• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 gune 4 kilo verelimmi))

Dikkatli ablam benim:48:
Kapadim menumi yazarim da 13 tanee kayisi yedim resmen yaaaa kabizlikicin:27:

Olsun o kadar kasma acıkırsanda bence 1 meyve ye listeye uyabildin mi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bugunkü menüm;

08:00 bir tabak nestle tahıl gevreği biraz süzme peynir

09:40 bir ayran

10:30 bir paket mavi yeşil lıght kraker

12:30 2 kepek ekmekli süzme peynirli domatesli sandviç 4-5 dilim salatalık

15:30 bir ayran

17:30 bir tabak mercimek çorbası bir tabak yoğurt

20:00 3 adet ceviz bir tabak salata

neyi tavsiye ettin canım anlamadım bir daha yazar mısın :2:
sence kaç kalori eder :))

1.109 kcal yapıyo çok iyi normal kilo vermen için aslında 1000 den aşağısı zarar zaten

bugunkü menüm;

08:00 bir tabak nestle tahıl gevreği biraz süzme peynir

09:40 bir ayran

10:30 bir paket mavi yeşil lıght kraker

12:30 2 kepek ekmekli süzme peynirli domatesli sandviç 4-5 dilim salatalık

15:30 bir ayran

17:30 bir tabak mercimek çorbası bir tabak yoğurt

20:00 3 adet ceviz bir tabak salata

neyi tavsiye ettin canım anlamadım bir daha yazar mısın :2:
sence kaç kalori eder :))
orda krakemi varr..
bak canim ben sabah galeta yemek istedim kalorisi fazla deyildi ama biz bu tur yiceklerden uzak duricaz 20 gun..Kalorisi fazla olsa bile saglik weyler tuketicez..bir nevi uzaklasmak lazim tadin unutmaliyiz bu turlu weylerin:34:

orda krakemi varr..
bak canim ben sabah galeta yemek istedim kalorisi fazla deyildi ama biz bu tur yiceklerden uzak duricaz 20 gun..Kalorisi fazla olsa bile saglik weyler tuketicez..bir nevi uzaklasmak lazim tadin unutmaliyiz bu turlu weylerin:34:

evet :( bir sürü aldım bunlardan işte yarım yarım yerim en azından o da mı yasak :(

31Mart
♥
1Armut..13Kayisi..16 Kuru Hurma..2yk yogurt

duzensiz bir menu farkindayim ama kayisilari suda bekletib tuketdim.Aksamada Hurmayla Yogurt yedim

1.109 kcal yapıyo çok iyi normal kilo vermen için aslında 1000 den aşağısı zarar zaten

gerçekten mi canım çok teşekkür ederim bundan sonra bu listeye uygun yapmaya çalışırım ben de hatta yarında bunu uygulayabilirim tabi unutmazsam :)))

gerçekten iyiymiş bu kalori hesaplaması çokta iyi kilo vermişin canım 8 günde iki kilo bizim bırakmamız lazım hemen geri almayalım kiloları :)))

Hayit kabizlik nedeniyle armut falan tukettim:50:

Çok sağlıksız besleniyorsun herşeyden Yemen lazım az da olsa hani et hani peynir süt yoğurt-çorba- sebze felan

Biz yasakladik canim:26:
yerine daha Saglikli bir weyler yersen uzaklawmiw olursun belki sonrasinda caninda cekmez..Ama Az az yedigimiz zaman tadi damakta kaliyo istiyoruzz:28:

evet haklısın canım az da yenmiyor ki bi yesek yiyoruz işte ben de bırakmaya çalışacağım :) sen hiç kaçamak yapmıyorsun anlaşılan :):49:

gerçekten mi canım çok teşekkür ederim bundan sonra bu listeye uygun yapmaya çalışırım ben de hatta yarında bunu uygulayabilirim tabi unutmazsam :)))

gerçekten iyiymiş bu kalori hesaplaması çokta iyi kilo vermişin canım 8 günde iki kilo bizim bırakmamız lazım hemen geri almayalım kiloları :)))

Kesinlikle bırakırsak varya anında alınır istediğimize ulaştıktan sonra dikkate devam etmeliyiz. Menün çok iyi bence uygula sadece hazır yiyecek olan krakeri felan azalt sonrada iice bırak.

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1396277116.287877.jpg bak canım hurma ya

Back