20 gune 4 kilo verelimmi))

Erkek arkadaşınla mı? Bence varya sen hiç diyet yapmadan sağlıklı beslenip+ günde 2 lt su iç+ spor leslie yap 20 günde kilo vermiş kadar sıklaşırsın hatta kilo verirsin bile belki.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eski erkek arkadasim ayrilik oldu
Leslie eskiden bende vardi simdi bilmiyorumki nerden indirsem
yok ablam yaa idda ettik o kadar vaz gecmek olmazki wimdi

Hos geldin canim..
boy ve kilo yazarsan senide not ederim
hedef kac nasil besleniyosun anlat bakalim)

hedefim 64 13. takımda yarışıyorum zaten ama sizede bir bakmak istedim ben de valla hamur işlerini yemiyorum sık sık ve az az besleniyorum bir saat yürüyüş yapıyorum siz nasıl besleniyorsunuz nelere dikkat ediyorsunuz bir an önce 64 olmak istiyorum çok sıkıldım kilolardan ama çok sabır lazım daha iyi bir diyet listesi arıyorum bulamadım şu ana kadar benim alışkanlığım yemeye başlarsam az yiyemiyorum ama hiç yemezsem bozmuyorum öyle kilo vermekte sağlıklı değil pek

Biz kurallarimizi ilk sayfada koyduk.Iki gunluk listeler yapiyoruz sikilmayalim diyee..5ten sonra yemek yasak tatli cikolata 1 lokma dahi olmaz.Menulerimiz 500-900kalori civari olucak sanirim..zaman Az hedef buyuk

Son düzenleme:
Biz kurallarimizi ilk sayfada koyduk.Iki gunluk listeler yapiyoruz sikilmayalim diyee..5ten sonra yemek yasak tatli cikolata 1 lokma dahi olmaz.Menulerimiz 500-900kalori cixari olucak sanirim

o zaman sizin menülerinizi heyecanla bekliyorum diyebilirim günde 500-900 arası kalori diyeti çok uygun bence güzel menülerde olursa paylaşım yapabilir misiniz :)

Aslında listeyi uydurduk bizde biz günlük 700-850 kcal alıyoruz en fazla 1000 ben 17:00 den sonra yemiyorum bi arkadaş 19:30 dan sonra yemiyo. Birbirimizi motive ediyoruz birazda. Tek diyet olmaz canım spor da yap ki çabuk verirsin sıklaşıp güzelleşir vücudun.

bwn ywdiğim yiyeceklerde kalori hesaplaması yapmıyorum pek çünkü bazen ölçüzsüz yiyorum canım bunu nasıl aşıyorsunuz önce ölçülü yeyip sonra hesaplıyor musunuz ya da yiyecekler de kalori bilginiz çok mu iyi

Eski erkek arkadasim ayrilik oldu
Leslie eskiden bende vardi simdi bilmiyorumki nerden indirsem
yok ablam yaa idda ettik o kadar vaz gecmek olmazki wimdi

Leslie sansone 2 mil yaz Google a ordan online videolardan yapıyorum ben

Fittingo diye bi site var orda yemek ekle var ordan girip hesaplıyorum ona göre tabağımı hazırlıyorum.

ben de canım memnun oldum sen çok kilolu değilsin bence neden zayıflamak istiyorsun

Çünkü bunlar doğum kilolarım ben gene doğumdan önceki çıtır Halim'e dönmek istiyorum. Eşim de öle ben yanında tombik kaçıyom aslında kendimi böyle mutlu hissetmiyorum ne bilim taktım vermem gerektiğini düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…