaIım hayırIısı..bir de diyeti 3 ayda bir yapabiIiyormuşsunuz sağIık açısından..

Gerçek ten çok sağlıklı ve o tarz ayran çıkta lezzetli deniycem ben

peki haftaya cumartesi tartılırız..bu arada bu ayran diyetini ben duymuştum daha önce içinde ki nohutun çok gaz yaptığı hatta mideye kramp falan yaptığını söylemişlerdi..sizde öyle bir sıkıntı oldu mu ?

Aslında hepsi gaz yapan yiyecekler cdden

menüm :)

hafta sonu ve geç kalktım yine :)

öğle 14:00
iki dilim kepek ekmeği ve bir dilim kaşar ile yapılmış tost
bir bardak yarım yağlı süt
iki kuru incir

akşam 17:30
bir tabak ıspanak yemeği
bir tabak yoğurt

ara 20:30
bir kuru incir
bir avuç fındık

2 lt su
1 saat pilates

Yarın başlayalımmı ?

canım siz bi uygulayın çok kilo verdiyorsa yapmayı düşünüorum imdi normal idare ediyorum ama kilo veririmim durunca size katılırım işte benim tansiyonum çok dişüyor ve çok çalışıyorum veririmim düşüyor canım şimdi düşünme aşamasındayım :):26::26::26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…