20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

daha msn deyiz canım, uykumda yine yok zaten, akşam uyudum 1 saat.. konusuyoruz, kavga gürültü yok ama bu benim hep bişeyleri kızacağımı sanıyo, onu nasıl düzelticem bilmiyorum..

Canım çok eleştirdin falan ya ondan bence bırak onu ke
ndi haline ayrılcem deme rahatlar onu ben yatar öptüm ;

aynı değişik bir şey yok sende bir şeyler var mı
yok ya, gergin falan değil, ne desem kötü anlamda söyleyeceğii, kızıp tepki vereceğimi düşünüyo.. günahımı alıyo yani, başka bişeydeğil

Kızlar kusura bakmayın çıkmak zorunda kaldım..
Beyzacım bi değişiklik yok genel anlamda :)
ihdd sende sıkma canını olur öyle tatlı atışmalar tuzu biberi işte :)

bilmiyorum ki celal ile ceren diye düşündük ama o film hakkında tereddütlerim var giden varmı sen gittinmi

ikisinede gittim ben terbiyasızlar ya belden aşağı vurarark komedi yaratmaya çalışan filmlerden hoşlanmıyorum ben romantik komedi bekarlığa vedada filmin yarısında çıktım belki ben abartıyorumdur ama hep belden aşağı muhabbetler dertleri bir tek o olmuş yani sinirlendim hay nerden geldim bu filme dedim çıktım öyle

kızlar nasılsınızzz
nasıl gecıyor gununuz

selam kızlar cümleten hoşbuldum:)) ben fotoğrafçılık mezunuyum ama hiç iş yok bu ara baya sıkılıyorum evde buralara takılayım dedim.. yaşım 22.. sizler nasılsınız ne var ne yok?

kızlar kimse yok mu ? bende havuçlu tarçınlı kek yaptım bakalım nasıl olacak?

selam sekerler ben geldim.. sabah brunch vardı, 6 aile toplanıyoruz , her ay.. sabah gayet güzeldi..

anneminde çarşamba günü arkadaşları kahvaltıya gelecek, yarın hastanede olacağız, salı genel temizlik yaparım die salonu bi güzel ayağa kaldırdım, dip köşe temizlik yaptım..

Bu arada bi yedim bi yedim bi yedim.. ama annemede de söyledim, istnabula gidene kadar yarından itibaren elma diyetindeyim.. benimki bana kilo verdin mi diyip duruyo yaa, veremiyorum ama veriyorum diyorum.. görünce sok olacak valla o yüzden zayıflamam lazım, en acilinden...

hoşgeldin tatlım. kolay gelsin sana hastaneye neden gidiyorsun bir sıkıntı mı ar?

inş. istediğin kiloya ulaşırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…