• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

Dünden beri didişiyoruz sizden bize bulaştı sanırım :1:

:1::1: valla biz alışmışız sanki kavga etmesek eksikliğini çok duyuyoruz :1::1:
balım olur öyle arada uzatmayın yeter yani
hayırlı olsun bu arada sözlenmişiniz erken oldu biraz ama idare et işte benimde sorunlarım var idi :1:

Ay aynen, ben de dün izledim rezalet ötesiydi,bir de beğeniyo herkes şunu:(

sormaaa cnm yaaaaaa ben ondan 15 kat daha güzelim yemn edrim :60::60: ve ukraynalı değilllll türkümmmm turkisch deeeee lightttt :60: lokum lokummm :60:

:1::1: valla biz alışmışız sanki kavga etmesek eksikliğini çok duyuyoruz :1::1:
balım olur öyle arada uzatmayın yeter yani
hayırlı olsun bu arada sözlenmişiniz erken oldu biraz ama idare et işte benimde sorunlarım var idi :1:

Ay balım bizde uzun bi süredir tartışmıyoduk hastaydım şu söz işi falan derken :1:
Demekki içi içini yemiiş herifin sevgililer gününüde çıkardı aradan başladı yine canımı okumaya :1: :1:
uzatan o anacım ya :1:
bu aradateşekkür ederim balım Allah sizede nasip etsin :1:

valla ben korkarım ki bununla konuşamam nasıl olmuş ya ben yeni gördüm :1::1::1::1:

vallllaaaa cnm yaaa evliymiş bide bununla yatılır mı hiç kırılcakkkkk beli o kadar ince kiiii yok gibi bişiiii ezerim ben bunu bi gece ynı yatakta uyusak :60:

Ay balım bizde uzun bi süredir tartışmıyoduk hastaydım şu söz işi falan derken :1:
Demekki içi içini yemiiş herifin sevgililer gününüde çıkardı aradan başladı yine canımı okumaya :1: :1:
uzatan o anacım ya :1:
bu aradateşekkür ederim balım Allah sizede nasip etsin :1:

biz ancak kendi aramızda yüzük takak ya :41:
canım sen sakin ol kazanan sen olursun ben bu ilişkide bunu öğrendim sonunda :1::1::1:

vallllaaaa cnm yaaa evliymiş bide bununla yatılır mı hiç kırılcakkkkk beli o kadar ince kiiii yok gibi bişiiii ezerim ben bunu bi gece ynı yatakta uyusak :60:

valla ben korkudan aynı yatağı bırak yanında oturamam adam neresini sevmiş anlamadım ki :1::1: gönül işte naparsın :1:

[BSesimi çıkarmıyorum ki kuzum bende çok sakinim şu ara acayip duruldum :1: :1:[/B]

valla balım bende duruldum o kavga çıkarıyor tavır yapıyor ben hiiiiiç bir şey demiyorum sonra birden diyorum ki bak beyle yapma kaç gündür kavga çıkartan sensin bugünlerin kıymetini bil sonra çok ararsın :1::1: bakalım hele hayırlısı :1:

Suratı un çuvalına düşmüş gibi :1:

hehehe demi demiiiii bence deee vallaaa :60::60: hakikaten suratını un cuvalına sokmus gibi :60:

ya izlerken bile kötü oldum :1: :1: benim bundan çok vardı :1: :1::1: çocukluk anılarımı hatırladım elbise dikerdim hep :1:

Tamamını izlemedim ama bu kız boynunu çevirirken beş dakika geçiyo robokop gibi :1: :1:

kızdaaa surat ifadesi die bişi yok yemin ederimmmm hakikaten robokoppp :9:

bide güzellik bizde genetik demio mu boğasım gelddiiii :9::9:

kızammmm biz sizin gibileri oyuncak niyetine 5 dk da kolunu bacığını kırıozzzzz çöpe atıoz diesim geldi canlı yayına bağlanıp :60:

Son düzenleme:
hmm, normal bi durum gibi o zaman bu kıskançlık.. benimkide yeni laptop aldı kendine bugün.. bende onu kıskandım, kıskandım die üzüldüydüm ama olabilen bişeymiş demek ki :1:

ya kıskançlık değilde sen ne güzel her istediğini alabiliyosun dedi bana da koydu ya :(
canım benim ya

ya ben para kazanıyorum ya ona biraz dokunuyor bu durum

kızdaaa surat ifadesi die bişi yok yemin ederimmmm hakikaten robokoppp :9:

bide güzellik bizde genetik demio mu boğasım gelddiiii :9::9:

kızammmm biz sizin gibileri oyuncak niyetine 5 dk da kolunu bacığını kırıozzzzz çöpe atıoz diesim geldi canlı yayına bağlanıp :60:

:1: :1: etten bebeklerimiz vardı barbie onlar gibi bu kız :1:
Ama oyuncak olanlarda bi sevimlilik çekicilik vardı :1:
benim bebeklerimi yan komşunun oğlu ben cerrahım der paramparça yapardı :1:
Olan bebeklerime oldu :1:
Ama çocuk cidden doktor olacak :1:

valla balım bende duruldum o kavga çıkarıyor tavır yapıyor ben hiiiiiç bir şey demiyorum sonra birden diyorum ki bak beyle yapma kaç gündür kavga çıkartan sensin bugünlerin kıymetini bil sonra çok ararsın :1::1: bakalım hele hayırlısı :1:

ya izlerken bile kötü oldum :1: :1: benim bundan çok vardı :1: :1::1: çocukluk anılarımı hatırladım elbise dikerdim hep :1:

kuzum şuan ağzını burnunu parçalayasım var ama sustum büyümesin diye zehir ediyo herşeyi diziyo boğazıma sevinci hüznü bi anda yaşıyorum allak bullak oluyorum dengesiz herif dışardan biri şu halimizi görde bu senden nefret ediyo der . .

Back
X