20 aylik evliyim, esim surekli telefonla oynuyor.

Erkekler geç buyur .Ayrıca ben yaşla ılgılı oldunu dusunuorum.Yeterınce tanısaydınız telefonla vok oynadıgını o zamanda bılırdınız .

saka bır yana evde telefona bakmayanmı var yaslı baslı dedeler teyzeler bakıyor..çagın getırdıgı seyler..

Ayyyyy yanlış konu soryyyy

saka bır yana evde telefona bakmayanmı var yaslı baslı dedeler teyzeler bakıyor..çagın getırdıgı seyler..
Arkadaslar sorunumu ben net bir sekilde ifade ettigimi dusunuyorum. Tabi ki cagimizin getirdigi bir sey ekran bagimliligi. Ama bunun sinirinin cizilmesi gerektigini ve bu durumu karsimdaki insani anlatmama ragmen cozume ulasmamasi konusunda fikir almak icin post paylaştım. “ benimle surekli ilgilensin eline telefon asla almasin” gibi bir gayem zaten yok. İlgi manyagi degiliz sukur. Ben sadece olmasi gereken ilgi ve alakanin hic olmamasi hakkında bu durumu yasayanlardan fikir almak istedim. Lütfen yorum yazarken karsinizda ki insanın dusuncelerine saygi duyarak yorum yapin.

Ben sizin ilgiye çok duskun oldugunuzu dısunuorum.Sexden sonra sarılıp konuşmak .Süreklı şakalaşmak gln.Belki şakayı sevmıyor.Mesela ben hıc hoşlanmam.Arada yapılan makbuldur.

bır sure sonra bagımlılık yapıyor..ben ıslerım bıtmeden elıme almam ve oyunlara hıc sarmadım alıskanlık olur dıye..

Mesela sexden sonra sarılıp konuşmak flnda değişik fantazi.Ben arkamı doner yatarım.Ahahahaga :):)

Yani sizin istedıgınız sızın gıbı dusunmedi,Hissetmesi
Her birey farklıdır

Mesela sexden sonra sarılıp konuşmak flnda değişik fantazi.Ben arkamı doner yatarım

Sex den sonra sarılıp yatmak bi kac cumle guzel soz duymak gibisi yok bi kadina en büyük terapi ama gelde bizim odunlara anlat bunlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…