Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
orsı belli olmaz cnmmm bi bakmıssınnn bi anda evlenivermişsinnn![]()
merhaba canlar
Nasılsınız bakalıımm![]()
çok haklısın , çok fazla haklısın hatta.. ben de istemiyorum böyle olmak ama bir an beynimin kontrolünü kaybediyorum, ayrılık aha hayırlı gibi düşünüyorum, mantıklı düşünemiyorum, söyleyiveriyorum.. lafda ağızdan bi kere çıkıyo tabiiicanım şu var sen bu adama aşıksın o da sana eğer bunu bile devam ettiremesen neyi devam ettireceksin ki hiç bir sorununuz yok ve sen kendin ilişkini baltalıyorsun. insanlar nelerle mücadele ediyor. onların tek istediği başlardaki insnalr olmamız ve herkesin bir hayatı var. o yeni işe başladı adapte olmakta zorlanıyor aynı şeyi o yapsaydı sen işten işe koşarken bir de onun tavırlarıı çeksen ne düşünüdrdün. Ben o kadar seviyorum çalışıyorum didiniyorum sonuç yine mutsuzluk ve hayal kırıklığı bunu çok yaşatırsan o da devam etmek sitemez. Hepimiz bizi mutlu edecek insanları istiyoruz, kimse kendisi üzen bir insana aşık olsa bile uzun vadede tahammül edemez lütfen tatlım. Benim yaşadıklarımı yaşama ben bu düşünecelere uzun vadede vardım ve bir sürü kırıklıklarımız var size yapma.
mühendistsin ve çalışamıomusun yani hilalcimmm![]()
çok güzeller ama dimi bayıldım hatunun zevkine canım ya ve baya tutmuştur . ben para kazanyorum ama elimde hiç bir şeyim yok birikmiyorzaten benim evlenmem oooo yıllar var:2:
kpss var off ya atanırsa![]()
kpss var off ya atanırsa![]()
merhabaa cnmiiiimm sen nasılsınnn
bu arada tanışmışmıydıkkk :112::112:
merhaba canlar
Nasılsınız bakalıımm![]()
metalurji mühendisiyim canım ben, direk dökümhane işi bizim iş, pis iş, pek bayan mühendis çalıştırmak istemiyorlar, torpil falan da olmayınca özelde olmuyo işte... devlette de 85 aldım kpss den ama 91 le sevgilim bile atanamadı, sözleşmeli aldı bi urum daha sonra ona girdi, ama ondan yüksek puanlı meslektaslarımız hala açıkta, sansı sehir tercihinden oldu yani..
Çok sağol canım benim bende iyiyim
Yok tanışmadık henüz, hop diye atladım konuya
Tuba ben , 21 yaşındayım şimdilik bekarım öğrenci değilim
çok haklısın , çok fazla haklısın hatta.. ben de istemiyorum böyle olmak ama bir an beynimin kontrolünü kaybediyorum, ayrılık aha hayırlı gibi düşünüyorum, mantıklı düşünemiyorum, söyleyiveriyorum.. lafda ağızdan bi kere çıkıyo tabiiibundan sonra dikkat edeceğim amaa (gerekten edeceğim, onu kaybetmek istemiyorum, sırf onun için ödüm patlaya patlaya aileme bile evlenmek istediğimi söyleyeceğim (eskisiyle 5 yıldır birlikteydik, söyleyememiştim evlenelim biz die, ki o iki yıldır çalışıyordu, yalnız yasıyodu, çok istiyordu).. onun için ailemin b
ana tavır almasına falan razıyım artık, yeter ki birlikte olalım, mutlu olalım...
ama zaten soğuyacağı kadar soğumuştur benden yaa
metalurji mühendisiyim canım ben, direk dökümhane işi bizim iş, pis iş, pek bayan mühendis çalıştırmak istemiyorlar, torpil falan da olmayınca özelde olmuyo işte... devlette de 85 aldım kpss den ama 91 le sevgilim bile atanamadı, sözleşmeli aldı bi urum daha sonra ona girdi, ama ondan yüksek puanlı meslektaslarımız hala açıkta, sansı sehir tercihinden oldu yani..
evet çok güzeller canım gerçekten ya, çok beğendimm.. senin evlenmene neden uzun yıllar varmış...
alllaaa allaaa keşke baska bir bölüm okusymıssın hilalcimmm sans birazd bazen 2 yıllık bölümlerden bile o kadar güzel işlere girenler var kiii![]()
taze sözlüsün bakıorum daaa tazecik gelinimizde varr artıkk![]()
eee atansın daha iyi değil mi cnmmm :26:
aynen cnmmmmm uyduruk uyduruk bölümlerden çok güzel işler çıkıoobir tanıdığımız 2 yıllık emlak ve ... diye bişi okudu, o nasıl bi bölüm falan dedim, kız muğlalıydı ve muğla merkeze tapuya 64 puanla atandı !!!!
çok yanlış bi bölüm okudum diyorum bazen ama o zmn da sevdiğim adamla tanışayamayacaktım,yine de pişman olma diyorum kendimekpss den iyi bi puan alsam, ii olacak...
Evet canım tazecik sözlüyüm
3 yıl sonra tazecik gelinde olucam inşallah![]()
Evet canım tazecik sözlüyüm
3 yıl sonra tazecik gelinde olucam inşallah![]()
yok soğumaz hemen deneyimliyim ama üzme tamam mı tatlım dikkatli olmak lazım az empati kursak sorun kalmaz o her halta hilal ayrılalım mutsuz olacağız dese dersinki bu adam sağlam pabuç değil
inş atanırsın tatlım ya
bizimde derdimiz kpss onlar 89la atanıyorlar ama eğitim bilimleri çok zor canım ya o puanı alacağını zannetmiyorum atanınca starjiliği 1 yılda kalkınca askere girmesi gelsmesi osu busu derken aradan yhıllar geçecek ama ben inanıyorum sonunda mutlu olacağızeskiden olsa kesin biter derdim ehehe
aynen cnmmmmm uyduruk uyduruk bölümlerden çok güzel işler çıkıooaynen bencede sevdiğin adam çıkmayacaktı o zaman karsına bendeee bunu düşündüm sana yazarkennn
hakkında hayırlısı olsun cnmmm
hep mutlu olursunuz inşallah![]()
yarın sana iş yok bol bol uyursunnnvirgül koymamaışım ehehe off ya dedim sonrada , atanırsa olacak demek istedim tabiki atansn inş ya inşyorgunluktan düşündüklerimi yazmamışım D: