- 25 Mart 2010
- 6.843
- 421
- 113
Dünden beri didişiyoruz sizden bize bulaştı sanırım![]()

balım olur öyle arada uzatmayın yeter yani
hayırlı olsun bu arada sözlenmişiniz erken oldu biraz ama idare et işte benimde sorunlarım var idi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dünden beri didişiyoruz sizden bize bulaştı sanırım![]()
Ay aynen, ben de dün izledim rezalet ötesiydi,bir de beğeniyo herkes şunu![]()
[video=youtube;esegKD6UvZk]http://www.youtube.com/watch?v=esegKD6UvZk[/video]
ay ben bu kıza çok sinir oldum yaaaaa![]()
valla biz alışmışız sanki kavga etmesek eksikliğini çok duyuyoruz
balım olur öyle arada uzatmayın yeter yani
hayırlı olsun bu arada sözlenmişiniz erken oldu biraz ama idare et işte benimde sorunlarım var idi![]()
valla ben korkarım ki bununla konuşamam nasıl olmuş ya ben yeni gördüm![]()
Ay balım bizde uzun bi süredir tartışmıyoduk hastaydım şu söz işi falan derken
Demekki içi içini yemiiş herifin sevgililer gününüde çıkardı aradan başladı yine canımı okumaya![]()
uzatan o anacım ya
bu aradateşekkür ederim balım Allah sizede nasip etsin![]()
vallllaaaa cnm yaaa evliymiş bide bununla yatılır mı hiç kırılcakkkkk beli o kadar ince kiiii yok gibi bişiiii ezerim ben bunu bi gece ynı yatakta uyusak![]()
biz ancak kendi aramızda yüzük takak ya![]()
canım sen sakin ol kazanan sen olursun ben bu ilişkide bunu öğrendim sonunda![]()
valla ben korkudan aynı yatağı bırak yanında oturamam adam neresini sevmiş anlamadım kigönül işte naparsın
![]()
valla ben korkudan aynı yatağı bırak yanında oturamam adam neresini sevmiş anlamadım kigönül işte naparsın
![]()
hehehe demi demiiiii bence deee vallaaahakikaten suratını un cuvalına sokmus gibi
![]()
[BSesimi çıkarmıyorum ki kuzum bende çok sakinim şu ara acayip duruldum![]()
[/B]
Suratı un çuvalına düşmüş gibi
hehehe demi demiiiii bence deee vallaaahakikaten suratını un cuvalına sokmus gibi
![]()
Tamamını izlemedim ama bu kız boynunu çevirirken beş dakika geçiyo robokop gibi![]()
![]()
ya izlerken bile kötü oldum![]()
benim bundan çok vardı
![]()
çocukluk anılarımı hatırladım elbise dikerdim hep
![]()
bnm barbielerim hala duruooooo gidip bi baktım bnmkiler en azından gülümsüooo![]()
hmm, normal bi durum gibi o zaman bu kıskançlık.. benimkide yeni laptop aldı kendine bugün.. bende onu kıskandım, kıskandım die üzüldüydüm ama olabilen bişeymiş demek ki![]()
canım sen çok sinir olmuşsun belliboşver oyuncak işte ya doğal değilki o sallıyor işte
birde genetikmişmiş peh
sinir değildeee ne bilim iticiii geldi bana![]()
kızdaaa surat ifadesi die bişi yok yemin ederimmmm hakikaten robokoppp
bide güzellik bizde genetik demio mu boğasım gelddiiii
kızammmm biz sizin gibileri oyuncak niyetine 5 dk da kolunu bacığını kırıozzzzz çöpe atıoz diesim geldi canlı yayına bağlanıp![]()
valla balım bende duruldum o kavga çıkarıyor tavır yapıyor ben hiiiiiç bir şey demiyorum sonra birden diyorum ki bak beyle yapma kaç gündür kavga çıkartan sensin bugünlerin kıymetini bil sonra çok ararsınbakalım hele hayırlısı
ya izlerken bile kötü oldum![]()
benim bundan çok vardı
![]()
çocukluk anılarımı hatırladım elbise dikerdim hep
![]()