şişttt ağlamak yok bakim hııııbakıma sokarız cnm eskisinden iyi olur yeterki önce sen iyi ol
Neden numaranı verdın o zmn demez bence cunkı kotu nıyetle vermedım cocuk bı kere dha ıstemıstı vermedım ıkıncıye ısteyınce utandım yanı vermek zorunda hıssettım galıba bılmıyorum...ama cnm baştan sana sorduğumda istemiyorum böyle birini demiştin numaranı vermekle hata yapmışsın on ümitlendirmişsin şu durumda hala istemiyorsan çocuğu bu işten nasıl çıkim diyorsan bence akşam geldiğinde nazik kırmadan bşy istemediğini durum istemediğini kesin açık ve net olarak belirt çocukta ozmn tel no nu niye verdin diye soracaktır eminim onun içinde seni kırmak istemedim fln dersin
Neden numaranı verdın o zmn demez bence cunkı kotu nıyetle vermedım cocuk bı kere dha ıstemıstı vermedım ıkıncıye ısteyınce utandım yanı vermek zorunda hıssettım galıba bılmıyorum...
yanı gercekten her anlamda hoslanmadgm brıyle olmak ıstemıyorum suan brını dusunmuyorum fılan dıyım olmazsa olurmu ole
aleykümselam hoşgeldinn
Hoşbulduum..
amma kalabalık oluyo bu topic
Hoşbulduum..
amma kalabalık oluyo bu topic
PÖFFFFFFFFF çok işim var kızlaar yyaaaa gelemiorum bugun fazlaaaaaaaaaaa
seni yerleerrrrr
sana sonra sorucam julıcığım ifadeni bekliyorum kolay gelsin çok mutlu oldum
Hammmmmmmmmmmm
akşama gelcem merak etmeeee bol bol sohbet ederiz o zaman böcüğümmmmm
inşş canumm hasretle bekliyorum
haklısın valla canım ...bi zorunluluğun yok cnm net bir şekilde hayır de utanma sıkılma hee ama söyle bşy var önce bi düşün önce hemen ısınack değilsin ztn herkese tam olarak bu çucuğu gerçekten isteyip istemediğine karar ver ondan sonra evetse evet hayırsa açık net hayır başka altarnatif düşünme üzülecek kırılacak fln düşünme yoksa sen üzülürsün sonra kırmadan tabi güzelce isteyip istemediğini söyle okdr başka sorun yok.
pazartesı yogunlugu mu ?PÖFFFFFFFFF çok işim var kızlaar yyaaaa gelemiorum bugun fazlaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?