20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

Allah mutluluğunuzu daim etsin canımmmm:nazar:

amin cnmmm sağol :nazar::16:

inşallah canım inşallah bizimde yüzümz güler canım
iyi geceler canım yarın iş görşmesiden sonra gelrim yanınıza bende yatıım şimdi dua edin bana
tmm cnm inşallah iyi haberlerle gelirsin bol şans :16:
Allah bozmasın maşallah :) tamamına erdirir inşallah gelin olduğunu görürüz..

min inş bende senin adını yazcam söz yakkıbımın altına o zaman :16:

hadi kaçtım ben kızlar iyi geceler :10::10:

bende öyle gün geçtıke sevıyorum onu ama o gün geçtikçe uzaklaşıyor sanki aynı sende benm yasadıklaerımı hatta bizim yaşadıklarıomızı yaşıyoruz

çeki düzen vermemiz lazım, kaçırmayalım adamları elimizden, seviyoruz malum :1:

inşallah canım inşallah bizimde yüzümz güler canım
iyi geceler canım yarın iş görşmesiden sonra gelrim yanınıza bende yatıım şimdi dua edin bana

iyi geceler canm, allah yardımcın olsun, hayırlıysa olsun inşallah, hayırsızsa da allah yazdıysa bozsun...

çeki düzen vermemiz lazım, kaçırmayalım adamları elimizden, seviyoruz malum :1:

iyi geceler canm, allah yardımcın olsun, hayırlıysa olsun inşallah, hayırsızsa da allah yazdıysa bozsun...

ALLAH yol göstersin ben çıkacak yol bulamıyorm artık
amin canım iyi geceler sana da tatlı rüyalar

amin cnmmm sağol :nazar::16:

tmm cnm inşallah iyi haberlerle gelirsin bol şans :16:

min inş bende senin adını yazcam söz yakkıbımın altına o zaman :16:

hadi kaçtım ben kızlar iyi geceler :10::10:

hadı bu sözümüz olsun kim önce giderse adımızı yazcak :)

Günaydın kızlarr :16: kardesimi yolculadık şimdi :5::5:
Yatsam mı acaba biraz daha diye düşünüyorum :15:

günaydın kızlar....

allah kavuştursun canım, kardeşin nereye gitti ? üniv. de falan okuyo heralde, biz o işi gecen hafta yaptık...

bende önce annemle babamı pazara götüreceğim, ordan da spora gececeğim, ben kiloluyumda azıcık.. azıcıktan fazla hatta... diyet yapaasamda bi türlü, spora para verdim die gidiyorum:1:

kızlaaaaaaaaaaaaaaaar günaydın ben daha gtmedim 1de orda olucam sabha sıze bı bakıım dedim kardeşin nereye gtti
kız sen nıe spora para verıosn bnde balık etlıym dıyet dıyet dıe ölcem bi gün çık dışarda koş para vernce kilolarn gtmıyorki.s
şuan burdayoksunuz gelince bana şans dileyin seviliyorusunuz :) öptüm sizi grsz kızlar ha bu zayflama konusunu konuşalım gelince :)

Son düzenleme:
Dualarım seninle, kolay gelsin sana...

Kardeşim ist.a gitti, yarıyıl tatili bitti yani,okuyo orda ablası..

Bi gün gaza geldim diyet + spor die.. spor varda diyet yok.. hiçbir işe yaramıyo biliyomusun diyetsiz spor... Yarın bir pazartesi daha, elma diyetine artık kesin baslıyorum, yoksa zayıflayamayacağım hiç bi zmn...Ben balık etli falan değilim ne yazık ki bildiğin kiloluyum :1:

kızlaaaaaaaaaaaaaaaar günaydın ben daha gtmedim 1de orda olucam sabha sıze bı bakıım dedim kardeşin nereye gtti
kız sen nıe spora para verıosn bnde balık etlıym dıyet dıyet dıe ölcem bi gün çık dışarda koş para vernce kilolarn gtmıyorki.s
şuan burdayoksunuz gelince bana şans dileyin seviliyorusunuz :) öptüm sizi grsz kızlar ha bu zayflama konusunu konuşalım gelince :)

günaydın canım şansın açık olsun :))

günaydın kızlar....

allah kavuştursun canım, kardeşin nereye gitti ? üniv. de falan okuyo heralde, biz o işi gecen hafta yaptık...

bende önce annemle babamı pazara götüreceğim, ordan da spora gececeğim, ben kiloluyumda azıcık.. azıcıktan fazla hatta... diyet yapaasamda bi türlü, spora para verdim die gidiyorum:1:
Tünaydin Cnm nasılsın bende arkadasımı bekliyorum saat 14:30 da kahve icmeye gitcez :16:

Bol şans cnmm aksama zayıflama konusunda mutlaka Engin tecrübelerimden bahsederim sana :16:

Allah kavuştursun..bu arada hangi şehirlerdesiniz

anaa, bende bursadayım kıss, ist. üniv. mezunum ayrıca.. hangi kampüste kardeşin, avcılar, beyazıt ?

Back