• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 gunde 7 kilo

silem14530505

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2016
20
1
1
38
Merhaba sevgili günlük 20 gün veriyorum kendime 20 gunde 7 kilo vermek istiyorum bunun için savasicam hiç tarzım değil ama sıkı bir diyet uygulicam ..vericem 7 kiloyu vericemmmmm ..3 gunde bir girip kac kg vermişim neler yapmışım hepsini yzacam şimdilik bu kadar gorusuruz gunlukumm . yarın sabah aç karnına tartilip kilolu yazicamm

Gunaydddiiıiiiin biraz önce tartildim 67.9 kiloyum çok kilo aldım:KK43: 2 sene önce 50 kiloydum nasil bu hale geldim:KK43: kilo verme maratonum baslasin 3 gunde bir kilomu yazicam

Merhaba sevgili günlük 20 gün veriyorum kendime 20 gunde 7 kilo vermek istiyorum bunun için savasicam hiç tarzım değil ama sıkı bir diyet uygulicam ..vericem 7 kiloyu vericemmmmm ..3 gunde bir girip kac kg vermişim neler yapmışım hepsini yzacam şimdilik bu kadar gorusuruz gunlukumm . yarın sabah aç karnına tartilip kilolu yazicamm

20 gunde 7 kilo vermek cok sagliksiz
Ayda bir veya 2 kilo vermek en ideali

Protein diyetini dene
Sabah yumurta peynir söğüş
Ogle ve aksam et salata yogurt
Meyve seker un ekmek vs yok

Bir haftadan fazla sure yapmak sakincali

Saglik probleminiz varsa da dikkat edilmeli
Kilo verdirir ama ne kadar saglikli tartisilir

hedefimiz hemen hemen aynı tatlım birlikte zayıflayabiliriz istersen benim de konum 40 günde 10 kilo artık 40 değil 30 günüm kaldı!

Iyi aksamlar sevgili gunluk ne yazıkki bazı nedenlerden dolayı diyetime devam edemedim :( ama bundan sonra kendime söz veriyorum 15 gun diyetime en azından sadık kalicam ilk üç gün veriyorum üç gün bozmadan devam edersem gerisi gelir diye düşünüyorum ilk üç gün benim için çok onemli hadi bakalım göreyim seni silem

20 günde 7 kilo fazla . 3 kilo falan normal bence . toplamda 2 ayda yedi kilo rahat rahat verilir bence .

Back
X