• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 gune 4 kilo verelimmi))

Kizlar ben Hurma yogurt diyeti duydum ilgilenen oldumu hic

Yok ya ben öyle diyetlere gelemiyom tek çeşit beslenme yapamam. Duydumda ilgilenmedim yapıcan mı ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bilmiyorum ki canım şey diycem bak sana zor olmuyor mu her öğün oraya bakmak :D

Çok sakin düzenli bi hayatım var çocuklarla evdeyim misafirlerim hafta sonu gelir gelirse yani demek istediğim ordan girip hesaplamaya vaktim oluyo ona göre hareket edebiliyorum. Yoğun bi yaşamım olsaydı belki üşenirdim.

Çünkü bunlar doğum kilolarım ben gene doğumdan önceki çıtır Halim'e dönmek istiyorum. Eşim de öle ben yanında tombik kaçıyom :D aslında kendimi böyle mutlu hissetmiyorum ne bilim taktım vermem gerektiğini düşünüyorum

seni çok iyi anlıyorum canım kilolar insanın hareket kabiliyetini kısıtlıyor bence rahatsızlık hantallık veriyor gitgide tembel yapıyor 100 kilo olupta hiç rahatsız olmayan insanlar var ben de öyle değilim maalesef hep kilo verip almakla gheçti ömrüm senin ki başka bir durum tabi ki :) doğum kilolarıyla kalmak istemiyor insan :)

Çok sakin düzenli bi hayatım var çocuklarla evdeyim misafirlerim hafta sonu gelir gelirse yani demek istediğim ordan girip hesaplamaya vaktim oluyo ona göre hareket edebiliyorum. Yoğun bi yaşamım olsaydı belki üşenirdim.

anlıyorum canımben çalışıyorum mesala işim rahat işte baksam sabahları kahvaltı yaparken bakamam ona göre bir liste oluşturmak lazım yani uğraş lazım işte :) ama bakmaya calısacagım :)) sen bir günde neler yiyorsun :)

seni çok iyi anlıyorum canım kilolar insanın hareket kabiliyetini kısıtlıyor bence rahatsızlık hantallık veriyor gitgide tembel yapıyor 100 kilo olupta hiç rahatsız olmayan insanlar var ben de öyle değilim maalesef hep kilo verip almakla gheçti ömrüm senin ki başka bir durum tabi ki :) doğum kilolarıyla kalmak istemiyor insan :)

Aynen önceden her giydiğim yakışırdı dar giyemebilirdim şimdi herşeyi hesap ediyom :)

Aynen önceden her giydiğim yakışırdı dar giyemebilirdim şimdi herşeyi hesap ediyom :)

bir de önceki giydikleri olmuyor insan yeni kıyafet almak zorunda kalıyor ya en çokta bu koyuyor insana ya :) ben de giymeyi çok severim ama yakışmayınca mutlu olmuyorum koridordan geçerken aynaya bakıyorum bazen o da yanlışlıkla iyice tırlattım ondan bile mutsuz oluyorum ben 3 ayda 7 kilo aldım hiç kolay değil alışmak :))))

anlıyorum canımben çalışıyorum mesala işim rahat işte baksam sabahları kahvaltı yaparken bakamam ona göre bir liste oluşturmak lazım yani uğraş lazım işte :) ama bakmaya calısacagım :)) sen bir günde neler yiyorsun :)

Ekmeği kahvaltıda yiyorum 2 dilim olarak- yumurta- peynir-zeytin oluyo illa
Öğlen yoğurt- köfte yada bulgur pilavı yoğurt veya salata- akşam çorba veya köfte salata veya yoğurt. Aralarda kuru meyve fındık ceviz badem tüketiyorum. Yatarken 1 fincan süt içerim. Ve en önemlisi sarımsak çayı+yeşil çay+ tarçın çayı ve 8 bardak su içiyorum mutlaka

Ekmeği kahvaltıda yiyorum 2 dilim olarak- yumurta- peynir-zeytin oluyo illa
Öğlen yoğurt- köfte yada bulgur pilavı yoğurt veya salata- akşam çorba veya köfte salata veya yoğurt. Aralarda kuru meyve fındık ceviz badem tüketiyorum. Yatarken 1 fincan süt içerim. Ve en önemlisi sarımsak çayı+yeşil çay+ tarçın çayı ve 8 bardak su içiyorum mutlaka

kilo verebildin mi peki canım güzel gözüküyor menün gerçekten ev hanımı olunca daha kolay uyguluyor insan :) suyu 3 lt ye tamamlamaya çalış canım çok etkişsi olduğuna inanıyorum

kilo verebildin mi peki canım güzel gözüküyor menün gerçekten ev hanımı olunca daha kolay uyguluyor insan :) suyu 3 lt ye tamamlamaya çalış canım çok etkişsi olduğuna inanıyorum

62.20 Le başladım 23.mart ta kalori sayımına bugün 60.90 çıktım. Tamam suyu fazlalaştırırım inş bide leslie 3 mil yapıyorum. Akşamları vakit bulursan tavsiye ederim

Aytaç kapadın mı günü sizin orda saat geçmiştir bile

Hilalcim sen neden o kadar kilo aldin yani bi problemmi oldu?
bende 2Ayda kilo aldim Subat ve Martda

Kilo aldım diyo ya kız sen zaten manken gibiymişin kilo dediğin ne ki o boy bende olucak o kilo bende olucak hiç kendimi yormam :D

62.20 Le başladım 23.mart ta kalori sayımına bugün 60.90 çıktım. Tamam suyu fazlalaştırırım inş bide leslie 3 mil yapıyorum. Akşamları vakit bulursan tavsiye ederim

bugunkü menüm;

08:00 bir tabak nestle tahıl gevreği biraz süzme peynir

09:40 bir ayran

10:30 bir paket mavi yeşil lıght kraker

12:30 2 kepek ekmekli süzme peynirli domatesli sandviç 4-5 dilim salatalık

15:30 bir ayran

17:30 bir tabak mercimek çorbası bir tabak yoğurt

20:00 3 adet ceviz bir tabak salata

neyi tavsiye ettin canım anlamadım bir daha yazar mısın :2:
sence kaç kalori eder :))

Son düzenleyen: Moderatör: