- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her site farkli veriyor yaa (
Doğrudur canım takma sen en az kaçsa ona göre hesapla bende şaşırdım o hesaplamaya
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaslar size bir wey anlatmak istiyorum..
Benim bir arkadasim var universitede..bu kiz kiloluydu 3Aya 86kg dan 55 kg duwmuw..
Hepimiz cok sasirtik sadece elma yedigini soyledi..
Simdi aradan 1 yildan fazla gecti kiz kilolu haline dondu..
bu gun konuwuyorduk bana neden yeniden kilo aldigini anlatdi oda bilmiyormuw gecen gun tvde programda duymuw neden kilo aldigini anlamis..
Yalniz elma yiyerek kas ve su kayb etdim dedi..normal yedim kilo aldim ..Kilo aldigini gorunce stressden dahada fazla yemis yani dikkat edememis boyle beslenmek zararli yani..1,2,3gunluk hadi neysede 3Ay gibi bir surede:26: boyle olmus
Her weyden yersek patlariz amaTabiki zararlı sana o yüzden diyorum ortada yemek yok diye. Herşeyden Yemen lazım canım mesela uyumadan bence süt iç
Her weyden yersek patlariz ama
Hurmada tum vitaminler varmis
merhaba kızlar ben de varım
.sen meyvesizde yesen olur zaten Afrikalı gibisin😊Ben bu gun nestle fitness aldim sutsuz ya su yada yogurtla kullanmayi duwunuyorum canim yine meyve gereklimi hem limon nasil yenir eksi eksi:26:
Mutsuz olmak yok vericez kiloları morelimizi yüksek tutalım aç müziği dans et canım :)
.
Aycancim Afrikalimiguldum buna yaae
Doğru diyo
Bence yarın ilk işin kendine bitki çayı almalısın kabızlığın için
Sırf kilo yüzünden mi moralin bozuk. Yazık kız adama aaaa Gül bakim vericez bu kiloları 💃
Aycancim Afrikalimiguldum buna yaae