- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
Hoşgeldin aramıza yaşın kilon boyun kaç ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Erkek arkadaşınla mı? Bence varya sen hiç diyet yapmadan sağlıklı beslenip+ günde 2 lt su iç+ spor leslie yap 20 günde kilo vermiş kadar sıklaşırsın hatta kilo verirsin bile belki.
Hos geldin canim..
boy ve kilo yazarsan senide not ederim
hedef kac nasil besleniyosun anlat bakalim)
kilo 79 boy 173 21 yaşındayım evliyim ismim hilal
Bende Aytac..Bakude yawiyorum 19 yasindayim
bekarimm yalnizim dulum.
hedefim 64 13. takımda yarışıyorum zaten ama sizede bir bakmak istedim ben de valla hamur işlerini yemiyorum sık sık ve az az besleniyorum bir saat yürüyüş yapıyorum siz nasıl besleniyorsunuz nelere dikkat ediyorsunuz bir an önce 64 olmak istiyorum çok sıkıldım kilolardan ama çok sabır lazım daha iyi bir diyet listesi arıyorum bulamadım şu ana kadar benim alışkanlığım yemeye başlarsam az yiyemiyorum ama hiç yemezsem bozmuyorum öyle kilo vermekte sağlıklı değil pek
Biz kurallarimizi ilk sayfada koyduk.Iki gunluk listeler yapiyoruz sikilmayalim diyee..5ten sonra yemek yasak tatli cikolata 1 lokma dahi olmaz.Menulerimiz 500-900kalori cixari olucak sanirim
hedefim 64 13. takımda yarışıyorum zaten ama sizede bir bakmak istedim ben de valla hamur işlerini yemiyorum sık sık ve az az besleniyorum bir saat yürüyüş yapıyorum siz nasıl besleniyorsunuz nelere dikkat ediyorsunuz bir an önce 64 olmak istiyorum çok sıkıldım kilolardan ama çok sabır lazım daha iyi bir diyet listesi arıyorum bulamadım şu ana kadar benim alışkanlığım yemeye başlarsam az yiyemiyorum ama hiç yemezsem bozmuyorum öyle kilo vermekte sağlıklı değil pek
4kilo canim
kilo 79 boy 173 21 yaşındayım evliyim ismim hilal
Aslında listeyi uydurduk bizdebiz günlük 700-850 kcal alıyoruz en fazla 1000 ben 17:00 den sonra yemiyorum bi arkadaş 19:30 dan sonra yemiyo. Birbirimizi motive ediyoruz birazda. Tek diyet olmaz canım spor da yap ki çabuk verirsin sıklaşıp güzelleşir vücudun.
Eski erkek arkadasim ayrilik oldu
Leslie eskiden bende vardi simdi bilmiyorumki nerden indirsem
yok ablam yaa idda ettik o kadar vaz gecmek olmazki wimdi
Memnun oldum :) bende 28 yaşındayım 159 boy 60.90 kilo hedefim 52 kilo
bwn ywdiğim yiyeceklerde kalori hesaplaması yapmıyorum pek çünkü bazen ölçüzsüz yiyorum canım bunu nasıl aşıyorsunuz önce ölçülü yeyip sonra hesaplıyor musunuz ya da yiyecekler de kalori bilginiz çok mu iyi
sadece 4 kilo mu vermek istiyorsun çok azmış bunu vermek cocuk oyuncağı ki :))
Fittingo diye bi site var orda yemek ekle var ordan girip hesaplıyorum ona göre tabağımı hazırlıyorum.
ben de canım memnun oldum sen çok kilolu değilsin bence neden zayıflamak istiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?