- 27 Mart 2014
- 3.623
- 1.781
- 198
Onu bile bawaramiyorum
linkini atar mısın canım o site ücretli galiba
Link atmak yasak mı ? Yok ücretli değil
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar ben Hurma yogurt diyeti duydum ilgilenen oldumu hic
bilmiyorum ki canım şey diycem bak sana zor olmuyor mu her öğün oraya bakmak
Çünkü bunlar doğum kilolarım ben gene doğumdan önceki çıtır Halim'e dönmek istiyorum. Eşim de öle ben yanında tombik kaçıyomaslında kendimi böyle mutlu hissetmiyorum ne bilim taktım vermem gerektiğini düşünüyorum
Çok sakin düzenli bi hayatım var çocuklarla evdeyim misafirlerim hafta sonu gelir gelirse yani demek istediğim ordan girip hesaplamaya vaktim oluyo ona göre hareket edebiliyorum. Yoğun bi yaşamım olsaydı belki üşenirdim.
seni çok iyi anlıyorum canım kilolar insanın hareket kabiliyetini kısıtlıyor bence rahatsızlık hantallık veriyor gitgide tembel yapıyor 100 kilo olupta hiç rahatsız olmayan insanlar var ben de öyle değilim maalesef hep kilo verip almakla gheçti ömrüm senin ki başka bir durum tabi ki :) doğum kilolarıyla kalmak istemiyor insan :)
Aynen önceden her giydiğim yakışırdı dar giyemebilirdim şimdi herşeyi hesap ediyom :)
anlıyorum canımben çalışıyorum mesala işim rahat işte baksam sabahları kahvaltı yaparken bakamam ona göre bir liste oluşturmak lazım yani uğraş lazım işte :) ama bakmaya calısacagım :)) sen bir günde neler yiyorsun :)
Ekmeği kahvaltıda yiyorum 2 dilim olarak- yumurta- peynir-zeytin oluyo illa
Öğlen yoğurt- köfte yada bulgur pilavı yoğurt veya salata- akşam çorba veya köfte salata veya yoğurt. Aralarda kuru meyve fındık ceviz badem tüketiyorum. Yatarken 1 fincan süt içerim. Ve en önemlisi sarımsak çayı+yeşil çay+ tarçın çayı ve 8 bardak su içiyorum mutlaka
bende cok merak ediyorum
kilo verebildin mi peki canım güzel gözüküyor menün gerçekten ev hanımı olunca daha kolay uyguluyor insan :) suyu 3 lt ye tamamlamaya çalış canım çok etkişsi olduğuna inanıyorum
Hilalcim sen neden o kadar kilo aldin yani bi problemmi oldu?
bende 2Ayda kilo aldim Subat ve Martda
Aytaç kapadın mı günü sizin orda saat geçmiştir bile
62.20 Le başladım 23.mart ta kalori sayımına bugün 60.90 çıktım. Tamam suyu fazlalaştırırım inş bide leslie 3 mil yapıyorum. Akşamları vakit bulursan tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?