alllam yaaaa bende baya var sandım yasın ben ölim o zman yas oldu 25 ben bile umutsuz değilim
Sevgilin varsa veya güzel biriysen umutlu olur insan ama bende ikiside yok
sevgilim var çok şükür ama güzellik göreclidir
Evet göreceli ama benim kötü bi burnum var onu yaptırana kadar kendime güvenim asla olmayacak gibi hissediyorum
Evet göreceli ama benim kötü bi burnum var onu yaptırana kadar kendime güvenim asla olmayacak gibi hissediyorum
ilerde yaptırırsın cnmm
konuya daldım ama erkekler genelde canımıza okuyor sevgilinin olması her zaman iyi bir şey değil. bir gün mutlu 6 gün mutsuz etme potansiyelleri var.
konuya daldım ama erkekler genelde canımıza okuyor sevgilinin olması her zaman iyi bir şey değil. bir gün mutlu 6 gün mutsuz etme potansiyelleri var.
Ben istisnayım sanırım ben garibinin canına okuyorum sürekli
merhabaaa kızlar topiği iyice boşladık vallaaa
napıosun cnmmm
napayım canım koşuşturmacadayım hep okul dersler yorgunluktan ölüyorumsen neler yapıyorsun
bende çalışıorum tatlım mesleğim muhasebe bnm deee yıl sonu ya hesap kitap kafayı kaşıyacak vakit yokkk
ah kuzum yaa mezun bir an önce meslek önemliiiiii bir kadının kendi parası olmalı kendi ayakları üstünde durmalıııbenimde finaller başlayacak kitaplara gömülmem gerek ama halen gömülemedim
ah kuzum yaa mezun bir an önce meslek önemliiiiii bir kadının kendi parası olmalı kendi ayakları üstünde durmalııı
bu yıl son inşallah bende hemen başlarım çalışmaya :26:
ne okuyorsun sen kuzucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?