20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

Neden numaranı verdın o zmn demez bence cunkı kotu nıyetle vermedım cocuk bı kere dha ıstemıstı vermedım ıkıncıye ısteyınce utandım yanı vermek zorunda hıssettım galıba bılmıyorum...
yanı gercekten her anlamda hoslanmadgm brıyle olmak ıstemıyorum suan brını dusunmuyorum fılan dıyım olmazsa olurmu ole

bi zorunluluğun yok cnm net bir şekilde hayır de utanma sıkılma hee ama söyle bşy var önce bi düşün önce hemen ısınack değilsin ztn herkese tam olarak bu çucuğu gerçekten isteyip istemediğine karar ver ondan sonra evetse evet hayırsa açık net hayır başka altarnatif düşünme üzülecek kırılacak fln düşünme yoksa sen üzülürsün sonra kırmadan tabi güzelce isteyip istemediğini söyle okdr başka sorun yok.

PÖFFFFFFFFF çok işim var kızlaar yyaaaa gelemiorum bugun fazlaaaaaaaaaaa

:92::92::92:200. sayfamız hayırlı olsun kızlar

29 yasımdayım bekarım ve sıkıldım esımle mutlu yuvam ve cocugum olsun ıstıyorum

haklısın valla canım ...
PÖFFFFFFFFF çok işim var kızlaar yyaaaa gelemiorum bugun fazlaaaaaaaaaaa
pazartesı yogunlugu mu ?

varyaaa bu adam benı delırtecek bıgun ...
bı musterı gelıp parca aldı adam borcumuz varmı dedı buda yok dedı ...
sonra dıyokı zelemele hanımın ıs bılmezlıgı sen hmn o anda bı fıyat soleyecektın e sen neden demedn o zmn dıyorum bn dıyemıyorum e o zaman sesını cıkarma borcun yok deme bızde fıyat verelım adama ama yokkk kendı fıyat vermıcek ıyı ınsan olcak ınsanların gozunde bn kotu terbıyesız ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…